Arkadaşlar çoğumuzun başına gelmiştir,geliyordur...Gidon diyorum ama elciklerin geldiği yerlerin sonları işte her yere değiyor.Paslanmaya başladı meret.Bunları nasıl ve nerede temizletip boyatabiliriz?
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4986 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 06.09.2008 - 18:45 Mesaj konusu:
söküp. Komple zımpara ya da kumlama yöntemi ile kaplamasını sil. Endüstriyel boya ile boyattır. Hem çizilmiyor hemde sıcağa dayanıklı _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Eğer cok ıyı bor sey olsun dıyorsan ironman666, 'ı dinle ama suat67, dediği yeterli _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Aug 16, 2008 Mesajlar: 2522 Nereden: istanbul kasımpaşa
Tarih: 07.09.2008 - 07:20 Mesaj konusu:
gundelfingen demiş ki:
bolivyo demiş ki:
o parçaya istersen krom yaptırabiliriz ne dersin
Nasıl yani pek anlayamadım dostum
istersen krom yaptırabiliriz yani parlak baktığın zaman kendini görürsün öle istanbuldaysan benle irtibata geç parçaya bakıyım polisajını yapalım bakır kaplatım sonra nikel sonrada krom şıkır şıkır olur _________________ HAİNLERE ACIMAK YOKTUR ! HAİNLERE MERHAMET YOKTUR ! ASKERİ MAHKEMEYE ÇIKARTILIP DERHAL KURŞUNA DİZİLECEK !
MEİN FÜHRER !!!
SAYGI DUYMAK ACIMAKTAN BİN KERE KUTSALDIR
istersen krom yaptırabiliriz yani parlak baktığın zaman kendini görürsün öle istanbuldaysan benle irtibata geç parçaya bakıyım polisajını yapalım bakır kaplatım sonra nikel sonrada krom şıkır şıkır olur
Çok sağol dostum ama siyah motora pek gideceğini zannetmiyorum.Yine de çok sağol ilgin alakan için
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız