Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Pistte'ki ilk video denemem!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Pistte'ki ilk video denemem!!!

Pistte'ki ilk video denemem!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
wildturkey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Seattle US, Konya

MesajTarih: 23.09.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Pistte'ki ilk video denemem!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eylul 7'de Seattle'daki PR(Pacific Raceways) pistinden ufak bir video. ilk video denemem. bu arada yeni motorum Sv650s pistte harika bir motor.
Link...
http://www.turkphotos.com/gallery/5920044_UdSHq#374992881_6u5hs-A-LB
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ThePunisher
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul/Cengelköy

MesajTarih: 23.09.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmus gerisi gelir ins,birinciliklerde Bravo
Başa dön
ThePunisher Çevrimdışı ThePunisher Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 23.09.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler gerçekten güzel...
bu pisti hatırladımm..
birde şu linkteki arkadaşın dönüşüne bakalım aynı pist.. Gülümsüyorum
http://bikerpunks.com/videos/mitchell-pierce-has-some-insane-riding-skills.html
wildturkey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.09.2008 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B E K O demiş ki:
bu pisti hatırladımm..

benle bas edemiyo ama fena degil Dil çıkarıyorum
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 23.09.2008 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

benle bas edemiyo ama fena degil

konyalıyla başedilmez , bizimde kaymağımız iyidir... Göz kırpıyorum (afyon)
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 23.09.2008 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Guzel video hazirlamissin wildturkey. Ozellikle sarkiyi cok guzel secmissin. Bravo
Videonun sonundaki Alpinestars tulumlu olan misin sen ?
wildturkey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.09.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan demiş ki:
Guzel video hazirlamissin wildturkey. Ozellikle sarkiyi cok guzel secmissin. Bravo
Videonun sonundaki Alpinestars tulumlu olan misin sen ?

yok ben en son kirmizi deriyi giyenim...
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 23.09.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tesekkurler, guzel olmus...
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 23.09.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk denemeye göre oldukca başarılı ve seçtigin müzik iyi Bravo
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.09.2008 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wildturkey, Bravo
Derisi oldukca kaliteli duruyor, yakina gelince cok belli oluyor kalitesi. Yumusacik deri var onda. Bravo Dainese sanirim. Göz kırpıyorum
wildturkey! O sondaki Alpinestars tulumlu, gozluklu ve top sakalli arkadas da Turk ama di mi ? Turk tipi var onda. Bravo
Bi de su sarkinin ismini versene sana zahmet, download ediyim. Fazla masrafli oldum ben de. Çok gülüyorum
ghostrider1907
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.09.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

video çok güzel , tebrikler Alkışlıyorum
video'daki çalan şarkının adını öğrenebilir miyim acaba ?
wildturkey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.09.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan demiş ki:
wildturkey, Bravo
Derisi oldukca kaliteli duruyor, yakina gelince cok belli oluyor kalitesi. Yumusacik deri var onda. Bravo Dainese sanirim. Göz kırpıyorum
wildturkey! O sondaki Alpinestars tulumlu, gozluklu ve top sakalli arkadas da Turk ama di mi ? Turk tipi var onda. Bravo
Bi de su sarkinin ismini versene sana zahmet, download ediyim. Fazla masrafli oldum ben de. Çok gülüyorum

evet dainese. onu bir adamdan 370$ aldim:) 1800$lik suit. Ducati surucusu kaza yapmis. o yuzden motor surmeyi birakmaya karar vermis benim sansima dek geldi. yok o top sakalli Amerika'li. evet Turk tipi var onda:). sarki: Nina Simone- Sinnerman(remix) diye geciyor.
ghostrider1907
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.09.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B E K O demiş ki:
bu pisti hatırladımm..

wayy be , bu adam galiba bu işi biliyor Gülümsüyorum
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.09.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wildturkey! Ben de malin iyisinden anliyorum ama. Göz kırpıyorum $1,800 diyorsun, hem de Amerika satis fiyati. Bu, Turkiye'de en azindan $2,500 demek. Şok oldum Gercekten belli ama videoda, sen de bak istersen. Ekranda bile belli oluyor, ceylan derisi gibi yawww, icim gitti vallahi. Gülümsüyorum

Alpinestars'li arkadasi tutturamadik. Üzgünüm Çok gülüyorum
Sarki icin sagol wildturkey, simdi indiricem. Bravo

B E K O! Senin ekledigin videoyu da izledim. Onceden izlemistim onu. Adam super gidiyor. Arka lastik yoldan cikmak bilmiyor, nasil bir gaz hassasiyetiyse adamdaki. Şok oldum Alkışlıyorum
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 24.09.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wildturkey, son derece güzel olmuş abi tebrik ederim devamııda bekleriz Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.73 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal