Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sonunda hayalim gerçek oldu. ZX-6R

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sonunda hayalim gerçek oldu. ZX-6R

Sonunda hayalim gerçek oldu. ZX-6R
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
major_01
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 06.10.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olur inşallah. Allah kaza bela vermesin. Güzel günlerinde ve keyifle binersin inşallah.umarım böyle genç bi makina bize de nasip olur.
Başa dön
major_01 Çevrimdışı major_01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 07.10.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı Olsun

є.¢ тυηιηg-www.ectuningtr.com
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 07.10.2008 - 02:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayirli ugurlu olsun kardesim, motorun cok guzel...Allah kaza bela gostermesin...
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 07.10.2008 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağol korhan
tekrardan hayırlı olsun, ben bu gidişle (f) filan baksam daha iyi olacak,
bütçe kaldırmaz Üzgünüm
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
zx14blendr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzMiR

MesajTarih: 07.10.2008 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullan kazasız belasız Bravo
Korhan_Bas
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.10.2008 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Stolga , tecrüben veya özgüvenin nedir bilmiyorum bu motor için.
Ama bende bir ara cbr600 f düşündüm fiyat uygunluğundan dolayı.
Daha sonra 2 sene bekledim Şok oldum 1 sene daha beklerim dedim , plana sadık kaldım
ve ancak sezon sonu kavuştum. Olsun önümüzde daha çok sezon var Gülümsüyorum
f serileri kötüdür demiyorum yanlış anlaşılmasın ama onlarda bedava değil sonuçta.
Bir sürü para verip alacaksın sende, bari sabret biraz istediğini al.
Çok düşük faizlerle tüketici kredileri de veriliyor şu anda İyi fikir
En kısa zamanda bir zx6'nın üzerinde olmanı dilerim.
Başa dön
Korhan_Bas Çevrimdışı Korhan_Bas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkangundogdu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul//corlu

MesajTarih: 07.10.2008 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşallah Bravo

çok güzel makına allah kaza bela vermesin..
Başa dön
serkangundogdu Çevrimdışı serkangundogdu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 11.10.2008 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Korhan_Bas demiş ki:
Stolga , tecrüben veya özgüvenin nedir bilmiyorum bu motor için.
Ama bende bir ara cbr600 f düşündüm fiyat uygunluğundan dolayı.
Daha sonra 2 sene bekledim Şok oldum 1 sene daha beklerim dedim , plana sadık kaldım
ve ancak sezon sonu kavuştum. Olsun önümüzde daha çok sezon var Gülümsüyorum
f serileri kötüdür demiyorum yanlış anlaşılmasın ama onlarda bedava değil sonuçta.
Bir sürü para verip alacaksın sende, bari sabret biraz istediğini al.
Çok düşük faizlerle tüketici kredileri de veriliyor şu anda İyi fikir
En kısa zamanda bir zx6'nın üzerinde olmanı dilerim.

aslında SS tecrübem yok desem daha doğru, 50.000 km var ama hep enduro da Gülümsüyorum en son Afrikam vardı, geçenlerde repsol kullandım bir arkadaşımın, yani kullanmaz olaydım Üzgünüm başka motor düşünemez oldum. zx6 tipi çok hoşuma gidiyor
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HakanGuler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.10.2008 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel çok yakışıklı olmuş kardeşim Allah kaza bela vermesin.İyi günlerde kullanman dileğiyle.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
HakanGuler Çevrimdışı HakanGuler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.10.2008 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

darısı başıma
motorun çok güzelmiş hayırlı olsun
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
beetle_juice
Üye
Üye

MesajTarih: 05.11.2008 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız inşş Göz kırpıyorum
Başa dön
beetle_juice Çevrimdışı beetle_juice Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.11.2008 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun ben ıstedıgım makınama 2 gun once kavustum allah kavusamaynlarada nasıp etsın kazasız belasız ıyı gunlerde kullanırsın ınsallah... Bravo
emre_1834
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.11.2008 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin...Allah bizede nasıb eder inşallah Gülümsüyorum Motorun çokk güzeell Bravo
Başa dön
emre_1834 Çevrimdışı emre_1834 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Flash_9
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 12.11.2008 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız kullan
Başa dön
Flash_9 Çevrimdışı Flash_9 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karaprens_08
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Taşı topragı beş para etmeyen memleketten

MesajTarih: 12.11.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Re: Sonunda hayalim gerçek oldu. ZX-6R Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Korhan_Bas demiş ki:

Umarım herkes istediği motora kavuşur. Sonra da benim gibi , MD gibi gözlük bezi ile silmeye kalkar Çok gülüyorum

olsada keşke hergün silsem... ama en sonunda alıcam bi dene Delirdim
gsx-r 600 & R6
Başa dön
karaprens_08 Çevrimdışı karaprens_08 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
5. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal