Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2009 Yamaha R1 gercek fotolar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2009 Yamaha R1 gercek fotolar

2009 Yamaha R1 gercek fotolar
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 17, 18, 19  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yucelanalp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.09.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bune ya sımdı favorım hayabusa ozaman
Başa dön
yucelanalp Çevrimdışı yucelanalp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 08.09.2008 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dayanamadım kırmızı beyazını da koyım dedim Çok gülüyorum

Bu resimi görünce fikrimi değiştirdim motor çok güzel geldi gözüme. Umarım fotoğrafın artisliğinden değildir. Gülümsüyorum

http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem

En son Arthas tarafından 08.09.2008 - 22:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 08.09.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egzozuna bayıldım r1 in.ücgen Alkışlıyorum

ben bunu alsam egzozu hayatta değiştirmem Gülümsüyorum Delirdim
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.09.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallaha bayıldım. bahattin abiiiiiiii al bir tanede yakından görelim... gerçekten bence süper olmuş Göz kırpıyorum
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 08.09.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne yaa şaka mı, gördüğüm en çirkin obje
EMSALC
Üye
Üye

MesajTarih: 08.09.2008 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 honda yı da begenmedim yeni r1 de ne oluyor yav modern tasarımlar neden eskileri aratır hale geldi?
Başa dön
EMSALC Çevrimdışı EMSALC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.09.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk aksesuar iki adet far camı Çok gülüyorum ram air girişinin etrafını dolaşıp merceğin önünü tam kapatan bir far camı olunca değişik, güzel durur. Bence kesin artık yan sanayi üreticileriyle anlaşıyorlar, 5 yasındaki cocuga bile göstersen güler çünkü. Alan kişi kafadan egsozdu fardı yan sanayi üreticilere kazanç kapısı.

En son 600f tarafından 08.09.2008 - 22:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 08.09.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teknik verilerde bir yanlışlık olmasın 2008 kada 177 kg 189 hp..2009 a burda 206 kg 182 hp diyor yanlışmıyım..eksoz korumaları sanki biraz kaba göstermiş yuvarlak akrep takılsa korumada olmazsa sanki daha iyi olacak..kendini kandır sen Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

neyse ben kaçar bu topik baya bir kaynar iyi geceler md nin saatide 1 saat geri 23.40 saat.... İstemiyorum İstemiyorum uyu uyuyabilirsen Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 08.09.2008 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi motor bu kadar bozulur he, 1000rr ilk sırada yerini koruyor, takipcisi R1..
hadi hayırlıssı
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 08.09.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Çok gülüyorum
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 08.09.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, MaLiZiYoo35, DRAGON_10,

Çok merak ediyorum acaba bu kişiler hangi motorlara biniyor Gülümsüyorum
Motorsikletin egsozuna bilmem nesine laf yapıyor. Herhalde egsozun performansı ile ilgili çok şey biliyordur böyle konuştuğuna göre GülümsüyorumGülümsüyorum

Komik yani Gülümsüyorum

Eminim arkadaşlar yamaha size teslim etse firmayı uzay aracı bile yaparsınız.Yamahada çalışan mühendisler ne anlar ki motordan zaten. Size danışmadılarsa ayıp etmişler valla Gülümsüyorum

Harcanıyorsunuz bu forum köşelerinde yazık size Gülümsüyorum
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.09.2008 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önemli olan beygir gücünün ne kadarını arka tekere verebiliyor sorun o önemli olanda o.sade beygir gücü yüksek göstermek önemli degil.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ASY48
Üye
Üye

Nereden: Fethiye

MesajTarih: 08.09.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim
Beğenmedim
Beğenmedim
Beğenmedim
Beğenmedim
Beğenmedim

Beğenmedim
Beğenmedim
Beğenmedim
Başa dön
ASY48 Çevrimdışı ASY48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vlamix
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kartal/istanbul

MesajTarih: 08.09.2008 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahahaha

recebin tavugu gibi bakan ikinci motor kawasaki'den sonra Çok gülüyorum

erbil s2000'inin hayırlı olsun Çok gülüyorum
Başa dön
vlamix Çevrimdışı vlamix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
chopperlife
Üye
Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 08.09.2008 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel paylaşımlar için tşkler
chopperlife Çevrimdışı chopperlife Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 17, 18, 19  Sonraki
4. sayfa (Toplam 19 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal