arka kısım agresif bir görünüm almış, lastiklerde gördüğüm kadarıyla kalınlaşmış yan kısım motora biraz hawa katmış tam anlamıyla süper ama fiyat ne olur tahminimce 4.200 ciwarı olr bu arada hızı kaçtır acaba tork falan deişti mi?
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 06.10.2008 - 08:55 Mesaj konusu:
tasarımına kocaman bir . hacmi küçük de olsa bence hondanın son zamanlardaki en iyi tasarımı, ben çok beğendim, makul fiyatlı olursa şehir içi için alacağım 2. motosikletim cbf olur diyorum. teknik anlamda eski motoru amacına tamamiyle hizmet eden bir motordu,ekonomik vibrasyonsuz ve sorunsuz, teknik açıdan bişey eklenmemiş olsa bile alınması için yeterli, tekrar _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Türkiye'ye geleceğini hiç sanmıyorum.. Uzak doğu ülkelerinde Honda'nın çıkardığı CBF 400 dahil birsürü motosiklet var ve buda onlardan biri bence..
Görsel değişikliklerden farklı olaran birde KickStart eklemişler..
Elcik ve kontrol tuşları eskisine göre daha kötü..
Arka tekerlek için çamurluk koymuşlar.. _________________ -= Alayına isyan Ölümüne Racing =-
Kayıt: Nov 07, 2006 Mesajlar: 383 Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden
Tarih: 06.10.2008 - 10:24 Mesaj konusu:
off hariden çok güzel olmuş bu ya inşallah fiyatıda aynı kalırda bizede bi şeçenek olur _________________ Cadiye Herruya Merru Kaf Kef Gölge Haramilerine Bir Selam Çak
Sagopa Kajmer
Tarih: 06.10.2008 - 11:03 Mesaj konusu:
guzel olmus
en az 4.5oo liradan baslar bunun fiyati dusunulur _________________ Sehitlerim Gazilerim emin olsun! Kavgamiz Son nefer Son nefes Son damla kana kadardir!
Kavgamiz MILLIYETÇI TÜRKIYEYE TURANA kadardir!TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1743 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 06.10.2008 - 11:09 Mesaj konusu:
Güzel olmuş... TDM gibi olmuş bmwnin vardı bi modeli arora taklit etmişti ona da benzemiş
Sonuçta güzel olmuş ama türkiyeye gelirse honda kazıklar milleti _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.000 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.000 Km Sonra İnşallah
Yazdığımız cevaplardan sadece görüntüye çok önem verdiğimiz anlaşılıyor Dikkat etmek lazım ki! PROLINK AMORTİSÖR UÇMUŞ MAALESEF! ayrıca çift sele olmasınada gerek yoktu kanımca... Bunlar dışında herşey güzel görünüyo özellikle far ve sinyalleri hoşuma gitti _________________ Gt250R
arkadaşlar bu motor hondanın india da çıkardığı motor ayrıca 2009 değil 2008 birde 150cc değil 125cc düzeltmiş bulunayım özelliklerine bu siteden bakabilirsiniz saygılarımla http://www.honda2wheelersindia.com/products/stunnerCBF/2008/ _________________ MotorDelisi BALIKESİR
YBR125 2008 siyah
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız