bende tam yazıyordum ceviriyi ama arkadas daha güzel yazmış teşekkürler.burda ve devamında anlatılmak istenen normal krank sıralamasında bildiğimiz gibi dış silindirler üstteyken içler asagıdaydı 180 derece arayla.şimdi krank kollarının hepsi doksan derece açıyla yerleştirilmişler.big bang muhabbetide bu sanırım artık silindirlerin patlama sırası farklı.
Tarih: 09.09.2008 - 14:16 Mesaj konusu:
Konu dönüyor dolaşıyor estetiğe takılıyor. Teknoloji harika olabilir ama Türkiye yolları ortada dolayısı ile sonuç kötü. Sırada Suzuki var o da batırırsa durum vahim. _________________ CBR 1000 RR
Ses'e dikkat edin M1 gibi geliyor , Egsoz lu hali nasil yirtar ortaligi belli degil
+
Yurt disinda ki forumlarda 09 R1 icin yapilan mod lar ile cikan sonuc :
Bence gayet guzel.. Ilk ciktiginda on kismindan dolayi sevmemistim ama simdi su son modlu resmi hali ile cok guzel geliyor gozume. _________________ 2007/Hayabusa (Satildi)
2008/R1
2009/GSXR1000 (White) - Bekleniyor..
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7871 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 09.09.2008 - 17:07 Mesaj konusu:
Sync, bekliyeceğim dediğim benim mart sonu fuardan sonra en fazla 1 ay beklerim.
fakat bu motoru alırsam sadece ve sadece cam ve manet takar geçerim.
eksozlarınla falan değiştirip oynamaya gelmez..gün geçtikçe gözüme hoş gelmeye başladı özellikle siyah olan _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 09.09.2008 - 17:26 Mesaj konusu:
Ekamba,
Valla dyno sonuclarini bekliyorum ben en gec onumuzdeki hafta cikar dyno sonuclari. Yeni gp dizayn motordan dolayi tork ve guc aksami inanilmaz derecede degismis diye yaziyorlar yurt disinda.
Bugun cok merak ettim suzukicilerin yazilarindan dolayi hani o kadar abartildigi kadar varmiymis diye bir arkadasimin GSXR 1000 K7'sini aldim denemek icin.. O kadar R1'den bir farki yok. Standart R1'den farki gaza aninda tepki veriyor. R1'de teknoloji var ECU 'dan dolayi kademeli aciyor 4000 devir'e kadar. Yuksek hizlarda limitlerde giderken gidon vibrasyona girmiyor, R1'de giriyor direksiyon amortisoru yok ise. (Benimkinde ekstradan yok) . Onun disinda o kadar abartildigi gibi bir motor degil GSXR 1000 K7-K8. Ducati 1098R ondan cok daha torklu bir makina onuda surdum ama ses yok ne yazik ki.
Suzukinin teknoloji olarak 09 R1'e yetismesinin imkani yok. Eger 2007-2008 R1'inide GSXR 1000K7 gibi gaza aninda duyarli olmasini istiyorsan, ECU mapping yaptirttiriyorsun yada hazir ECU satin aliyorsun yurt disindan yine ayni hesaba geliyor.
Dipnot: Siyah ve beyaz kirmizisi gayet guzel gelmeye basladi. Yurt disindaki forumlarda farlar icinde cozum bulmus millet simdiden gayet guzel duruyor _________________ 2007/Hayabusa (Satildi)
2008/R1
2009/GSXR1000 (White) - Bekleniyor..
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7871 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 09.09.2008 - 17:42 Mesaj konusu:
Sync demiş ki:
Ekamba,
Valla dyno sonuclarini bekliyorum ben en gec onumuzdeki hafta cikar dyno sonuclari. Yeni gp dizayn motordan dolayi tork ve guc aksami inanilmaz derecede degismis diye yaziyorlar yurt disinda.
Dipnot: Siyah ve beyaz kirmizisi gayet guzel gelmeye basladi. Yurt disindaki forumlarda farlar icinde cozum bulmus millet simdiden gayet guzel duruyor
valla dostum bende aynen senin gibi dyno sonuçlarını bekliyorum.
birde kaç beygir olduğunu çözemedim ben,182 ram airsizmi ki ? tekere ne veriyor acaba ?
tork olayına laf yok zaten,inanılmaz merak etmeye başladım saatler geçtikçe.ilk baktığımda itici geldi
ama siyah r1 e baktıkça kanım kaynamaya başladı..
fakat şu an k9u inanılmaz merak etmeye başladım,önümüzde daha çook zmn var,hemen heyecanlanmamak gerek.. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız