Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bakalım benım motorumu begenecekmısınız :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bakalım benım motorumu begenecekmısınız :)

bakalım benım motorumu begenecekmısınız :)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
clubrn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir -- KsK{kutsal topraklar}

MesajTarih: 24.09.2008 - 17:06    Mesaj konusu: bakalım benım motorumu begenecekmısınız :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorum ramzey 200 cc ama extralarla dolu
ise ılk olarak lastıklerle basladım prellı mt 70 arazı ve asfalt kullanımında sonderece ıyı 325 ytl
kafa grenajını degıstırdım standartları hosuma gıtmıyor
raınbow stablıze far
hyosung gt 250r egzos kı kucuk ıslemler sonucu verdıgı ses ınanılmayacak kadar tok ve gur
karbon kaplı hand guard
asfalt kullanımı ıcın sertlestrılmıs on ve arka amortısorler
regina zıncır
alımınyum ardcı pegleri10 12 yıldır motor kullanırım suana kadar kullanmadıgım tarz kalmamıstı 2005 yılında s.s ım ıle yaptıgım uzucu bı kaza sonucu s.s e veda ettım taaaki evlenene bı cocugum olana kadar cunku her bındıgımde kendımı kontrol etmem gerekn benım bı parcam olmalı fazla delilige yer vermemeli Gülümsüyorum kı bu motor bana yetıyorda artıyor bıle saygılar sımdıden tum yorumlarınız ıcın Gülümsüyorum

clubrn Çevrimdışı clubrn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 24.09.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel yapmışsın motoru. Gülümsüyorum Bravo
flash55
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 24.09.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pejo far ve grenajı Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
flash55 Çevrimdışı flash55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
clubrn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.09.2008 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o yeaaaa bunu hyosung gt250 de denemıstım bı donem daha sonra skyteam st 200 sm de mavısını denemıstı bı dostum hos olmustu ACERBİS in buna asırı derecede benzeyen kafa grenajları var ama bu cok cok coooook daha ucuz ahaauaua Dans Dans Delirdim Delirdim
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: A.Y.D.I.N [...34...]

MesajTarih: 24.09.2008 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel olmus ozellıkler eksoz kuyruk bolumu bu kafa granajı pejo 103 kafası deıl mı lee Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

NE BEKAR NE İLİŞKİDE 7/24 ÇELİŞKİDE
Başa dön
efe_600 Çevrimdışı efe_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ghostrider1907
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.09.2008 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu tarz motorları ne yazıkki sevmiyorum...
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 24.09.2008 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza bela vermesın Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.09.2008 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık güle güle kullan kazasız belasız inşallah Alkışlıyorum
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 24.09.2008 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok guzel emek harcamissin clubrn. Gule gule kullan. Bravo
Karbon hand guardlarini begendim. Göz kırpıyorum
Cosh315
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.09.2008 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline emeğine sağlık güzel olmuş..
Başa dön
Cosh315 Çevrimdışı Cosh315 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
clubrn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.09.2008 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

efe_600 demiş ki:
guzel olmus ozellıkler eksoz kuyruk bolumu bu kafa granajı pejo 103 kafası deıl mı lee Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
efe yukarıda yazmısıtm zaten kafa grenajı peugeot un dıe dahaonce uyguladıgımız modellerıde yazmıstım kı bence sonderece hos durdu ama onemlı olan sızlerın yorumu tesekkurler
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal