Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Anneler ve Motosiklet Sevdası

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Anneler ve Motosiklet Sevdası

Anneler ve Motosiklet Sevdası
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Gringo
Üye
Üye
Image and video hosting by TinyPic

Nereden: Avcılar Beach Side

MesajTarih: 06.10.2008 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 1sene boyunca uyguladıgım propoganda sonucu basarıya ulastım...askerden sonra kawasaki250r Bravo propogandanın içeriği şöyleydi: bilgisayar açık wallapaper olarak yeşil ninja,bilgisayarın önünde kawasaki 636 oyuncağı yanında suzuki gsx,kitaplığımda iki tane kocaman aprilia ve bunların yanında muhabbetlerimzde annem araba dedikçe uzlaşımcı yaklasıp 'tamam sana alırım gezdiririm seni fakat haftasonu motoruma binerim' tarzı konusmalar sonucu basardım sanırım Delirdim Delirdim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
selcuk_kms
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul - Maltepe

MesajTarih: 06.10.2008 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

annelerin %95 i böyledir Gülümsüyorum
Başa dön
selcuk_kms Çevrimdışı selcuk_kms Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 06.10.2008 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Senin adına sevindim

Keşke tüm anneler böyle kolay kandırılsa Dil çıkarıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
acemielektrocu
Üye
Üye

MesajTarih: 06.10.2008 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimki de garip bir durum babam ne araba ne motor ilgi duymaz sadece gereklilik olarak görür annem araba çok sever 2 tekerlekli makinelere bir türlü ısınamıyorum der ben motor alacağım derim senin fikrin saygı duyuyoruz anlayışlı ve bilinçli bir ailem var onları çok seviyorum... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim
Başa dön
acemielektrocu Çevrimdışı acemielektrocu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sema1980
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.10.2008 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anneyim ve motosikleti oğluma tavsiye etmiyorum Türkiye deki trafik şartları altında, ben bayanım hadi idare ediyorum sağımı solumu erkeklere hiç saygısı yok şu araba kullanıcıları, biraz zaman alacak bu ülkenin vatandaşının motorcuya bakış açısı hele delikanlılar biraz hız tutkunu olunca imkansız, kızlar binebilir motosiklete Göz kırpıyorum çünkü onlar candır ve canlarına hatta en ufak morarmada üzülürler ama erkek öyle değil, dediğim gibi delikanlıların binmesi tehlikeli, anne yüreği işte doğur bak büyüt sonra racing i ver elline asılsın gaza, bileğin ayarı yok ne yazık ki, allah tüm gençlerimizi korusun kazalardan belalardan.
Başa dön
sema1980 Çevrimdışı sema1980 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 07.10.2008 - 04:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok eskiden Kemal Merkit'in KTM magazasina girmistim, tanimamistim kendisini. Benimle bir dalga gecmisti,..... Çok gülüyorum Neyse simdi anlatmiyim fazlasini... Dil çıkarıyorum

Ben annem ve babamdan habersiz almistim ilk motorumu. Ondan sonra yavas yavas alismak zorunda kaldilar. Gülümsüyorum Daha sonra babama scooteri kullanmayi ogretecektim. Bir de supersport vardi bende 1,000 cc. Babam kullanmadan once soyle sordu: "Hangisini kullanmayi gosterecen?"... Çok gülüyorum Onun gozunde hepsi bir, hepsi 2 tekerlek. Farkinda degil kendi kullandigi arabanin 2.5 kati beygirde oldugunun. Insan arka lastikten anlar en azindan. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
fatihm3
Üye
Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 07:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar bu konuda en sansli insanlardan biri benim herhalde cunku benim annemde motor kullanio hemde honda 600 rr i var. fazla soze gerek yok herhalde.
Başa dön
fatihm3 Çevrimdışı fatihm3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sema1980
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 08:16    Mesaj konusu: Bunlarda anne :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

+ 600 cc ye binen anneler, bende anneyim 750 cc ye biniyorum, bunun cc ile ne alakası var Fatih? konu başka burda annelrin motosiklete duyduğu sevgi değil sadece çocuklarının binmesine karşı olup olmaması.
Başa dön
sema1980 Çevrimdışı sema1980 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
smallboy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KUŞADASI

MesajTarih: 07.10.2008 - 08:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim annem gençliğinde motorsiklet üstünden inmemiş bir kadın ve bi kere onu polis kovalarken mıcıra saplanıp bayaa bi yerde sürüklenip iki hafta evden çıkamadıktan sonra motor'a veda etmiş.Benimde aynı durumu,acıyı yaşamamı engellemek için bayaa bi uğraşmıştı ama sonunda pes ettirdim hanfendiyi Çok gülüyorum Babamdan bi sorunum yok çok şükür
Başa dön
smallboy Çevrimdışı smallboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 07.10.2008 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben ilk motorumu, uygun cok guzel bir 2. el bulursam alacagim, yoksa almayacagim diye diye almistim Gülümsüyorum

2. asama ise, eve motorla gelip gitme hakki idi. Bu hak icin cok mucadele etmistim. Çok gülüyorum
deliruh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 07.10.2008 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim Ailemde karşı ama alırsam yapabilecekleri pek bir şey yok ama yinede kalplerini kırmamak için yalanımı hazırladım.
kısmet ise bu yaz istanbulda çalışmayaa başlayacağım.

İstanbul ulaşım büyük problem. Bundan yalnızca motorsiklet ile kurtulabilinir.
Eee almışkende güzel bir motor almak lazım
Japonlar baya iyi
Yine almışken 600cc gibi bir şey almak lazım
Aman allahım şu Yeşil motor ne kadar güzelmiş ZX6r
Amaç masum bir şekilde ulaşım sorunu
başka hiç bir şey değil yani Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
deliruh Çevrimdışı deliruh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Psile
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Photobucket" alt="" border="0" />

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 07.10.2008 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni yetişen nesille ilgili saptama bir yandan çok doğru bir yandan da çok yanlış. Çünkü Türkiye'de var olan cahillik aynı hızıyla devam ederken, bir de ekonomik güç elde etmekte. Dolayısıyla çocuklarına küçük yaştan itibaren birşeylerin sevgisini veren kişiler olduğu gibi görgüsüzlüğünü aşılayan kişiler de gittikçe çoğalmakta.

Aslında işin özü devlet politikası; ne zaman ki bu konuyla ilgili, bilinçli kişiler politikada etkin hale gelecekler ancak o zaman motosiklet; kolay ve ucuz bir ulaşım aracı haline gelecek bu ülkede. Diğer her konuda da öyle olmuyor mu ki zaten, kadın hakları için kadınlar meclise, yaşlılar için yaşlılar meclise(ya da Tayyip Beyaz Melek filmine)..vb gibi!! Göz kırpıyorum

Çünkü bu ülkede katılımcı demokrasi değil, ezici üstünlük ve feodalizm var!!!! Çok gülüyorum
Başa dön
Psile Çevrimdışı Psile Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sema1980
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Psile demiş ki:
Yeni yetişen nesille ilgili saptama bir yandan çok doğru bir yandan da çok yanlış. Çünkü Türkiye'de var olan cahillik aynı hızıyla devam ederken, bir de ekonomik güç elde etmekte. Dolayısıyla çocuklarına küçük yaştan itibaren birşeylerin sevgisini veren kişiler olduğu gibi görgüsüzlüğünü aşılayan kişiler de gittikçe çoğalmakta.

Aslında işin özü devlet politikası; ne zaman ki bu konuyla ilgili, bilinçli kişiler politikada etkin hale gelecekler ancak o zaman motosiklet; kolay ve ucuz bir ulaşım aracı haline gelecek bu ülkede. Diğer her konuda da öyle olmuyor mu ki zaten, kadın hakları için kadınlar meclise, yaşlılar için yaşlılar meclise(ya da Tayyip Beyaz Melek filmine)..vb gibi!! Göz kırpıyorum

Çünkü bu ülkede katılımcı demokrasi değil, ezici üstünlük ve feodalizm var!!!! Çok gülüyorum

+ 1 Benden
Başa dön
ReD_GhoST
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ELazıĞ

MesajTarih: 07.10.2008 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

annem ve motor begenir ama asla binmez bindirmez bindirir belki ya
AR6
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 07.10.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cahillikten söz edilmişkene bir şey belirtmek isterim. Bu ülkede insanların nelere yoğunlaşacağını, nelerle uyutulacağını çok iyi biliyor tepemizdekiler.. Gündüzleri kadının sesi, bilmem kimin izdivacı, X manken X iş adamıyla yakalandı, yok sırlar dünyası cart curt.. Akşamları haberlerden sonra başlayan ard arda yayınlanan 1001 çeşit diziler, futbol programları.. İnsanlar yapışıp kumandaya bu saydıklarımın arasında dolaşıp duruyor. Neticesinde beyinler boş şeylerle doluyor. Gençler ya internet kafelerde ya da bilmem nerede yeni mekan açılmış gibi çoğaltılacak şeylerin peşinde. Dolayısıyla kendini yenileyen geliştiren bir şeylerin peşinde koşan bireyler yok. Futbol hobidir izlenir saygı duyarım ama farklı kanallarda bilmem kimin futbol programında bir maç lastik gibi uzatılır.
Kim bilir daha neler vardır. Televizyonla aram olmadığı için bilmiyorum. Ama şu bir acı gerçek ki insanlarımızın kafası boş şeylerle doldurulduğu, saydığım örneklerle uyutulduğu sürece, cahil bireyler varolmaya devam edecektir.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal