Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yamaha rx 135 hakkında !!!!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yamaha rx 135 hakkında !!!!!!!!!!

yamaha rx 135 hakkında !!!!!!!!!!
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 12.08.2007 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geyik demiş ki:
RX-Z 135::: 22,6 hp,6 vites,made ın japan
RX 135 (king):::18,5 hp,5 vites, made ın malezya
ayrıca her ikisindede "turbo" denilen aslında gerçek adı "red walve" yada "power walve" denilen mekanizma YOKTUR.
RX-135 (king) en büyük vitesinde ve 9500 rpm de 135 km sürat verir.
RX-Z 135 ise en büyük vitesinde(6,) 9500 rpm de 155 km sürat verir.
bunlar orj. değerleridir.

aynen katılıyorum.konuşacaksan belgeli konuşucaksınki millet bilgilensin.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcu_35
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.08.2007 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benım arkdasımda var rx king motor 2 kişi 155
tek kişi ise 160 165 cıvarı yapıyor makınanın sesi bir harika yaw küçük sinek ama dehset gidiyor he arkadasım kaca verıyormus bu cocuk motoru yani satan kişi he Göz kırpıyorum
berkin
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Tekirdağ

MesajTarih: 16.02.2008 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rx 115 debriyaj balatası arıyorum nerden bulurum acaba Şok oldum
gs500inanc
Üye
Üye

MesajTarih: 16.02.2008 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim marmariste bilinen adıyla yer uçağı derler bence bu motoru sürmek için tecrübe gerekli arkadaşlar en az 10 bin km ybr titan benzeri motor kullanmak lazım bence. çünki en önemlisi 2 zamanlı olduğu için çok seri ve ne yazık ki kompresyon yok 2 zamanlılarda vites küçültüp yavaşlama olayını unutun bence bende eskiden dt 125 vardı 130 km hıza çıkabiliyordu bu yol motoru olduğundan dha yüksek sürate çıkması normal ben kullanmadım ama kalkışta benim er 5 i yeme ihtimali yüksek gibime geliyor. yakıtı cabası tabi
Başa dön
gs500inanc Çevrimdışı gs500inanc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 16.02.2008 - 02:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, doğru söyler Bravo yaw balon yapmayın bu cihazları Beğenmedim
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 06.10.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bnm rx kingim kalkışta çok iyi piyasadaki çoğu kingi alıyo ama uzunda üstüne yatmadan nedense 135 km yi geçmio sizce nedeni ne olabilir.nette bakıyom herkes 160 165 den bahsedio
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marseyas_07
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.11.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sercat 46 demiş ki:
RX Z 135 i lütfen RX KİNG 115 İle karıştırmayın !!!! Bursa MD üyelerimizden bir arkadaşımızda rx z 135 var ve motor 6 şanzımanlı vitese sahip! ve düz bir yolda cok rahat bir şekilde 180 yapıyor! yakıt olarak ise en 200-220 bin yakıyor ve kaliteli 2 zamanlı yag kullanılıyor motorda fakat kesinlikle yaktıgının hakkını veren "SİVRİSİNEK" lakaplı bir motordur..
slm arkadaslar.rx king orjinalde 5 vitesdir.ön dişilisi 20 dişilye cıkarılırsa hızı 190km yi devirebilir. ve bu aletin lakabı ölüm makinasıdır.enazından antalyada öyle diyorlar.6 vitesli olan makina ise yine rx ailesinde rxz adlı motorundur. 135 cc ama becerisini bi görseniz king yanında kaplumbaga kalır.saygılar....

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

SRAD-HAN demiş ki:
NE TURBOSU YAHU STANDART HİÇ BİR MAKİNADA TURBO MURBO YOK. yatarak destekli 200m boy hedefi,şarjör tak,kurma kolu çek-bırak emniyet aç tek tek üç atış atış serberssstt Çok gülüyorum
biara R6 yı kalkışta yer diyen baltaların öve öve bitiremediği motor ossruktan teyyare!! Gülümsüyorum
sevgili arkadasım motorda turbo oldugu dogru.senin meknik bilgine bakar bu işler.turbo deyince tabi senin aklına ilk gelen egzost gazından hareket alan ve atmosfer basıncından daha yüksek bir basımcla karburatörden hava basan cihaz geliyo aklına degilmi.ama yanlıs işte.içeriye giden oksijen ve yakıt miktarını belli devirlerden sonra biraz daha arttıran bir sistemdir rxz nin turbosu.ilave yakıt ve hava memesi acılır belli bir devirden sonra.ama arkadasımın yanlıs bildigi biyer var.rxz sistemiyle aynı sayılabilecek degerlerdeki bu sistem king dede vardır.rxz ninki biraz daha gelişmiş sadece ve aktarma dişlileri biraz daha büyüktür 135 inkinden. 135 ede dişili büyültme yaparak hızını kayda deger derecede yükseltebilirsiniz.ayrıca racin bi makinaya kafa tutabileceginide sanmıyorum 135 in.böyle bişeyi iddaa eden varsada bi bildigi vardır.gerekli acıklamayı yapabilir kendileri. saygılar...

Son Mesajdan 15 dakika sonra eklendi:

10_uR demiş ki:
arkadaşlar bnm rx kingim kalkışta çok iyi piyasadaki çoğu kingi alıyo ama uzunda üstüne yatmadan nedense 135 km yi geçmio sizce nedeni ne olabilir.nette bakıyom herkes 160 165 den bahsedio
slm arkadasım ilk hareket dişlisini büyült motorun.tam hatırlamıyorum ama sanırım 20 dişli takıyorlar..kayda degecek inan buna.pekte pahalı bi olay degil.bunu yap ve yeniden bi yorum yazarsan sevinirim.kac km ye ulasabilecegini merak ediyorum.
Başa dön
marseyas_07 Çevrimdışı marseyas_07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thedoctor16
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 17.11.2008 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu model hakkında bir çok topic açıldı ama makınanın basacağı hız belli arkadaşlar şimdi gündem yaratmanın bi anlamı yok bu makına 2 zamanlı 6 vites 135 cc vs.vs. fazla söze gerek yok ...! SAYGILAR
Başa dön
thedoctor16 Çevrimdışı thedoctor16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
lutteur
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.11.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bıldıgın motor dıye surebılcegın senı utandırmaycak bır alettır bu Delirdim
Başa dön
lutteur Çevrimdışı lutteur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal