Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorumu çalarken yakalandılar !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorumu çalarken yakalandılar !!!

Motorumu çalarken yakalandılar !!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman yaa,ilk okuyunca acaba tosuna mı el attılar dedim ama neyse bunla geçmiş olsun dikkat etmek lazım ne kadar dikkat edebileceksek,insanlarda vicdan olmayınca.... Sinirlendim

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
badboymad
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 07.10.2008 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmis olsun keske bi küfürle bırakmasaydınız onu ya uzuldum
agzını burnunu dagıtmak vardı mahallecek
ınsan calısıyo bırıktıyo afedersın bı yerledınden ter akıyo bıseyler yapabılmek ıcın
serefsızın tekı gelıyo goz koyuyo affedılecek hıc bı yanı yok
topluca lınc edılcek kım vurduya gıdıcek bız temızlemezsek bunların bıtecegı yok bu memlekette
badboymad Çevrimdışı badboymad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 07.10.2008 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi geçmiş olsun (motorunu sağlam bağla hızsızlara pay çıkarma)
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 07.10.2008 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkanım benim ev bahçe katı,balkonada giriş var.Anladın sen Çok gülüyorum

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 07.10.2008 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun Hakan abi..

Millet ne yapacağını şaşırmış.. Ortalık şerefsiz kaynıyor Sinirlendim
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Geçmiş olsun..Sevgili NAME EKİN hoca sizin kadar şanslı olamadı ne yazık ki..? Doğum gününde kapısının önünden motorunu çaldılar Üzgünüm
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 07.10.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun hakan abi inşallah bir daha böle bişi gelmez başına
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 07.10.2008 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun baskan,valla su hayabusayı yolla artık benim bahcede dursun valla senden çok ben üzülüyorum!! Üzgünüm
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 07.10.2008 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakancım geçmiş olsun.Motorun arkasına "Babam sağolsun" yazdır mutlaka Gülümsüyorum

Benimde başıma gelmişti.Arkadaşım elindeki eşyaları bırakırken, anahtar üzerinde olduğu için hırsız motoru çalıştırıp kaçmıştı. Bende tesadüf görünce olayı, bende düştüm peşine. Arabaların aralarından ölümüne bir takip oldu. Ters şeritlerden gelen arabalara doğru bile sürdük hatta Gülümsüyorum Sonunda yakaladım ve düşürdüm motordan. Sonra yaya kovalamaca başladı. Neyseki o konudada hızlıydım ve sokakta yakaladım hırsızı. İyice bi ıslattık, sonrada dövdük diye mahkemelik olmuştuk Gülümsüyorum Gülümsüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MyMooN_Izmir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.10.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:
Hakancım geçmiş olsun.Motorun arkasına "Babam sağolsun" yazdır mutlaka Gülümsüyorum

Benimde başıma gelmişti.Arkadaşım elindeki eşyaları bırakırken, anahtar üzerinde olduğu için hırsız motoru çalıştırıp kaçmıştı. Bende tesadüf görünce olayı, bende düştüm peşine. Arabaların aralarından ölümüne bir takip oldu. Ters şeritlerden gelen arabalara doğru bile sürdük hatta Gülümsüyorum Sonunda yakaladım ve düşürdüm motordan. Sonra yaya kovalamaca başladı. Neyseki o konudada hızlıydım ve sokakta yakaladım hırsızı. İyice bi ıslattık, sonrada dövdük diye mahkemelik olmuştuk Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Halil Abicim, aslansın kaplansın Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ama benim anlamadığım konu şu.. nasıl bi adammış ki bu, senin gibi bir yarışçıyla hem de ters şeritte bile kapışabilecek kadar deli olsun.. dövdükten sonra tanışsaydın abiyle Delirdim MD

Mail & Msn » ben@mertersoz.com
Başa dön
MyMooN_Izmir Çevrimdışı MyMooN_Izmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 07.10.2008 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MyMooN_Izmir, Motorlar scooter dı Gülümsüyorum Topspeed gidiyorduk zaten. Son hızıda 90- 100 olduğu için anca yetişebildim Gülümsüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maceralara bak kamera olucak elinde çekicen aslında =) hepsini toplasan bi film olur =)
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 07.10.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, hmm bu kadar uzun sürdüğüne göre adamda iyi sürücüymüş tanışsaydık yaw Gülümsüyorum
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.10.2008 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:

elleriniz dert görmesin...işte sıkıntı burada birde adam yerine koyuyolar elin belada kalıyor.bende yoğurt satıcısı kılığında kapıya gelen dolandırıcıyı tepeledim.karakolda akşamladık.herifin yoğurtları ayran yapıp dağıtmıştı memur abiler Çok gülüyorum .zaten herifi yinemi sen?diye karşılamışlardı!!!
viva_la_muerte
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3 kişi yol kenarında duran motosikleti çalmak için getirdikleri kamyonete koymuşlar. tam işlerini bitirip basıp gidecekleri sırada motosikletin sahibi olan bayan arkadaşımız koşarak yanlarına gelmiş ve '' napıyorsunuz siz o motosiklet benim indirin çabuk aşağı '' demiş . adamlar durup bi motosiklete bir bayan arkadaşa bakıp pişkin pişkin '' 500 ytl ver indirelim , o kadar uğraştık '' demişler .....

adamlar artık olaya aşina, mesleğin ne diye sorsan hiç utanmadan sıkılmadan hırsızım diyecek hale gelmişler. vinç kiralayıp atm çalan insanlar varken evin önünden motosikleti götürmüşler ,çok mu ?
Başa dön
viva_la_muerte Çevrimdışı viva_la_muerte Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal