Modenas Kriss 2
hızını nasıL yükseLte bilirim sımdılık hep böyle sorular soruyorum ama kusura bakmayın daha 16 yaşındayım ehliyeti alınca 600 cc yada 1000 cc motor aldırcam babama xD sımdılık idarelık biniyoruz bu motora ama hız lazım bana ne yapabiLirim.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6222 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 06.10.2008 - 08:29 Mesaj konusu:
yılda en az 3-5 kendine güvenen arkadası gömüyoruz biz!!11yıldır race üzerinde olduğumu hesaplarsan kimler gelmiş kimler gecmiş bi hesapla bakalım. 16 yasındasın,yol tecrüben ne?? motor tecrüben ne?? biz yıllardır bu makinanın üzerindeyken zaman zaman hata yapıyoruz senin bu güvenin tecrübeden değil,cahillikten kaynaklanıyor bu dediklerimi dikkate alsan iyi edersin sen 4 yasındayken ben 600cc kullanıyordum dinlersen zararlı cıkmazsın. _________________
yılda en az 3-5 kendine güvenen arkadası gömüyoruz biz!!11yıldır race üzerinde olduğumu hesaplarsan kimler gelmiş kimler gecmiş bi hesapla bakalım. 16 yasındasın,yol tecrüben ne?? motor tecrüben ne?? biz yıllardır bu makinanın üzerindeyken zaman zaman hata yapıyoruz senin bu güvenin tecrübeden değil,cahillikten kaynaklanıyor bu dediklerimi dikkate alsan iyi edersin sen 4 yasındayken ben 600cc kullanıyordum dinlersen zararlı cıkmazsın.
yılda en az 3-5 kendine güvenen arkadası gömüyoruz biz!!11yıldır race üzerinde olduğumu hesaplarsan kimler gelmiş kimler gecmiş bi hesapla bakalım. 16 yasındasın,yol tecrüben ne?? motor tecrüben ne?? biz yıllardır bu makinanın üzerindeyken zaman zaman hata yapıyoruz senin bu güvenin tecrübeden değil,cahillikten kaynaklanıyor bu dediklerimi dikkate alsan iyi edersin sen 4 yasındayken ben 600cc kullanıyordum dinlersen zararlı cıkmazsın.
sen hiç motordan 60-70 le giderken düştün mü? korumalı da olsa
SRAD-HAN, abi sen ne desen boş bırak arkadaş bi tecrübe etsin sonrada başka bi topic acar bizde gecmiş olsun deriz en iyi ihtimalle... _________________ BeN ArTik TaNrIdAn Çok UzAktaYım...
Modenas Kriss 2
hızını nasıL yükseLte bilirim sımdılık hep böyle sorular soruyorum ama kusura bakmayın daha 16 yaşındayım ehliyeti alınca 600 cc yada 1000 cc motor aldırcam babama xD sımdılık idarelık biniyoruz bu motora ama hız lazım bana ne yapabiLirim.
hızı boşver motosikleti dah güvemli nasıl sürerim diye kafa patlat ki ileride yüksek ccli makinaları daha güvenle kullanabilesin..SRADHANI dinle _________________ YA HAYATI DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN YADA HEP ÜÇBUÇUK ATARSIN KARAR SENİN...
05/cbr125R--01/transalpXL650---06/cbf600---GSXR 600 K7
Eğer hız hoşuna gidiyorsa anadolu jet ten ucuz bir biilet alıp 800km ile keyfini sürersin,hatta belki 900 nasıl sana bu hız yeterlimi..Ha yok ben kendim yapacam diyorsan önce hastane morguna bir gidip beyni akmış insan görüntüsünü iyi incele
çünkü sana durumu en iyi o görüntü anlatır..
Hatta bazen bir damla kan akmadan bir çok arkadaşımızı gömdüğümüz bile oluyor niyemi çünkü cisme vurmalarda insanın iç organları kesekağıdı gibi patlıyor ve sen daha motordan fırlamadan veya anlayacağın ifadeyle ambulansa bile konamadan
fani dünyaya veda ediyorsun bence sen önce evine ve odana posterleri as,zevkle seyret ve bir 15 sene sonra mali gücün ve
sosyal durumuna göre SS veya diğerlerini düşünürsün... _________________ binbasi nayman
X-maX 06 Yamaha
Touching Your Heart..!!
Tarih: 06.10.2008 - 10:05 Mesaj konusu:
Su13ym4N, Her şeyin orijinali güzeldir henüz yasın cok genç zamanla tecrüben arttıkça daha mantıklı düşünmeye başladıkca nasılsa babandan da sözü almışsın yüksek hacimli makinalara bineceksin.Basamakları ikişer üçer atlayarak cıkmak yerine tek tek ilerle ve tadını cıkar _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Su13ym4N, sen ne kendine güven ne motoruna güven kardeşim herşey bir anlık ihmale bakar dikkatli olsan bile zemine ve motoruna bakar onun için güvenmek sözcüğü bizim lugatta pek olmamalı...
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
o motorda 90 km den sonrası tehlike buna da hiç gerek yok sen belli ki asfaltla kardeş olmamışsın daha motor üzerinde.ne diyim bir musibet bin nasihatten iyidir derler ama sen yine nasihati dinle musibet gelmesin başına..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız