Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gidon çizildi,paslandı...Ne yapılır?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gidon çizildi,paslandı...Ne yapılır?

Gidon çizildi,paslandı...Ne yapılır?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.09.2008 - 18:40    Mesaj konusu: Gidon çizildi,paslandı...Ne yapılır? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar çoğumuzun başına gelmiştir,geliyordur...Gidon diyorum ama elciklerin geldiği yerlerin sonları işte her yere değiyor.Paslanmaya başladı meret.Bunları nasıl ve nerede temizletip boyatabiliriz?

(Kırmızı halka içinde olan yerler)
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 06.09.2008 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söküp. Komple zımpara ya da kumlama yöntemi ile kaplamasını sil. Endüstriyel boya ile boyattır. Hem çizilmiyor hemde sıcağa dayanıklı Bravo

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.09.2008 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Heryerde bulunur mu bu endüstriyel boya ve kumlama olayını ben yapabilir miyim?
Başa dön
suat67
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: zonguldak

MesajTarih: 06.09.2008 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım ii bir spray boya alsan bile işini çözer
Başa dön
suat67 Çevrimdışı suat67 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.09.2008 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suat67 demiş ki:
arkadasım ii bir spray boya alsan bile işini çözer

O kadar basit gibi gelmedi bana dostum.Sonuçta paslı
Başa dön
bolivyo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kasımpaşa

MesajTarih: 06.09.2008 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o parçaya istersen krom yaptırabiliriz ne dersin ?
Başa dön
bolivyo Çevrimdışı bolivyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.09.2008 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bolivyo demiş ki:

Nasıl yani pek anlayamadım dostum
Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 07.09.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğer cok ıyı bor sey olsun dıyorsan ironman666, 'ı dinle ama suat67, dediği yeterli Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bolivyo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kasımpaşa

MesajTarih: 07.09.2008 - 07:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gundelfingen demiş ki:
bolivyo demiş ki:

Nasıl yani pek anlayamadım dostum

istersen krom yaptırabiliriz yani parlak baktığın zaman kendini görürsün öle istanbuldaysan benle irtibata geç parçaya bakıyım polisajını yapalım bakır kaplatım sonra nikel sonrada krom şıkır şıkır olur
Başa dön
bolivyo Çevrimdışı bolivyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.09.2008 - 08:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bolivyo demiş ki:
istersen krom yaptırabiliriz yani parlak baktığın zaman kendini görürsün öle istanbuldaysan benle irtibata geç parçaya bakıyım polisajını yapalım bakır kaplatım sonra nikel sonrada krom şıkır şıkır olur

Çok sağol dostum ama siyah motora pek gideceğini zannetmiyorum.Yine de çok sağol ilgin alakan için
Başa dön
suat67
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: zonguldak

MesajTarih: 07.09.2008 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sana boya derken paslı yerleri zımparalayacağını tahmin etmem hataydı galiba kusura bakam sen pasın üstüne boya vurulmayacanı bile bilmiyorsun dostum
Başa dön
suat67 Çevrimdışı suat67 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal