Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 in Motosiklet Üzerinde En keyifli Anlarını Yazalım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 in Motosiklet Üzerinde En keyifli Anlarını Yazalım

2008 in Motosiklet Üzerinde En keyifli Anlarını Yazalım
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 05.10.2008 - 06:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay beee kaya76! Çok gülüyorum Super hikayeler. Alkışlıyorum

93-94 senelerinde yazimin 2.5-3 ayi Erikli'de gecerdi. O zamanlar 2. senemiz filan. Daha 12 yasinda kucucuk cocugum. Arkadasimla surekli park etmis arabalarin camlarina yapistirirdik suratlarimizi kokpitlerine bakip bilmedigimiz arabalari daha iyi tanimak icin. Gülümsüyorum Dogdugumdan beri BMW, hastalik oldugu icin bende Çok gülüyorum ve o seneler E36 Uzay kasa yeni ciktigi icin genelde BMW'leri kolluyorduk surekli. Suzuki Swift'ler hic sevmedigim bir arabaydi. Gerci GTI cok ozel bir versiyonu, seninki de bir hayli ozel bir aracmis anlattigina gore ama bir turlu sevemedim o kasalari. Gülümsüyorum O yuzden hatirlamiyorum senin arabayi. Üzgünüm Bir de o senelerde Tipo ve Tempra'lar cok modaydi. Keşan'lılar malin iyisinden anlar, bircok kisi almisti bu arabalardan. Göz kırpıyorum

Haluk Levent'in daha ünlü olmadigi zamanlari hatirliyorum. Bizim de voleybol oynamisligimiz vardir kendisiyle. Cok baba adamdi. Ünlü oldugunda bile gelir voleybol oynardi bizimle sonraki senelerde. Küfür kiyamet, bizden hic farki yoktu. Çok gülüyorum Uzaktan bakan ünlü biri oldugunu kesinlikle anlayamazdi, cok iyi adamdi yaaa... Bravo

Keşan'da kasaplar pazarini biliyorum. Cok guzel eti olurdu adamlarin yaw... Hakkaten cok lezzetliydi adamlarin etleri. Bravo

Yaw Erik Bar dedigin daha sonra Genesis mi oldu, yoksa baska bir yer miydi orasi ? Biz bardi, clubtu filan, cok kucuktuk o tip atraksiyonlar icin. Son 2 senemizde filan az cok takilmaya baslamistik.

Gülçavuş ve Vakıf'ı ilk defa duyuyorum. Yayla'yi ve Enez'i bilirim bir tek ben. Onlara da bir iki kez gitmisligim vardir o kadar.

Erikli'den daha cok hikaye cikar anlatmaya kalksak. Sayfalar yetmez. Her zaman derim: "Hayatimin en guzel gunleri Erikli'de gecmistir bugune kadar." diye.

Vay anasini yaaaa... Kimler kimler cikiyor su forumda. Şok oldum Cok guzel yaw. Delirdim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 05.10.2008 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, ben gecen sene 7,5 hafta oralardaydim yine...önümüzdeki yaz yine oradayim.dalis yapiyor olacagim.Sende Türkiyede olursan gel,misafirim ol.Sana görmedigin sahilleri,dünyadaki 3-4 koydan birisi olan yerleri gezdireyim Bravo
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.10.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Davetin icin tesekkur ederim kaya76. Bravo Ben o donemler calisiyor olurum muhtemelen. Dusuncen icin cok tesekkur ettim. Göz kırpıyorum
Saroz Körfezi'ndeki koylari biliyorum. Evet, dunyaca ünlü ve dunyanin her bir yerinden insanlarin dalış icin oraya gittigini defalarca duydum. Bravo

Yaw kaya76, bi de aklima geldi. Nickindeki 76, dogum yilin mi ? Eger oyleyse benim bir arkadasim var Erikli'den 77 dogumlu. Tolga Bostancı. Ve onun tayfadan Oğuz var Keşan'li. Cok kisi bilir Oğuz'u, o da o yaslarda filan. E.A.G - Erikli Abaza Gücü Çok gülüyorum voleybol takimini kurmuslardi filan kendi aralarinda. Çok gülüyorum

Heee, bir de burada Kanada'da tanistigim bir Kesan'li var. O da yine 77 dogumlu filan olmasi lazim. İsmayil Atmaca. Adini yanlis yazmadim, İsmail degil, Y'yle yaziliyor. Bu da Vizontele'deki sahneye benzedi: Christine ama "C"yle yaziliyor. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.10.2008 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

isimlerin cogunu unuttum ama görsem tanirim heralde,birde biz erikliyi geride birakip baska koylara yelken acmistik.aynen benimde her yazim 3-4 ay oralarda geciyordu..
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Empyr
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.10.2008 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 yazı uzun yıllardan beri yapmayı planladığım ama yinede eksiklerin olduğu güzel bir erken tatil ile başladı.Sanırım haziran ayı idi.Ybr 125 ve Klr 650 olarak 2 motor Enez'in bir köyü olan Karaincirli'de 7 gün boyunca kimsenin uğramadığı bakir bir sahilde balık tutup cadırda kalıp ve en önemlisi, duş alma imkanı olmadan mağra adamı gibi 7 gün tuzlu suyun içinde kalmamdı, sanırım seneye tekrar olacak.
Başa dön
Empyr Çevrimdışı Empyr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.10.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vaaay Empyr, senin gezi de guzelmis. Bravo

Yaw neuremencer, senin bu topic Saroz Korfezi topicine dondu. Gülümsüyorum
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.10.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Empyr, sanirim kaldiginiz yer kara incirlik ve vakif arasindaki koy.Hatta biraz ilerinizde tuz gölü olmasi lazim.tabi o mefsimde büyük ihtimal kurakliktan payini almis olmali.Karaincirlik bizim dalis icin sectigimiz yerlerin basinda geliyor.Güzel bir tatil olmus anlasilan...
Başa dön
genc26
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskisehir

MesajTarih: 05.10.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haziran ayı tarihini tam hatırlayamayacagım.....

trafik polisinin bi otobüsün arkasından önüme atlaması we eliyle işaret ederek hop hoppp dur bakalım demesi....ardından a2 sizlikten yedigim ceza butun yılımı mahvetti.....
genc26 Çevrimdışı genc26 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 05.10.2008 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili neuremencer,hatırladığım motosiklet üzeri+en zevkli anlar=motosikletimin zincir ve dişlisinin artık dama demesi ve benim değiştirmek üzere söktükten sonra dişli ve zincir bulamadığımdan gelene kadar beklemek zorunda kalmam,tam bu dönemde yine MD üyesi olan ve aynı işyerinde çalıştığımız arkadaşımın işyerinde sabah toplantısı ardından beni kenara çekip endurosunun binemeyeceğinden dolayı bir süre daha yatacağı bu nedenle motora binmek istediğimde onun motorunu alıp bacakları tutulmasın diye yol yaptırmamı rica etmesi,ne tesadüf ki bu rica Gülümsüyorum tamda marmoka motsikletsizlik yüzünden gidemeyecek olan yıkılmış bana bu anlamlı dönemde yapılmış olması ve eşimi hemen arayıp hazırlan marmarise gidiyoruz deyip işten çıktıktan sonra alel acele yola çıkıp saatlerce gaz çekerek hatta eşimin yolun yarısını arkamda uyayarak geçirmesine rağmen oraya gitmemdi.
en kötü olanı sakar rampalarında benzinlik olmadığını unutup en son aydın otobanında aldığım benzinle ve gözüm benzin ışığında gecenin 4.30unda bu bölgeyi motosiklete yalvararak geçmemdi.
en komiğide ben o azimle marmaristen(sakarda gece yarısı yolda kalma korkusu ile) datçaya girdiğimde bir olay başında görev yapan polise bizim arkadaşların kamp yaptıkları yeri sorduğumda 25 km geride diye aldığım cevaptı,motor kamp malzemeleri/çadır ile full çakılı olduğu halde o sinirle pansiyonda yatıp uyumamdı hehehehhee Delirdim Delirdim
Empyr
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.10.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76, evet tuz gölü kurudu tamamen.Kıyıtaş ve Derintaş genelde daldığımız(ben hariç) yerlerdi.Kaldığımız yer hemen Karaincirli köyünün sahili vakıf uzakta kalıyor.Tuz gölünün yanındaydık biz
Başa dön
Empyr Çevrimdışı Empyr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 05.10.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan demiş ki:
Vaaay Empyr, senin gezi de guzelmis. Bravo

Yaw neuremencer, senin bu topic Saroz Korfezi topicine dondu. Gülümsüyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
cundi
Üye
Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 05.10.2008 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bakalım henüz keyfe dönüştürecek kadar tecrübe edinemedik ama oda olacaktır,yalnız 50cc bile olsa ilk tecrübeyi unutamıyor insan sanki oldugum yere hareket halinde yıgılacakmışım gibi gelmişti.Korkmadım desem yalan olur Gülümsüyorum
Başa dön
cundi Çevrimdışı cundi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal