oley mesaj sayım birtane daha arttı Bu konuya dikkat çekmen çok hoş, sanırım bandit konusundan sonra bu konuyu açmayı düşündün. Dün benimde dikkatimi çekti forumun içinde çok boş muhabbetler geçmeye başladı ya haber sitelerinden alınma kaza haberi yada cbr 125 kaç basar. Teknik bir konu oldumu dikkatinizi çektiyse hep başka motosiklet forumlarından alıntı yapıyoruz
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2369 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 07.09.2008 - 10:49 Mesaj konusu:
Gökhan,değinilmesi gereken önemli bir konu...
Ben topiklerde bu kişileri gördükçe sinirleniyorum bazen bende onları davet ediyorum diyorum ki; bak kardeşim ortaya bi b.k attın neye dayanarak diyosun?mesela gsxr 600 Kawa dan ve 600 rr dan kötü yazmıs..neden diyorum cevap şu...Kullanış,estetik,rahatlık
Kusura bakmasınlar ama bende bu +1 cileri aşağılıyorum gördüğümde..
Yeri geldiğinde bende burada geyik yapıyorum ama bilgi edinmek amaçlı topiklere alkış tutup şakşakçılık yaparak değil...
Eskiden MD de gerçekten başlıkları bilgilenmek için okurdum ama maalesef başlıklarda geyik gırla _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1803 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 07.09.2008 - 11:52 Mesaj konusu:
Sonuna kadar haklısın Sana katılmamak elde değil.
Bu konudan bende son derece rahatsızım. Bazı kişiler kullandığı motorla arasıra iişkiye giriyor galiba. - yönünü söylesek hemen yok öyle bişey sen kimsin yok ben yarışçıyım yok ben mecidiyeköyde 300 bastım vs vs....
Ne kadar sinir bozucu _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.500 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 18.500 Km Sonra İnşallah
ne yazık ki yurdumda bir çok motorcu gazcı olduğu kadar atıcı olduğu için oluyor böle şeyler
sürat konuşulmaz mı konuşulur.. geyik yapılmaz mı yapılır. ama herşeyin dengesini bilmek şart gerçekten _________________ önce hayal et.. sonra öğreniceksin uçmayı!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız