motorum ramzey 200 cc ama extralarla dolu
ise ılk olarak lastıklerle basladım prellı mt 70 arazı ve asfalt kullanımında sonderece ıyı 325 ytl
kafa grenajını degıstırdım standartları hosuma gıtmıyor
raınbow stablıze far
hyosung gt 250r egzos kı kucuk ıslemler sonucu verdıgı ses ınanılmayacak kadar tok ve gur
karbon kaplı hand guard
asfalt kullanımı ıcın sertlestrılmıs on ve arka amortısorler
regina zıncır
alımınyum ardcı pegleri10 12 yıldır motor kullanırım suana kadar kullanmadıgım tarz kalmamıstı 2005 yılında s.s ım ıle yaptıgım uzucu bı kaza sonucu s.s e veda ettım taaaki evlenene bı cocugum olana kadar cunku her bındıgımde kendımı kontrol etmem gerekn benım bı parcam olmalı fazla delilige yer vermemeli kı bu motor bana yetıyorda artıyor bıle saygılar sımdıden tum yorumlarınız ıcın _________________ Onlara Göre İkiteker Bize Göre Haytın Anlamı Bu Şeytan Oyuncakları---> YOKSA SEN HALA DELİRMEDİNMİ..
˜”°º• IПѕӨMηIΛ•º°”˜˜
o yeaaaa bunu hyosung gt250 de denemıstım bı donem daha sonra skyteam st 200 sm de mavısını denemıstı bı dostum hos olmustu ACERBİS in buna asırı derecede benzeyen kafa grenajları var ama bu cok cok coooook daha ucuz ahaauaua _________________ Onlara Göre İkiteker Bize Göre Haytın Anlamı Bu Şeytan Oyuncakları---> YOKSA SEN HALA DELİRMEDİNMİ..
˜”°º• IПѕӨMηIΛ•º°”˜˜
Tarih: 24.09.2008 - 17:53 Mesaj konusu:
bu tarz motorları ne yazıkki sevmiyorum... _________________ '' MotorDelisi '' grubu olarak 13 Aralık'ta Okan Bayülgen'in Disco'sunun enKRALkonuğuyuz...
guzel olmus ozellıkler eksoz kuyruk bolumu bu kafa granajı pejo 103 kafası deıl mı lee
efe yukarıda yazmısıtm zaten kafa grenajı peugeot un dıe dahaonce uyguladıgımız modellerıde yazmıstım kı bence sonderece hos durdu ama onemlı olan sızlerın yorumu tesekkurler _________________ Onlara Göre İkiteker Bize Göre Haytın Anlamı Bu Şeytan Oyuncakları---> YOKSA SEN HALA DELİRMEDİNMİ..
˜”°º• IПѕӨMηIΛ•º°”˜˜
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız