Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bakarmısınız.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bakarmısınız.

Bakarmısınız.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MoToR96
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir / Merkez

MesajTarih: 06.10.2008 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Su13ym4N, sen kısaca şöyle diyorsun ben leb demeden leblebi olduğunu anlarım diyorsun yani anlamazsın burda bu kadar tecrübeli kişiler varken onlar bile anlık hatalar sonucu kaza yapabiliyor kendine çok güveniyorsun bununda sebebi sanırım ergenlik dönemi geçirmendir bu dönemi geçirdiğinde daha sağlıklı düşünebilirsin çok acele etme
Başa dön
MoToR96 Çevrimdışı MoToR96 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
y4m4h4
Üye
Üye

MesajTarih: 06.10.2008 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abiler SRAD-HAN, bırakın dinlemez sizi bende motor aldım egitim aldım ama 16 yasında sonucta bende o yastayım ve altımdaki motor cok seri hemen hızlanıyo kafa kaldırıyo ben kazamı yaptım burnum kırıldı hic girmedigim ameliyat odasına girmek zorunda kaldım sonra babm geldi yanıma nasıl oldu anlat dedi dedimki baba artık cok ogrendigimi sanıp serserilik yapıyodum lastik yakma falan tekere kalkyıodum oda dediki binmek istermisin yoksa satıyımmı binicem baba dedim tmm oglum dedi ben senin iyi surdugune eminim o yuzden tmm dedi ben 80 le duvara vurdum kaskım vardı ins arkadasım boyle bi kaza yapmassın cok zor İstemiyorum simdi burda baban niye bidaha veriyoki diyenler falan olucak ama babam beni egitim alırken hep izledi 1 hafta nasıl suruyorum napıyorum diye ve sırf o degil orada hocalarda var hepsi en az sizin kadar bilgili onlar dedi kullanır oda oyle aldı
Başa dön
y4m4h4 Çevrimdışı y4m4h4 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 06.10.2008 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Sen bendende küçüksün kardeşim Gülümsüyorum Bak 18'imize girdik 25 Ekim'de ehliyet alıyorum. Ama ehliyeti aldığım gibi gidip 600 cc. almayacağım Gülümsüyorum Verselerde binmem.. Niye peki ? -- Çünkü şimdi binip bir yola çıksam ulan diyeceğim 600 cc. ss bir makine var altımda.. Bi 200 e çıkayım sonra keserim gazı.. Gülümsüyorum Hadi ben yine tecrübeliyim. Sağda solda biniyorum 600 cc. ye cüssem var kaldırabiliyorum kontrol edebiliyorum yaklaşık 6000 kmlik bir tecrübemde var sonuçta nerde ne yapacağımı biliyorum..

Ama sen tutup 1000 cc. diyorsun Gülümsüyorum Sanırım racing makinelerden bahsediyorsun.. Gülümsüyorum

Binme.. Bravo Ölürsün Bravo
Sonra binersin.. Bi askerden gel. Önce bi vatanımızın işine yara.. sonra binersin Bravo
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.10.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor kullanmak çok ayrı bir yetenek ister ben 4 senedir motor kullanıyorum ve scooter inan maxi scooter ve küçük cc scooter arasında bile kullanım olarak çok fark var ne var otomatik vites değilmi dersin ama ağırlık ve serilik farkından ilk manevranda altında kalabilirsin ki senin bahsettiğin makinalar hata affetmez ben 250 cc scooter kullanıyorum biara vitesli motora geçeyim dedim 150 cc gibi satıcıların bir çoğu 150 cc seni kesmez en az 600cc civarında kullanman lazım dediler cesaret edemedim makinanın yanında rolantide çaliştığı zaman bile tırsıyorsun sen sen ol abilerinin sözünü dinle uzun yıllar aramızda ol
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.10.2008 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Su13ym4N, motor kullanmak kolaydır maksat sürmek!
racing bi makine alırsan şansın çok az bence öyle bi salaklık yapma salaklık diyorum çünki 11yıllık adam arada ben bile racede hata yapıyorum diyosa sen kendi durumunu düşün artık..... Göz kırpıyorum

ALLAH YARDIMCIN OLSUN İyi fikir
zaraslor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.10.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim nabıcaksın o kadar hızı ben 50 ile kaza yaptım

sakın hızlı ve tedbirsiz viraja gitme

seneye a1 ehliyet alırsın al bi scooter burgman an 600 bile kullanabilirsin bi ehliyetin olsun ama
Başa dön
zaraslor Çevrimdışı zaraslor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Su13ym4N
Üye
Üye

MesajTarih: 06.10.2008 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakLısınız asLında her han herşey oLabiLir suan motordan ses gelıyor zaten babam değiştircek oluyor değiştirip 125 150 lılık motor alıcak galiba 17 yaşıma basayım ilk işim büyük motor aldırmak olur benım yaşadıqım yer köy zaten bir tane jandarma var o da karışmıo. bazen konvoy felan oluo kapışma felan cıkıyor onun için diyorum bende amacım zaten 600 CC - 1000 CC motor almak zamanı gelince aldırcamda zaten
Başa dön
Su13ym4N Çevrimdışı Su13ym4N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iStAnbuL p€ndiK

MesajTarih: 06.10.2008 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kardesim.. bence sabret.. zamana brak .. zamanla tecrübe kazanıcak.. daha ii motor kullanıcakk. ve amacına ulasacaksın.. birden bire gecme öle makinalara. allah göstermesin.. bu genc yasda. aileni üzersin.. merdivenleri teker teker cık.. 10 adım brden ckma . Bravo Bravo Bravo

racing_fear@hotmail.com
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Su13ym4N
Üye
Üye

MesajTarih: 06.10.2008 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya sizlerde haklısınız hiç belli olmaz belki sımdıde öle biliriz ama insanda bir güvenme gibi bir söz konusu var kendıne güvenme gibi hız yapmıcan yavaşca felan bineceksın zaman sonra alışırsın zaten kurs felan görceksınız hepiniz de üstüme geldiniz ama neyse hatamı anladım Gülümsüyorum
Başa dön
Su13ym4N Çevrimdışı Su13ym4N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 06.10.2008 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Su13ym4N demiş ki:
Gülümsüyorum ya tamamda altında motor oldumu güvenceksin güvenerek basıyorum bende güvenmeden yola cıkmam zaten lastik lere felan kontrol ederim

Bu iki teker sevdası nice babayiğitleri nice tecrübelileri aldı sen 250 ne demek biliyomusun??? Kasksızken gözlerini açamayıp dilinin yanağına kadar dışarı çıkması nefes alamama durumu demek Göz kırpıyorum

Cesaret değil sana TECRÜBE gerek cesaret yeterince var sende Bravo

yine bineceksen bin alacaksan al tabi ?

Ama çinlilerin hoşuma giden bir sözü var "Döte giren şemsiye açılmaz." Ona göre Çok gülüyorum
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 06.10.2008 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bayılıyorum böyle topiklere Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 06.10.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sen hiç hayatında racing motora bindin mi ? Ya da arkasına da olsa binip nasıl ivmelendiğini gördün mü ?
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fatihm3
Üye
Üye

MesajTarih: 06.10.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadsim hatani anladigina sevindim, bende 16 yasimdayken binmeye basladim racin makineye hatta hayatimda ilk kulandigim motor srad 750 idi arada 6 yil gecti ve ben 22 yasimda 600 cc lik supersport aldim ve yaklasik 10.000 km dir kullaniyorum, allah koruduki bu zamana kadar bir kazam olmadi ama simdi dusunuyorum ki cok buyuk hata yapmisim 16 yasinda buyuk makinaya binmekle. O yaslarda insanin gozu cok kara oluyor ve sonuclari dusunemior.en azindan 21-22 yasina gelmek lazim 600cc supersport a gecmek icin, bu yas bile erken belki. ben etrafimda kaza yapip kaybettigim ve sakatlanan insanlardan cok etkliendim ve bu isi hirslarimi gaza gelislerimi minimuma indererk yapacagima kendime soz verdim ve bu sekilde basladim. umarim sende cok acele etmezsin.
Başa dön
fatihm3 Çevrimdışı fatihm3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.10.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, berhan abi bizlere ilk motorunu söylermisin Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 06.10.2008 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum

yapma abicim yaaa

bi abilerinin sözlerine kulak ver

Kimse kimsenin kötülüğünü istemez burda buna emin ol

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal