Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Moto Cross Balkan şampiyonası resimleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Moto Cross Balkan şampiyonası resimleri
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.04.2005 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

9 numara, servis alanında yerde dururken bir resmi var

hiç birşey kaçırmamışsın Dil çıkarıyorum resimler müthiş olmuş sinan ve kayhana teşekkürler Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 18.04.2005 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yuh ya kendimi esefle kınıyorum Çok gülüyorum Bakan kör lafı tam benlik Öfkeliyim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 18.04.2005 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motorlar start çizgisinden sonra herhalde hiç aşağı inmemişler sanırım...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.04.2005 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorların yerde geçirdikleri zaman gerçekten azdı Çok gülüyorum Özellikle iki tekerin aynı anda yere bastığı anlar nerdeyse yoktu Gülümsüyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 18.04.2005 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar selam
-Ben SAKİR SENKALAYCI BURAK OZEL ve tum turkıye ıcın yarısan arkadaslarım. Zaten hep havadayız. ozelıkle ben ve burak. Ama bı eksık var.sızler yoktunuz sagolsun fotagrafları ceken arkadas burda sızler le paylasmıs. bı cogunuz bılıyo yada bılmıyo.sızınde bırlık olup motosıklet sporlarına hep beraber gelıp ordakı atmasferı yasamanız ve bu ıslerın sızler ve bızler sayesınde ılerlıcenı hatırlatırım. : 29 mayıstakı avrupa motocros sampıyonasıyla turkıye bır ılke ımza atacak umarım bu yarısta ve her yarısta bırlıkte oluruz. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
212 276 98 78
Başa dön
sakirsenkalayci Çevrimdışı sakirsenkalayci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
onur_dolunay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.04.2005 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaa abi bunlarr uçuyorr aşmışlarr olayıı ellerinizw saglıkk teşekkürlerr
Başa dön
onur_dolunay Çevrimdışı onur_dolunay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.04.2005 - 07:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sakirsenkalayci, 29 mayıstaki Avrupa motocross şampiyonası nerde düzenlenecek? Yarış hakkında biraz bilgi verebilirsen sevinirim.. Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YALINCAK

MesajTarih: 19.04.2005 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekteker,ikiteker derken şimdi uçanteker var artık Göz kırpıyorum
eses26
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Eski?ehir

MesajTarih: 19.04.2005 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler çok güzel .Ellerinize sağlık.
Başa dön
eses26 Çevrimdışı eses26 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sakirsenkalayci
Üye
Üye

MesajTarih: 19.04.2005 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese merhaba
29 mayıs avrupa sampıyonası yıne aynı yerde hazerfen hava alanında.
16 18 yas gencler sampıyonası.turkıyeden kac kısı katılabılecek bılmıyorum.
212 276 98 78
Başa dön
sakirsenkalayci Çevrimdışı sakirsenkalayci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
fastbanker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.04.2005 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

minik kardeşleri bu sporda görmek çok güzel,
eskiden bu kadar erken yaşlarda başlayamazdı kimse...
motor kültürü ve bilinci arttıkça başarıların devamı gelecektir Dil çıkarıyorum
Başa dön
fastbanker Çevrimdışı fastbanker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.04.2005 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sakirsenkalayci, Dil çıkarıyorum teşekkür ederim.. Beklenmedik bir aksilik olmazsa yine orda olcam..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.04.2005 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sinan senin kesin gelmen Gülümsüyorum lazım şu resimler konusunda yaratıcılığını biraz daha konuştur seni yakında md foto muhabiri yapcaz haberin olsun 8)
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.37 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal