aman yaa,ilk okuyunca acaba tosuna mı el attılar dedim ama neyse bunla geçmiş olsun dikkat etmek lazım ne kadar dikkat edebileceksek,insanlarda vicdan olmayınca.... _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 07.10.2008 - 11:43 Mesaj konusu:
gecmis olsun keske bi küfürle bırakmasaydınız onu ya uzuldum
agzını burnunu dagıtmak vardı mahallecek
ınsan calısıyo bırıktıyo afedersın bı yerledınden ter akıyo bıseyler yapabılmek ıcın
serefsızın tekı gelıyo goz koyuyo affedılecek hıc bı yanı yok
topluca lınc edılcek kım vurduya gıdıcek bız temızlemezsek bunların bıtecegı yok bu memlekette _________________ Sehitlerim Gazilerim emin olsun! Kavgamiz Son nefer Son nefes Son damla kana kadardir!
Kavgamiz MILLIYETÇI TÜRKIYEYE TURANA kadardir!TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1743 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 07.10.2008 - 12:12 Mesaj konusu:
Çok geçmiş olsun Hakan abi..
Millet ne yapacağını şaşırmış.. Ortalık şerefsiz kaynıyor _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.000 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.000 Km Sonra İnşallah
HakanDincer, Geçmiş olsun..Sevgili NAME EKİN hoca sizin kadar şanslı olamadı ne yazık ki..? Doğum gününde kapısının önünden motorunu çaldılar _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7090 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 07.10.2008 - 12:49 Mesaj konusu:
Hakancım geçmiş olsun.Motorun arkasına "Babam sağolsun" yazdır mutlaka
Benimde başıma gelmişti.Arkadaşım elindeki eşyaları bırakırken, anahtar üzerinde olduğu için hırsız motoru çalıştırıp kaçmıştı. Bende tesadüf görünce olayı, bende düştüm peşine. Arabaların aralarından ölümüne bir takip oldu. Ters şeritlerden gelen arabalara doğru bile sürdük hatta Sonunda yakaladım ve düşürdüm motordan. Sonra yaya kovalamaca başladı. Neyseki o konudada hızlıydım ve sokakta yakaladım hırsızı. İyice bi ıslattık, sonrada dövdük diye mahkemelik olmuştuk _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Benimde başıma gelmişti.Arkadaşım elindeki eşyaları bırakırken, anahtar üzerinde olduğu için hırsız motoru çalıştırıp kaçmıştı. Bende tesadüf görünce olayı, bende düştüm peşine. Arabaların aralarından ölümüne bir takip oldu. Ters şeritlerden gelen arabalara doğru bile sürdük hatta Sonunda yakaladım ve düşürdüm motordan. Sonra yaya kovalamaca başladı. Neyseki o konudada hızlıydım ve sokakta yakaladım hırsızı. İyice bi ıslattık, sonrada dövdük diye mahkemelik olmuştuk
Halil Abicim, aslansın kaplansın
ama benim anlamadığım konu şu.. nasıl bi adammış ki bu, senin gibi bir yarışçıyla hem de ters şeritte bile kapışabilecek kadar deli olsun.. dövdükten sonra tanışsaydın abiyle _________________ » Saatin kadranına sıkışmış hayallerim.. Ölüm de, yaşam da gittiği yere kadar.. «
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7090 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 07.10.2008 - 13:10 Mesaj konusu:
MyMooN_Izmir, Motorlar scooter dı Topspeed gidiyorduk zaten. Son hızıda 90- 100 olduğu için anca yetişebildim _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Benimde başıma gelmişti.Arkadaşım elindeki eşyaları bırakırken, anahtar üzerinde olduğu için hırsız motoru çalıştırıp kaçmıştı. Bende tesadüf görünce olayı, bende düştüm peşine. Arabaların aralarından ölümüne bir takip oldu. Ters şeritlerden gelen arabalara doğru bile sürdük hatta Sonunda yakaladım ve düşürdüm motordan. Sonra yaya kovalamaca başladı. Neyseki o konudada hızlıydım ve sokakta yakaladım hırsızı. İyice bi ıslattık, sonrada dövdük diye mahkemelik olmuştuk
elleriniz dert görmesin...işte sıkıntı burada birde adam yerine koyuyolar elin belada kalıyor.bende yoğurt satıcısı kılığında kapıya gelen dolandırıcıyı tepeledim.karakolda akşamladık.herifin yoğurtları ayran yapıp dağıtmıştı memur abiler .zaten herifi yinemi sen?diye karşılamışlardı!!! _________________ bir ihtimal daha var!
3 kişi yol kenarında duran motosikleti çalmak için getirdikleri kamyonete koymuşlar. tam işlerini bitirip basıp gidecekleri sırada motosikletin sahibi olan bayan arkadaşımız koşarak yanlarına gelmiş ve '' napıyorsunuz siz o motosiklet benim indirin çabuk aşağı '' demiş . adamlar durup bi motosiklete bir bayan arkadaşa bakıp pişkin pişkin '' 500 ytl ver indirelim , o kadar uğraştık '' demişler .....
adamlar artık olaya aşina, mesleğin ne diye sorsan hiç utanmadan sıkılmadan hırsızım diyecek hale gelmişler. vinç kiralayıp atm çalan insanlar varken evin önünden motosikleti götürmüşler ,çok mu ?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız