Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Peugeot HYmotion3 Compressor Konsepti

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Peugeot HYmotion3 Compressor Konsepti

Peugeot HYmotion3 Compressor Konsepti
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 07.10.2008 - 11:36    Mesaj konusu: Peugeot HYmotion3 Compressor Konsepti Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 Paris Motosiklet fuarı Peugeot ‘un ürettiği son konseptlerden birine ev sahipliği yaptı. Hibrid motorlu HYmotion3 Compressor modelinin ön 2 tekerleği elektrik motoru, arka tekerleği ise benzinli motor tarafından beslenmekte.

Peugeot aracı her ne kadar skutır kategorisinde sunsa da araç Peugeot ‘nun hem otomobil hem skutır modellerinden alınan teknolojileri ve tecrübeleri barındırmakta. Aracın gösterge panelinde ki görüntü ekranları dikiz aynasının yerini almış.

Peugeot ‘nun HYmotion teknolojisi, yeni RC HYmotion4 ve Prologue modellerinde de kullanıldı. Peugeot Satelis ‘in benzinli motorunu taşıyan araç, ön tekerlekleri beslemesi için 2 adet elektrikli motora sahip. Bu sayede kısa mesafelerde sadece elektrik motoru ile araç yol alabilmekte.

KAYNAK :motoaktuel

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorizmir74
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: DİKİLİ

MesajTarih: 07.10.2008 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pıagıo mp3 ün çakması Çok gülüyorum Çok gülüyorum zaten biri bişey cıkarsın hepsi yapıo Beğenmedim
motorizmir74 Çevrimdışı motorizmir74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Navice
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Middle of nowhere..

MesajTarih: 07.10.2008 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

naapmış bu, piaggio mp3 ü kopyalamış üzerinimi kapamış ? zaten kapanmışı vardı mp3'ün. buna benzer bi model vardı zaten..hangi markanındı..hatta bizim baklavacının var.

Peugeot kendine ait bi model tasarımı yapmaya başlasa iyi olucak,modelleri piaggiodan kopya resmen.
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 07.10.2008 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım biri yaptı diye öbürü çıkıp yapmıcakmı? aha arabanın da yapılmışı var, yeni bir firma çıkıpta araba yapmasınmı şimdi? çok da güzel olmuş, hem hibrid olmuş hem comprtessorlu olmuş ama size beğendiremediler çünkü üstü kapalı yapılmışı var Öfkeliyim bizler nezaman sırf laf olsun diye yazı yazmayı bırakıcaz şu siteye yahu ? ve birde şu malum ilk üç nasıl olduda atlamış bişe yazmamış hayret ettim
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 07.10.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

clayd,
Alıntı:

aha arabanın da yapılmışı var, yeni bir firma çıkıpta araba yapmasınmı şimdi?

Dostm sorun o deil, buluş ve innovasyon farklı şeylerdir. Bir buluşun farklı innovasyonları yapılabilir, ama innovasyonun aynısını farklı farklı tepsilerde getirdiler mi o zaman gereksiz olur. Şahin varken doğanın yapılması gibi...

Örnek basit geldiyse: Traş bıçağının bulunması vardır- buluştur, sonra bunun innovasyonları vardır, 2 bıçak, 3 bıçak, titreşimli, kıpraşımlı, kayrıcılısı, sapı yumuşak olanı vs vs...

Şimdi gilette titreşimli bıçak yaptı diye permatik de titreşimli traş bıçağı çıkarsa ne dersin? Aynı yukardaki gibi kopyalamayı bıraksın, orjinal olsun dersin.

Tespit doğrudur, diğer teknik özelliklere diyecek birşey yok, sonuçta güzel ve 10 numara makine olduğuna eminim. Ama özgünlük konusunda sınıfta kaldığı da gerçek, zaten eleştirilen de teknik özellikleri değil, markanın özgünlüğü Beğenmedim
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
duffy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 07.10.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyide burada ki yenilik tamamen çevrecilikle alakalı yani hibrid motorlu olması tasarımda çok hoş ayrıca BMW C1 tek kişilik üstü kapalıydı. Bu 2 kişilik üstü kapalı. Umarım uygun fiyatlardan satılır
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 07.10.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KIZGINJAPON, arkadaşım, özgün olacam diye 5 tekerlekmi takacaktı? yanlarınıda mı kapayacaktı? her yeni model özgün olmak zorundamıdır? özgün değil ise eleştirlmelimidir? piaggio mp3 modelini tamamen kendimi bulmuştur? yoksa bunu biri düşünmüş sonrada bu fikir pazar bulabileceği düşüncesi ile satın mı alınmıştır? başka bir firmanın da aynı düşünce ile benzer bir üretim yapmasında eleştirilecek yön nedir? maksat hep özgün bişeyler yapmakmıdır? üstü açılır arabayı ilkinden sonra yapanlar için ''aaa hiç özgün değiiil, altı açılır yapsaydınızya sizdeeee, bunun yapılmışı vardııı'' mı desinler? eğer permatik te çıkıp titreşimli bıçak yaparsa bu ya taklitçiliktir (küçük firmalar piyasanın gideceği yönü belirleyemez, çünkü piyasa yapıcılar onlar değildir, ayrıca özgün olacak kadar arge ve onun işe yaradığını anlatacak kadar reklam gideri ayıramaz ve taklitçiliği seçer) yada piyasanın/talebin o yöne gideceğini öngörmüş ve bu şekilde üretimine yön vermiş olur. bunu yaparken de bu marka tamamen benzer özelliklerde üremim yapmamış, bakınız elektrikli ve compresörlü bir model yapmış, çok ta şık olmuş, mini traktör görünümlü piaggio'ya 10 değil 1000 basmış. bunda eleştirilecek bir yan ben bulamadım, hatta gösterdiğim tepkinin leştirilmesine de bir mana bulamadım Dil çıkarıyorum

markanın özgünlüğü eleştirilmiş... vaay bee. adamlar scooter yaptı, çok da güzel yaptı, piaggio modellrenden daha güzeller, ama iki veya 3 teker oldukları için özgünlükten sınıfta kaldılar, tekrar vaaay beee Dil çıkarıyorum
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ghostrider-51
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: niğde

MesajTarih: 07.10.2008 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş bence
Başa dön
ghostrider-51 Çevrimdışı ghostrider-51 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cemmeydan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Daisy Town

MesajTarih: 07.10.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tırt olmuş bence.
iptal
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: smyrna

MesajTarih: 07.10.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

az yakar bu.. tuttum Çok gülüyorum
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 07.10.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

clayd,

Yapmasınlar diyen yok, isteyen istediği modeli üretir. Nitekim yapılan arabanın üstünü açmaksa OK. Ama x arabanın aynı tavan dizaynını, aynı karoseri vs. neyse artık kopayalayıp yapmak özgünlük deildir. Zamanında Japonların şimdi de Çinliler'in yaptığı birşeydir bu. Başka bir marka tavan açılır bir araba yapabilir, motorun da tavanlısı yapılır, olay o değil, bunu ilk birisi mutlaka yapacak niyahetinde. Sonra yapanların ne kadar kendi yorumunu katıp yapmış olmasıdır, yeni ne getirdikleridir (teknik olarak demiyorum bak, dizayn konuşuyoruz hala).

Atıyorum bu modelde yoldan sıçrayan su şu şekilde engellenmiş, rüzgar direnci şöyle kırılmış, efendim görüş şöyle arttırılmış, vs vs sonunda da çok farklı bir 3 teker çıkmış ortaya diyebiliyor muyuz? Diyemiyoruz. Benzer bir dizayn yapılmış, high tech unsurlar basılmış, piaggionun pazarına rakip olunmuş. Ve sorry to say ama sonra gelenler takipçidir, dizayn konusu da acımasızdır, eleştri alır Göz kırpıyorum

Dizayn konusunda Piaggio'nun takipçisi konumuna düştü Peugeot, başka bir eleştri yok, ben de aynı şeyi düşündüm. Teknik özellikleri süper, zaten onu da yazmışım. Çevreci olması HYmotion tech vs. 10 numara makinadır bu, kötü havalarda da ilaç gibi gelir. Bravo
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 07.10.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motosikletler iyice motosikletlikten çıktı Sinirlendim
-----------------------
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Navice
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

clayd, bakınız Peugeot satelis 250, bundan önce piyasaya çıkmış modellerden biri. tıpatıp Piaggio X8 250. Şahsen ben motoru gördüğümde oha demiştim. Piyasada bi ton maxi scooter var, eğer tekniğine güveniyorsan illa piyasada kabul görmüş bir markanın kabul görmüş bi modelini taklit etmene gerek yoktur. Yaparsın kendi dizaynını, benimde modelim budur,ahanda teknik özelliklerimde şudur dersin, çıkartır sunarsın.

Hayır, bende dizayn yok, anca yapılmışları taklit edip tekniklerini geliştirebiliyorum dersenki, bunu yaptığın motor zaten italyandır, teknik özellikleri bellidir,ortadadır. bizde kalkarız, bunlara gerek yok deriz.
flash55
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 07.10.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyy türk milleti!!! birinci vazifen başkasının yaptığına çamur atmakmı adamlar yapmış çıkarmış sergiliyor beğenirsin veya beğenmezsin koskoca türkiye kendi motosikletini üretemiyor ondan sonra şunun yaptığı kötü bu çin malı bu taklit sende taklitte olsa bi motosiklet yapta millette seni konuşsun helal olsun fransızlara çinlere japonlara italyanlara Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
flash55 Çevrimdışı flash55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Navice
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flash55, bu forumun amacı fikir paylaşmak.Çamur atmak değil. o kadar hisliysen türkiyenin üretememesi konusunda, bari sen üretki, bizde görelim, onun üzerinde konuşalım çinin japonun italyanın üzerinde konuşacağımıza.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal