Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2009 cbf 150 stunner

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2009 cbf 150 stunner

2009 cbf 150 stunner
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kingsemo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.10.2008 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arka kısım agresif bir görünüm almış, lastiklerde gördüğüm kadarıyla kalınlaşmış yan kısım motora biraz hawa katmış tam anlamıyla süper ama fiyat ne olur tahminimce 4.200 ciwarı olr bu arada hızı kaçtır acaba tork falan deişti mi?
Başa dön
kingsemo Çevrimdışı kingsemo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 06.10.2008 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tasarımına kocaman bir Alkışlıyorum . hacmi küçük de olsa bence hondanın son zamanlardaki en iyi tasarımı, ben çok beğendim, makul fiyatlı olursa şehir içi için alacağım 2. motosikletim cbf olur diyorum. teknik anlamda eski motoru amacına tamamiyle hizmet eden bir motordu,ekonomik vibrasyonsuz ve sorunsuz, teknik açıdan bişey eklenmemiş olsa bile alınması için yeterli, tekrar Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 06.10.2008 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir tasarım gerçekten sarı olan harika duruyo gerçekten Bravo
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XeeRooN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.10.2008 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye'ye geleceğini hiç sanmıyorum.. Uzak doğu ülkelerinde Honda'nın çıkardığı CBF 400 dahil birsürü motosiklet var ve buda onlardan biri bence..

Görsel değişikliklerden farklı olaran birde KickStart eklemişler..
Elcik ve kontrol tuşları eskisine göre daha kötü..
Arka tekerlek için çamurluk koymuşlar..
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HAYAL EDEMEYECEĞİN YERDEN

MesajTarih: 06.10.2008 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

su cbflerin önünü bi gsel yapsalar dişimi kırcamm Beğenmedim
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 06.10.2008 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

off hariden çok güzel olmuş bu ya inşallah fiyatıda aynı kalırda bizede bi şeçenek olur Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tripanazomigambyetsz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.10.2008 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş be yaa

http://www.motordelisi.com/antalya-olimpos-a-gidiyorum-katilmak-isteyen-varmi-ft69216.html
Başa dön
tripanazomigambyetsz Çevrimdışı tripanazomigambyetsz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motor_delisi_42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 06.10.2008 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aşırı derecede çok süper birşey olmuş
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
badboymad
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 06.10.2008 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum guzel olmus
en az 4.5oo liradan baslar bunun fiyati dusunulur
badboymad Çevrimdışı badboymad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 06.10.2008 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel olmuş... TDM gibi olmuş Gülümsüyorum bmwnin vardı bi modeli arora taklit etmişti ona da benzemiş Gülümsüyorum

Sonuçta güzel olmuş ama türkiyeye gelirse honda kazıklar milleti
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
IGNITION
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: SMRYNA/Pergamon

MesajTarih: 06.10.2008 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazdığımız cevaplardan sadece görüntüye çok önem verdiğimiz anlaşılıyor Beğenmedim Dikkat etmek lazım ki! PROLINK AMORTİSÖR UÇMUŞ MAALESEF! Beğenmedim ayrıca çift sele olmasınada gerek yoktu kanımca... Bunlar dışında herşey güzel görünüyo özellikle far ve sinyalleri hoşuma gitti
WeisserTiger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BALKES

MesajTarih: 06.10.2008 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu motor hondanın india da çıkardığı motor ayrıca 2009 değil 2008 birde 150cc değil 125cc düzeltmiş bulunayım özelliklerine bu siteden bakabilirsiniz saygılarımla http://www.honda2wheelersindia.com/products/stunnerCBF/2008/
WeisserTiger Çevrimdışı WeisserTiger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oldwolf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 06.10.2008 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel olmuş bence. Şunu neden en başta yapıp salmazlar ki piyasaya. Gerçi bu resimler yurt dışından ama umarım bizim buralara de uğrar.
Başa dön
oldwolf Çevrimdışı oldwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
xenin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.10.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuşda, fotoğraflar çarşamba pazarı gibi onu bi düzene soksan OK
Başa dön
xenin şimdi Çevrimiçi xenin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zafer80
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.10.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi bişeye benzemiş OK
Başa dön
zafer80 Çevrimdışı zafer80 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal