Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Abantta Tek Başıma 700 km

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Abantta Tek Başıma 700 km

Abantta Tek Başıma 700 km
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cemmeydan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Daisy Town

MesajTarih: 07.10.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sema1980, sabah sabah ne güzel topic le karşılaştım. Hanımların motor kullanması vede böyle uzun yol yapması çok hoş. Devamını bekleriz, kazasız belasız...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oldwolf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 07.10.2008 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anneeciiimmmmmmmmmmmmmm Şok oldum

sema1980, al benim CBF'i ver bana Z750'yi Göz kırpıyorum
Başa dön
oldwolf Çevrimdışı oldwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 07.10.2008 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sema1980, Wallahi tebrikler tam benim kafadansın süpersin taktir ettim Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 07.10.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sema1980, harbıden hayabusalı resmını gorunce bende senle aynı fıkırdeyım Gülümsüyorum kırosun ama para sende Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.10.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81 demiş ki:
sema1980, harbıden hayabusalı resmını gorunce bende senle aynı fıkırdeyım Gülümsüyorum kırosun ama para sende Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Dil çıkarıyorum abi diyorum kimse inanmıyor bari fotoğrafını koyıyım dedim Çok gülüyorum
Başa dön
sema1980 Çevrimdışı sema1980 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
deliruh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 07.10.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun ne diyelim Hayabusa Hemde Beyaz.

Evet o yakıt tüketiminden sonra motorsiklet değişimi şart.
Şaka bir yana Sema abla gezi boyunca nasıl bir sürüş tarzı benimsedin?
Başa dön
deliruh Çevrimdışı deliruh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorizmir74
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: DİKİLİ

MesajTarih: 07.10.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sema1980, gezi guzel ama seni daha once hiç gormemiştim bu gun aktifleştin heralde her topicde yorumun war Çok gülüyorum neyse hoş geldin
motorizmir74 Çevrimdışı motorizmir74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sema1980
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.10.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliruh : Sürüş tarzım yok, biraz tedirgin ama yol boşkken afetmiyorum, araba aralarından fazla geçmiyorum, yolun tadını çıkarmayı seviyorum, bezende deliriyorum, kısaca o anki ruh halime bağlı, normalde sakin kullanırım.

motorizmir74 : 1 sene oldu nerdeyse üye olalı ama ancak şimdi vakit bulabildim, fazla interneti kullanma imkanım yoktu, şimdi olduğu için aranızda olduğum için mutluyum.
Başa dön
sema1980 Çevrimdışı sema1980 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
EkremSen
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 07.10.2008 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kandırıkçı sema Gülümsüyorum Neden ogün 235 km/h yaptığını yazmıyorsun Çok gülüyorum
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 07.10.2008 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sema1980 demiş ki:
crazy_81 demiş ki:
Dil çıkarıyorum abi diyorum kimse inanmıyor bari fotoğrafını koyıyım dedim Çok gülüyorum

hehehe Çok gülüyorum ınandık ınandık Gülümsüyorum sen bıdaha abanta gecegın zaman seslen otobandan karsılarız senı Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 07.10.2008 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gezi olmuş iyiki durmayıp gazlamışşsn resimlerde harika sadece lastik konusu biraz kötü olmuş ama usasınıda bulumşun Alkışlıyorum Bravo
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.10.2008 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmus tebrik ederim bende bir pazar sabahları bi sahil yapayım derim akcakocadan cıkmıştım tuhaf ama eğlenceli olmuştu... ilk defa hayabusa kullanan bayan gördum ne diyecemi sasırdım süpersin resimler için eline sağlık böyle gezilerin devamını dilerim
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 07.10.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek motor olsada çok güzel olmuş Bravo
-----------------------
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 07.10.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 saatte 700 km Şok oldum Şok oldum çok ii molalarla ben imkanı yok yapamam

güzel fotolar çekmişsin eline sağlık
MoToR96
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir / Merkez

MesajTarih: 07.10.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gezi güzel olmuş ama hayabusadan z750ye inmen ve z750den cbf 150 ye inmen şaşırtıcı bi olay Gülümsüyorum
Başa dön
MoToR96 Çevrimdışı MoToR96 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal