Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kedi Köpek savar yok mu?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kedi Köpek savar yok mu?

Kedi Köpek savar yok mu?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cEmirc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 14.04.2005 - 22:31    Mesaj konusu: Kedi Köpek savar yok mu? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar motora dadanan kediler ve köpeklerden nasıl kurtuluyorsunuz. Bir sprey neyim varmı kedi köpek savar diye.
Kedileri uzaklaştırsak belki köpekler gelip motorun örtüsünü parçalamazlar diye düşünüyorum.
Bu gün bi baktımki örtünin arka taraf yırtık pırtık.
Geneldede dışı hep ıslak oluyodu dibe doğru (çiş mi acaba :isyan: ıyyy).
Birkaç gün öncede köpekler arkadaşın örtüsünü parçalamışlardı.
Şimdi bu köpekleri döversem Panter emel yakamı bırakmaz. :oops:
Her hangi bir yöntem geliştiren varmı bu konu hakkında Gülümsüyorum
Başa dön
cEmirc Çevrimdışı cEmirc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.04.2005 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sorunu yaşayan ne tek nede son kişisin şu kediler ne isterler motorlardan anlamıyorum bu konuyla ilgili bir forum vardı ben bulmaya çalışayım
cEmirc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.04.2005 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla önce forumlarda arama yaptım ama gözüme çarpan bir başlık olmadı diye yeni başlık açtım. Gülümsüyorum
01.08.1982
Başa dön
cEmirc Çevrimdışı cEmirc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 15.04.2005 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Motorun üzerinde her sabah kedi patileri oluyor. İki çözüm var ya biz motorun yanında ya da o bizim yanımız da yatacağız... 8)

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 15.04.2005 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç göz göze geldiniz mi bir sokak hayvanı ile... kendinizi farklı hissedersiniz... yüreğinize sevgi dolar...

canları sağ olsun kuyruklu canavarların...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
berya33
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.04.2005 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorumu severim ama kedileri de severim..özellikle kışın örtünün içine girip orada geceleyen bir kedi vardı her seferinde tüylerini temizlemek zorunda kalıyordum. yani ben bir kediden pek bir şey olmaz diye düşünüyorum...
Alıntı:

Geneldede dışı hep ıslak oluyodu dibe doğru (çiş mi acaba ıyyy).

genelde erkek kediler kendi bölgelerini belirlemek için idrarları ile işaret bırakırlar.. bi de kötü kokar.. muhtemelen odur. valla kedi bu pek yapcak bişey yok gibi..
Başa dön
berya33 Çevrimdışı berya33 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.04.2005 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sabah işe gelirken daha 1 saat önce benzin aldığım benzinlikten çıkarken anaaa bi baktım, yanımda bi köpek depar atıyo hemen tırstım tabi, anında gazladım ama ne fayda, yok bırakmıyo eleman, baktım benzinliğin çıkışı müsait değil, trafik yoğun hemen geriye tornistan, ben turluyom benzilikte eleman bırakmıyo bi türlü peşimi.Tabi bu arada bütün benzinlik yıkılıyo.Sonra baktım olacak gibi değil durdum.Bu sefer köpekde durdu.Ben gidiyorum başlıyo koşmaya.Duruyorum o da duruyo.haaa dedim kendi kendime, anladım mevzu buymuş , ondan sonra çıktım dura kalka benzinlikten ,sabah sabah ter içinde kaldım, Çok gülüyorum
Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cEmirc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.04.2005 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldman2003, abi görünce gerçekten insanın içi sevgi doluyo ama etti moku görüncede insanın içi sinirde dolabiliyo. Çok gülüyorum
Başa dön
TORQUEMAN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir-Isvicre

MesajTarih: 15.04.2005 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tenere600 demiş ki:
Sabah işe gelirken daha 1 saat önce benzin aldığım benzinlikten çıkarken anaaa bi baktım, yanımda bi köpek depar atıyo hemen tırstım tabi, anında gazladım ama ne fayda, yok bırakmıyo eleman, baktım benzinliğin çıkışı müsait değil, trafik yoğun hemen geriye tornistan, ben turluyom benzilikte eleman bırakmıyo bi türlü peşimi.Tabi bu arada bütün benzinlik yıkılıyo.Sonra baktım olacak gibi değil durdum.Bu sefer köpekde durdu.Ben gidiyorum başlıyo koşmaya.Duruyorum o da duruyo.haaa dedim kendi kendime, anladım mevzu buymuş , ondan sonra çıktım dura kalka benzinlikten ,sabah sabah ter içinde kaldım, Çok gülüyorum

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

valla koptum ya....o kadar güzel yazmissinki arkadasim....parmaklarina saglik valla...
burcu_8181
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.04.2005 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum COK KOLAYYYYYYYYY BU DERTTEN KURTULMAK COK KOLAYYYYYYY DERDINIZIN DERMANI BENDE :!:
Başa dön
burcu_8181 Çevrimdışı burcu_8181 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Residav
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.04.2005 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar köpek savar var. 150 Dolar gibi bir fiyatı belli bir frekansta yayılım yapan bir elektronik araç . İski nin bir tesisinin kuşlardan korunması için iski kuş savar getirtmişti aynı firmada köpek savarda var. firma ismi aklımda değil aklıma gelirse söylerim Bravo
Başa dön
Residav Çevrimdışı Residav Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
baytar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul (kadyköy)

MesajTarih: 15.04.2005 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim dert edinmeyin böyle şeyleri
veterinerlerin çoğunda kedi uzaklaştırıcı spreyler var. 15 milyon civarı galiba.
çoğu kişinin koltuklarının kedi tırmığından parçalandığını biliyorum
vetmemodan edinebilirsiniz.
veya mesaj atarsınız. toplantılara getirir.
veya başka veterinerlerdede bulunuyor.
0532 617 13 24
Başa dön
baytar Çevrimdışı baytar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
scream20
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.04.2005 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende motoru kardeşimden uzak tutmak istiyorum kardeşsavar tipinde bi spray varmı yoksa zehirleyeyimmi ? :md:
Başa dön
scream20 Çevrimdışı scream20 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Discovery
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdag

MesajTarih: 15.04.2005 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scream20, kardeş savar mı? waybe oda güzel Çok gülüyorum kardeşinin motordan ne alıp veremediği var anlamadım ama?
VSTORM02
Üye
Üye

Nereden: Ba?dat Caddesi-Istanbul

MesajTarih: 15.04.2005 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynı dertten bende müstarip oldum. Tek çözüm TOZ KARABİBER

Kazım Göker
Başa dön
VSTORM02 Çevrimdışı VSTORM02 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal