Tarih: 18.04.2005 - 11:09 Mesaj konusu:
Alıntı:
9 numara, servis alanında yerde dururken bir resmi var
hiç birşey kaçırmamışsın resimler müthiş olmuş sinan ve kayhana teşekkürler _________________ motora bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için biniyorum.
Arkadaslar selam
-Ben SAKİR SENKALAYCI BURAK OZEL ve tum turkıye ıcın yarısan arkadaslarım. Zaten hep havadayız. ozelıkle ben ve burak. Ama bı eksık var.sızler yoktunuz sagolsun fotagrafları ceken arkadas burda sızler le paylasmıs. bı cogunuz bılıyo yada bılmıyo.sızınde bırlık olup motosıklet sporlarına hep beraber gelıp ordakı atmasferı yasamanız ve bu ıslerın sızler ve bızler sayesınde ılerlıcenı hatırlatırım. : 29 mayıstakı avrupa motocros sampıyonasıyla turkıye bır ılke ımza atacak umarım bu yarısta ve her yarısta bırlıkte oluruz. _________________ ?akir ?enkalaycy
moto-x motosiklet servis
www.sakirsenkalayci.com
212 276 98 78
minik kardeşleri bu sporda görmek çok güzel,
eskiden bu kadar erken yaşlarda başlayamazdı kimse...
motor kültürü ve bilinci arttıkça başarıların devamı gelecektir _________________ All these moments will be lost in time, like tears in the rain...
Benan BÜYÜKANIT
tl1000s reload
Tarih: 19.04.2005 - 09:55 Mesaj konusu:
sinan senin kesin gelmen lazım şu resimler konusunda yaratıcılığını biraz daha konuştur seni yakında md foto muhabiri yapcaz haberin olsun 8) _________________ motora bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için biniyorum.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız