Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - karadenizin güzel sahillerinde kamp yapmak

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

karadenizin güzel sahillerinde kamp yapmak

karadenizin güzel sahillerinde kamp yapmak
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Koorsan
Üye
Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 07.09.2008 - 12:57    Mesaj konusu: karadenizin güzel sahillerinde kamp yapmak Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar nedersiniz 2009 da bir çamlık içinde çadır atıp 2-3 gün kap yapmak istemezmisiniz
hem böylelikle güzel bir buluşmaya ortak oluruz
Başa dön
Koorsan Çevrimdışı Koorsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
iptal
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: smyrna

MesajTarih: 07.09.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

organizatörler bunu düşünmeli bence Bravo çadır olmasa bile doğayla iç içe bildiğim oteller var önümüzdeki zamanlarda çok güzel bir haftasonu geçirilebilir.. Çok gülüyorum
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 07.09.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Koorsan, Çok iyi bir fikir bnde katılmak çok isterim.
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 07.09.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAradeniz en çok gidip görmek istediğim yerler arasında yer alıyor. Nasip olursa bende katılmak isterim tabii Bravo

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Koorsan
Üye
Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 07.09.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar neden olmasın bim gittigimiz yerler gerçekten çok güzel

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

ben çadırımı dün kaldırdım oda tek kaldım diye gerçekten çok mükemmel
hertürlü imkan var ve imkan var
Başa dön
Koorsan Çevrimdışı Koorsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Fakiros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kars-İsT.

MesajTarih: 07.09.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazın olcak bi olaysa elimizden geleni yaparız samsun cciwarı düşünürseniz
Başa dön
Fakiros Çevrimdışı Fakiros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 07.09.2008 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet samsun-trabzon arası oldumuydu bnde gelebilirem tatilde ama Çok gülüyorum Çadır bndede var çok süper olar yane Çok gülüyorum
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
iptal
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: smyrna

MesajTarih: 07.09.2008 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya yaz olması çok şart değil.. kışın ılık günlerinden birinde gidebilriz bana göre Gülümsüyorum
flash55
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 07.09.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

samsun terme miliçte kamp yerimiz var arkadaşlar bu konuda organizatörlere yardımcı oluruz en azından yakın olan arkadaşlarla birlikte olabiliriz teşekkürler koorsan fikrin için.
Başa dön
flash55 Çevrimdışı flash55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 07.09.2008 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Karadeniz bölgesini bilmeden üstelik motosikletle gezip dolaşmak insana acı hatıralar bırakabilir en basında iklimini düşünecek olursak zor işama imkansız deil tabii
flash55
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 07.09.2008 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, ne gibi acı hatıralar bırakabilir açıklarsan sevinirim sen karadenizi bilmeden yorum yapma sor cevap verelim.
Başa dön
flash55 Çevrimdışı flash55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 07.09.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trabzona gelirseniz (KARMOK)KARADENİZ MOTOSİKLET KULÜBÜ ne uğramadan geçmeyin....BEKLERİZ...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 07.09.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flash55, bölge olarak fazlaca yagış alan bir yer, motosikletle karadeniz i hiç bilmeyen birisinin gezilip görülecek yerleri kacıracagını ya da atlayacagını düşünüyorum bölge cok zengin mutlaka bilen birilerinden yardım alınmalı
Fakiros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kars-İsT.

MesajTarih: 08.09.2008 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siz merak etmein ben adım adım biliorum karadeniizi hawa yağışlı sadece yaylalar oluor sahil olmaz yazın kamp yerimizde war karadenizin enbüyük su oyunları parkıınında yanı hemde
Başa dön
Fakiros Çevrimdışı Fakiros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinopayancık

MesajTarih: 08.09.2008 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iptal demiş ki:
ya yaz olması çok şart değil.. kışın ılık günlerinden birinde gidebilriz bana göre Gülümsüyorum

dostum senin kafan güsel heralde. her nerden geliceksin bilmem ama tahminimce akdenizden falandır.buraların havası adamı buz kalıbına çevirir. arkadaşlar eğer bi tur yapıcaksanız önce gitceğiniz yerlerin iklimini öğrenmeniz lazım ve ona göre ekipman almalısınız yanınıza.eğer kışın yol yapıcam diyorsanız akdenize kaçıcaksınız ve yazın tur yapıcaksanız karadenize geliceksiniz.tabii eğeden geçmeniz şart.dönüşte iç anadoludan olmalı. kışın karadeniz turu yapılmaz.önce sağlık
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal