organizatörler bunu düşünmeli bence çadır olmasa bile doğayla iç içe bildiğim oteller var önümüzdeki zamanlarda çok güzel bir haftasonu geçirilebilir.. _________________ önce hayal et.. sonra öğreniceksin uçmayı!!
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4986 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 07.09.2008 - 13:22 Mesaj konusu:
KAradeniz en çok gidip görmek istediğim yerler arasında yer alıyor. Nasip olursa bende katılmak isterim tabii _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 605 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 07.09.2008 - 13:32 Mesaj konusu:
evet samsun-trabzon arası oldumuydu bnde gelebilirem tatilde ama Çadır bndede var çok süper olar yane _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
samsun terme miliçte kamp yerimiz var arkadaşlar bu konuda organizatörlere yardımcı oluruz en azından yakın olan arkadaşlarla birlikte olabiliriz teşekkürler koorsan fikrin için.
Tarih: 07.09.2008 - 20:59 Mesaj konusu:
Karadeniz bölgesini bilmeden üstelik motosikletle gezip dolaşmak insana acı hatıralar bırakabilir en basında iklimini düşünecek olursak zor işama imkansız deil tabii _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 07.09.2008 - 23:57 Mesaj konusu:
flash55, bölge olarak fazlaca yagış alan bir yer, motosikletle karadeniz i hiç bilmeyen birisinin gezilip görülecek yerleri kacıracagını ya da atlayacagını düşünüyorum bölge cok zengin mutlaka bilen birilerinden yardım alınmalı _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
siz merak etmein ben adım adım biliorum karadeniizi hawa yağışlı sadece yaylalar oluor sahil olmaz yazın kamp yerimizde war karadenizin enbüyük su oyunları parkıınında yanı hemde
ya yaz olması çok şart değil.. kışın ılık günlerinden birinde gidebilriz bana göre
dostum senin kafan güsel heralde. her nerden geliceksin bilmem ama tahminimce akdenizden falandır.buraların havası adamı buz kalıbına çevirir. arkadaşlar eğer bi tur yapıcaksanız önce gitceğiniz yerlerin iklimini öğrenmeniz lazım ve ona göre ekipman almalısınız yanınıza.eğer kışın yol yapıcam diyorsanız akdenize kaçıcaksınız ve yazın tur yapıcaksanız karadenize geliceksiniz.tabii eğeden geçmeniz şart.dönüşte iç anadoludan olmalı. kışın karadeniz turu yapılmaz.önce sağlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız