Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konudışı (Haber) Yüzyılın Deneyi bugün Yapılıyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konudışı (Haber) Yüzyılın Deneyi bugün Yapılıyor

Konudışı (Haber) Yüzyılın Deneyi bugün Yapılıyor
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.09.2008 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım bu akşam olucak.. inşallah o kadar emek boşa çıkmaz. ama karadelik olayı hikaye bu arada olsa ne olur ha 3 gün sonra ha 5 gün önce
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 10.09.2008 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Berktoprak, güzel bir konuya parmak bastın teşekkürler öğleden beri keyifle takip ediyorum yazılan çizilenleri, Gülümsüyorum Bravo
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 10.09.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Berktoprak, bende diyorum ne oldu bu gooogle hiç aklıma gelmedi bununla lakalı oldugu
soulreaver, bunu daha önce bır yerde okudum yada haberlerde gördum senın dedıgıne göre çarpışmadan cıkan enerji .o tanecıklerı harekete gecırmek ve çarpıştırmk için kullanılan enerjıden daha buyuk yani.peki tamam böyle oldu dıyelım ama dunyada enerji dönusumu ilkesi yokmu enerji dedıgın dönuşup duruyor ısı hareket halıyle süreklı dunyaya enerjı artısı olacak değilmi mantıken
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 10.09.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deney gerçekleştimi ki ? dünya hala yerinde sayıyorda,karadelik ufaktı galiba Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
şaka bi yana umarım deney yapalım derken doğa katliamına sebeb olmazlar..
insanlık için faydalı sonuçlar olacaksa iyi olur umarım yaptıkları deney, Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.09.2008 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben oldum olası severim kara delikleri... oluşsunda bari gençlre faydalanır hehehe
Berktoprak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL- TAKSIM

MesajTarih: 10.09.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy demiş ki:
ben oldum olası severim kara delikleri... oluşsunda bari gençlre faydalanır hehehe

Koptum

leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 10.09.2008 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Projeye sadece gözlemci olarak katılıyoruz!
10 milyon Euroluk katılım payını ödememişiz.
Koskoca Türkiye'yiz, bu paralar nerelere gitmiyorki?
Uzay projelerinde yokuz, bari bu deneyde olsaydık Üzgünüm
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
axid
Üye
Üye

MesajTarih: 10.09.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ülkemizin bu olaya yaklaşımı nedir biliyormusunuz "İzleyici Ülke" Evet biz zaten herşeyi iziliyoruz sonrada aaa öylemi hayret deyip dünyanın parasını ödüyoruz...
"Su akar Türk bakar" Malesef hep bakmışız temaşayı seviyoruz...
Bravo İstemiyorum İstemiyorum
novaJRdeli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: anKara

MesajTarih: 10.09.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

galiba daha çarpışma gerçekleşmedi. deneydeki türk bilimadamımız metin arık'ın dediklerini okumuştum geçen hürriyettede çarpışma ekimde olcak demişti.bugunde t.v. e aynısını duydum.sonuçlarda 2009'un sonuna doğru aktarılcakmış.
Başa dön
novaJRdeli Çevrimdışı novaJRdeli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 10.09.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Deneye en yakın ben oturuyorum galiba,bir sey olursa size haber verirrim saklanmanız icin... Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 10.09.2008 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deney dolayısıyla kısa bi süre snra bi kaç deprem meydana gelmiş bugün dunyada iraqn ve atlantis okyanusunda tesadüf olarak görüyorlar ama bilinmez.. İyi fikir

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

2 deneyde basarıyla sonuçlanmış star su an verio haberlerde

Life is For The Brave..
Başa dön
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meRRt
Üye
Üye

MesajTarih: 10.09.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deney tam olarak 25 ekımde geerceklecısek dıye okumustum...
Başa dön
meRRt Çevrimdışı meRRt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

MesajTarih: 10.09.2008 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok bugün gercekleşmiş deney bi sürü soruna care bulucaklarmış bu deneyle 09 R1 e bile buluncak diolar Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Life is For The Brave..
Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 10.09.2008 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn demiş ki:
yok bugün gercekleşmiş deney bi sürü soruna care bulucaklarmış bu deneyle 09 R1 e bile buluncak diolar Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum kanka o ümitsiz vakka onun cagresı yok Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

MesajTarih: 10.09.2008 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, 10 milyar dolar harcamışlar oğlm artık bi çare bulmaları lasım Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Life is For The Brave..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal