Arkadaşlar motora dadanan kediler ve köpeklerden nasıl kurtuluyorsunuz. Bir sprey neyim varmı kedi köpek savar diye.
Kedileri uzaklaştırsak belki köpekler gelip motorun örtüsünü parçalamazlar diye düşünüyorum.
Bu gün bi baktımki örtünin arka taraf yırtık pırtık.
Geneldede dışı hep ıslak oluyodu dibe doğru (çiş mi acaba :isyan: ıyyy).
Birkaç gün öncede köpekler arkadaşın örtüsünü parçalamışlardı.
Şimdi bu köpekleri döversem Panter emel yakamı bırakmaz. :oops:
Her hangi bir yöntem geliştiren varmı bu konu hakkında
Tarih: 14.04.2005 - 23:15 Mesaj konusu:
bu sorunu yaşayan ne tek nede son kişisin şu kediler ne isterler motorlardan anlamıyorum bu konuyla ilgili bir forum vardı ben bulmaya çalışayım _________________ motora bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için biniyorum.
Tarih: 15.04.2005 - 09:28 Mesaj konusu:
valla önce forumlarda arama yaptım ama gözüme çarpan bir başlık olmadı diye yeni başlık açtım. _________________ HONDA CBR125 R
34 NUL 41
A RH (+)
01.08.1982
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5840 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 15.04.2005 - 09:35 Mesaj konusu:
Evet Motorun üzerinde her sabah kedi patileri oluyor. İki çözüm var ya biz motorun yanında ya da o bizim yanımız da yatacağız... 8) _________________ Ev alma, motor al...
Tarih: 15.04.2005 - 09:56 Mesaj konusu:
motorumu severim ama kedileri de severim..özellikle kışın örtünün içine girip orada geceleyen bir kedi vardı her seferinde tüylerini temizlemek zorunda kalıyordum. yani ben bir kediden pek bir şey olmaz diye düşünüyorum...
Alıntı:
Geneldede dışı hep ıslak oluyodu dibe doğru (çiş mi acaba ıyyy).
genelde erkek kediler kendi bölgelerini belirlemek için idrarları ile işaret bırakırlar.. bi de kötü kokar.. muhtemelen odur. valla kedi bu pek yapcak bişey yok gibi..
Tarih: 15.04.2005 - 09:57 Mesaj konusu:
Sabah işe gelirken daha 1 saat önce benzin aldığım benzinlikten çıkarken anaaa bi baktım, yanımda bi köpek depar atıyo hemen tırstım tabi, anında gazladım ama ne fayda, yok bırakmıyo eleman, baktım benzinliğin çıkışı müsait değil, trafik yoğun hemen geriye tornistan, ben turluyom benzilikte eleman bırakmıyo bi türlü peşimi.Tabi bu arada bütün benzinlik yıkılıyo.Sonra baktım olacak gibi değil durdum.Bu sefer köpekde durdu.Ben gidiyorum başlıyo koşmaya.Duruyorum o da duruyo.haaa dedim kendi kendime, anladım mevzu buymuş , ondan sonra çıktım dura kalka benzinlikten ,sabah sabah ter içinde kaldım,
Sabah işe gelirken daha 1 saat önce benzin aldığım benzinlikten çıkarken anaaa bi baktım, yanımda bi köpek depar atıyo hemen tırstım tabi, anında gazladım ama ne fayda, yok bırakmıyo eleman, baktım benzinliğin çıkışı müsait değil, trafik yoğun hemen geriye tornistan, ben turluyom benzilikte eleman bırakmıyo bi türlü peşimi.Tabi bu arada bütün benzinlik yıkılıyo.Sonra baktım olacak gibi değil durdum.Bu sefer köpekde durdu.Ben gidiyorum başlıyo koşmaya.Duruyorum o da duruyo.haaa dedim kendi kendime, anladım mevzu buymuş , ondan sonra çıktım dura kalka benzinlikten ,sabah sabah ter içinde kaldım,
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
valla koptum ya....o kadar güzel yazmissinki arkadasim....parmaklarina saglik valla... _________________ hayabusa gsx 1300 r
Arkadaşlar köpek savar var. 150 Dolar gibi bir fiyatı belli bir frekansta yayılım yapan bir elektronik araç . İski nin bir tesisinin kuşlardan korunması için iski kuş savar getirtmişti aynı firmada köpek savarda var. firma ismi aklımda değil aklıma gelirse söylerim
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 547 Nereden: Ystanbul (kadyköy)
Tarih: 15.04.2005 - 10:30 Mesaj konusu:
kardeşim dert edinmeyin böyle şeyleri
veterinerlerin çoğunda kedi uzaklaştırıcı spreyler var. 15 milyon civarı galiba.
çoğu kişinin koltuklarının kedi tırmığından parçalandığını biliyorum
vetmemodan edinebilirsiniz.
veya mesaj atarsınız. toplantılara getirir.
veya başka veterinerlerdede bulunuyor. _________________ Suzuki BURGMAN 400 RS
Reha SALGIN
B rh +
0532 617 13 24
Tarih: 15.04.2005 - 10:50 Mesaj konusu:
scream20, kardeş savar mı? waybe oda güzel kardeşinin motordan ne alıp veremediği var anlamadım ama? _________________ uykuya dalamady?ynyz gecelerde,hangi güzel dü?ler sizlere uyumayy unutturuyorsa gelecek sizlere onlary ya?atsyn....
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız