Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bakarmısınız.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bakarmısınız.

Bakarmısınız.
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Su13ym4N
Üye
Üye

MesajTarih: 06.10.2008 - 08:19    Mesaj konusu: Bakarmısınız. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Modenas Kriss 2
hızını nasıL yükseLte bilirim sımdılık hep böyle sorular soruyorum ama kusura bakmayın daha 16 yaşındayım ehliyeti alınca 600 cc yada 1000 cc motor aldırcam babama xD sımdılık idarelık biniyoruz bu motora ama hız lazım bana ne yapabiLirim.
Başa dön
Su13ym4N Çevrimdışı Su13ym4N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 06.10.2008 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000cc alınca hızlı gidersin abicim,ama bu kafayla devam edersen 1000cc makinayı hiç görememe durumunda var.. Gülümsüyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 06.10.2008 - 08:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum ya tamamda altında motor oldumu güvenceksin güvenerek basıyorum bende güvenmeden yola cıkmam zaten lastik lere felan kontrol ederim
Başa dön
Su13ym4N Çevrimdışı Su13ym4N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 06.10.2008 - 08:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abım kafanada guvenıyomusun yanı eger kalın kafalıysan baya bı 1000cc degıstırırsın Gülümsüyorum
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 06.10.2008 - 08:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yılda en az 3-5 kendine güvenen arkadası gömüyoruz biz!!11yıldır race üzerinde olduğumu hesaplarsan kimler gelmiş kimler gecmiş bi hesapla bakalım. İyi fikir 16 yasındasın,yol tecrüben ne?? motor tecrüben ne?? biz yıllardır bu makinanın üzerindeyken zaman zaman hata yapıyoruz senin bu güvenin tecrübeden değil,cahillikten kaynaklanıyor bu dediklerimi dikkate alsan iyi edersin sen 4 yasındayken ben 600cc kullanıyordum dinlersen zararlı cıkmazsın. İyi fikir
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 06.10.2008 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yada sen SRAD-HAN, abını dınleme bız sımdıden senın pesınden Allah rahmet eylesın dıyelım Bravo
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul - Maltepe

MesajTarih: 06.10.2008 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehliyetsiz motor kullanmk yasak deil mi?
Başa dön
selcuk_kms Çevrimdışı selcuk_kms Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 06.10.2008 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yılda en az 3-5 kendine güvenen arkadası gömüyoruz biz!!11yıldır race üzerinde olduğumu hesaplarsan kimler gelmiş kimler gecmiş bi hesapla bakalım. 16 yasındasın,yol tecrüben ne?? motor tecrüben ne?? biz yıllardır bu makinanın üzerindeyken zaman zaman hata yapıyoruz senin bu güvenin tecrübeden değil,cahillikten kaynaklanıyor bu dediklerimi dikkate alsan iyi edersin sen 4 yasındayken ben 600cc kullanıyordum dinlersen zararlı cıkmazsın.

Bravo Bravo Bravo
kingsemo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.10.2008 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
yılda en az 3-5 kendine güvenen arkadası gömüyoruz biz!!11yıldır race üzerinde olduğumu hesaplarsan kimler gelmiş kimler gecmiş bi hesapla bakalım. İyi fikir 16 yasındasın,yol tecrüben ne?? motor tecrüben ne?? biz yıllardır bu makinanın üzerindeyken zaman zaman hata yapıyoruz senin bu güvenin tecrübeden değil,cahillikten kaynaklanıyor bu dediklerimi dikkate alsan iyi edersin sen 4 yasındayken ben 600cc kullanıyordum dinlersen zararlı cıkmazsın. İyi fikir
Bravo Bravo
sen hiç motordan 60-70 le giderken düştün mü? korumalı da olsa
Başa dön
kingsemo Çevrimdışı kingsemo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zx14blendr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzMiR

MesajTarih: 06.10.2008 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, abi sen ne desen boş bırak arkadaş bi tecrübe etsin sonrada başka bi topic acar bizde gecmiş olsun deriz en iyi ihtimalle...
kingsemo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.10.2008 - 09:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Su13ym4N demiş ki:
Gülümsüyorum ya tamamda altında motor oldumu güvenceksin güvenerek basıyorum bende güvenmeden yola cıkmam zaten lastik lere felan kontrol ederim

bende kontrol ediodum ama noldu düşünce lastikler korumuoı deil mi?
Başa dön
kingsemo Çevrimdışı kingsemo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 06.10.2008 - 09:14    Mesaj konusu: Re: Bakarmısınız. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Su13ym4N demiş ki:
Modenas Kriss 2
hızını nasıL yükseLte bilirim sımdılık hep böyle sorular soruyorum ama kusura bakmayın daha 16 yaşındayım ehliyeti alınca 600 cc yada 1000 cc motor aldırcam babama xD sımdılık idarelık biniyoruz bu motora ama hız lazım bana ne yapabiLirim.

hızı boşver motosikleti dah güvemli nasıl sürerim diye kafa patlat ki ileride yüksek ccli makinaları daha güvenle kullanabilesin..SRADHANI dinle OK
Skidrow Çevrimdışı Skidrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 06.10.2008 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğer hız hoşuna gidiyorsa anadolu jet ten ucuz bir biilet alıp 800km ile keyfini sürersin,hatta belki 900 nasıl sana bu hız yeterlimi..Ha yok ben kendim yapacam diyorsan önce hastane morguna bir gidip beyni akmış insan görüntüsünü iyi incele
çünkü sana durumu en iyi o görüntü anlatır..
Hatta bazen bir damla kan akmadan bir çok arkadaşımızı gömdüğümüz bile oluyor niyemi çünkü cisme vurmalarda insanın iç organları kesekağıdı gibi patlıyor ve sen daha motordan fırlamadan veya anlayacağın ifadeyle ambulansa bile konamadan
fani dünyaya veda ediyorsun bence sen önce evine ve odana posterleri as,zevkle seyret ve bir 15 sene sonra mali gücün ve
sosyal durumuna göre SS veya diğerlerini düşünürsün...
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 06.10.2008 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Su13ym4N, Her şeyin orijinali güzeldir henüz yasın cok genç zamanla tecrüben arttıkça daha mantıklı düşünmeye başladıkca nasılsa babandan da sözü almışsın yüksek hacimli makinalara bineceksin.Basamakları ikişer üçer atlayarak cıkmak yerine tek tek ilerle ve tadını cıkar Bravo
r6beko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 06.10.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Su13ym4N, sen ne kendine güven ne motoruna güven kardeşim herşey bir anlık ihmale bakar dikkatli olsan bile zemine ve motoruna bakar onun için güvenmek sözcüğü bizim lugatta pek olmamalı... Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

o motorda 90 km den sonrası tehlike buna da hiç gerek yok sen belli ki asfaltla kardeş olmamışsın daha motor üzerinde.ne diyim bir musibet bin nasihatten iyidir derler ama sen yine nasihati dinle musibet gelmesin başına..
Başa dön
r6beko Çevrimdışı r6beko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal