hadi bakalım bu akşam olucak.. inşallah o kadar emek boşa çıkmaz. ama karadelik olayı hikaye bu arada olsa ne olur ha 3 gün sonra ha 5 gün önce _________________ kuşu kalkmaz kuşu kalkmaaaz
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 5323 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 10.09.2008 - 15:55 Mesaj konusu:
Berktoprak, güzel bir konuya parmak bastın teşekkürler öğleden beri keyifle takip ediyorum yazılan çizilenleri, _________________ Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 10.09.2008 - 15:57 Mesaj konusu:
Berktoprak, bende diyorum ne oldu bu gooogle hiç aklıma gelmedi bununla lakalı oldugu
soulreaver, bunu daha önce bır yerde okudum yada haberlerde gördum senın dedıgıne göre çarpışmadan cıkan enerji .o tanecıklerı harekete gecırmek ve çarpıştırmk için kullanılan enerjıden daha buyuk yani.peki tamam böyle oldu dıyelım ama dunyada enerji dönusumu ilkesi yokmu enerji dedıgın dönuşup duruyor ısı hareket halıyle süreklı dunyaya enerjı artısı olacak değilmi mantıken _________________
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7871 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 10.09.2008 - 16:05 Mesaj konusu:
deney gerçekleştimi ki ? dünya hala yerinde sayıyorda,karadelik ufaktı galiba
şaka bi yana umarım deney yapalım derken doğa katliamına sebeb olmazlar..
insanlık için faydalı sonuçlar olacaksa iyi olur umarım yaptıkları deney, _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 10.09.2008 - 16:41 Mesaj konusu:
Projeye sadece gözlemci olarak katılıyoruz!
10 milyon Euroluk katılım payını ödememişiz.
Koskoca Türkiye'yiz, bu paralar nerelere gitmiyorki?
Uzay projelerinde yokuz, bari bu deneyde olsaydık
Ülkemizin bu olaya yaklaşımı nedir biliyormusunuz "İzleyici Ülke" Evet biz zaten herşeyi iziliyoruz sonrada aaa öylemi hayret deyip dünyanın parasını ödüyoruz...
"Su akar Türk bakar" Malesef hep bakmışız temaşayı seviyoruz...
_________________ Ya Yolunu Çizersin ya da Başkalarının çizdiği yoldan gidersin
galiba daha çarpışma gerçekleşmedi. deneydeki türk bilimadamımız metin arık'ın dediklerini okumuştum geçen hürriyettede çarpışma ekimde olcak demişti.bugunde t.v. e aynısını duydum.sonuçlarda 2009'un sonuna doğru aktarılcakmış.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız