Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 23.09.2008 - 23:15 Mesaj konusu:
Guzel video hazirlamissin wildturkey. Ozellikle sarkiyi cok guzel secmissin.
Videonun sonundaki Alpinestars tulumlu olan misin sen _________________ R1 Hedef
Tarih: 23.09.2008 - 23:26 Mesaj konusu:
İlk denemeye göre oldukca başarılı ve seçtigin müzik iyi _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 23.09.2008 - 23:32 Mesaj konusu:
wildturkey,
Derisi oldukca kaliteli duruyor, yakina gelince cok belli oluyor kalitesi. Yumusacik deri var onda. Dainese sanirim. wildturkey! O sondaki Alpinestars tulumlu, gozluklu ve top sakalli arkadas da Turk ama di mi Turk tipi var onda.
Bi de su sarkinin ismini versene sana zahmet, download ediyim. Fazla masrafli oldum ben de. _________________ R1 Hedef
Tarih: 23.09.2008 - 23:34 Mesaj konusu:
video çok güzel , tebrikler
video'daki çalan şarkının adını öğrenebilir miyim acaba _________________ '' MotorDelisi '' grubu olarak 13 Aralık'ta Okan Bayülgen'in Disco'sunun enKRALkonuğuyuz...
Kayıt: Nov 05, 2006 Mesajlar: 262 Nereden: Seattle US, Konya
Tarih: 23.09.2008 - 23:40 Mesaj konusu:
slowokan demiş ki:
wildturkey,
Derisi oldukca kaliteli duruyor, yakina gelince cok belli oluyor kalitesi. Yumusacik deri var onda. Dainese sanirim. wildturkey! O sondaki Alpinestars tulumlu, gozluklu ve top sakalli arkadas da Turk ama di mi Turk tipi var onda.
Bi de su sarkinin ismini versene sana zahmet, download ediyim. Fazla masrafli oldum ben de.
evet dainese. onu bir adamdan 370$ aldim:) 1800$lik suit. Ducati surucusu kaza yapmis. o yuzden motor surmeyi birakmaya karar vermis benim sansima dek geldi. yok o top sakalli Amerika'li. evet Turk tipi var onda:). sarki: Nina Simone- Sinnerman(remix) diye geciyor. _________________ www.turkphotos.com
Tarih: 23.09.2008 - 23:44 Mesaj konusu:
wildturkey! Ben de malin iyisinden anliyorum ama. $1,800 diyorsun, hem de Amerika satis fiyati. Bu, Turkiye'de en azindan $2,500 demek. Gercekten belli ama videoda, sen de bak istersen. Ekranda bile belli oluyor, ceylan derisi gibi yawww, icim gitti vallahi.
Alpinestars'li arkadasi tutturamadik.
Sarki icin sagol wildturkey, simdi indiricem.
B E K O! Senin ekledigin videoyu da izledim. Onceden izlemistim onu. Adam super gidiyor. Arka lastik yoldan cikmak bilmiyor, nasil bir gaz hassasiyetiyse adamdaki. _________________ R1 Hedef
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız