Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni nesil kask takma şekli :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni nesil kask takma şekli :)

Yeni nesil kask takma şekli :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kemal17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Isparta

MesajTarih: 07.10.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşlev Yönünden pek birşey kaybetmemiş Çok gülüyorum
Başa dön
kemal17 Çevrimdışı kemal17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 07.10.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caglar23 demiş ki:
nostorm,

Ağzına sağlık be abim Çok gülüyorum

Valla anahtar koleksiyonu yapıyorlarmış eyvallah dedim bana karışmayında ne yaparsanız yapın ÖSS Modundayım Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Sen getiRRme anahtaRRları kalsın Gülümsüyorum
Ya canım sıkılıyoRR veRReyim anahtaRRlarımıda kuRRtuluyum... Dil çıkarıyorum Hiç anahtaRR veRRmedim bugüne kadaRR.
Bi anahtaRRın lafımı oluRR.... Gülümsüyorum Fazla anahtaRR var biRRini veRRiRR digeRRi ile çalıştıRRıRRım... Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Haaa bu aRRada anahtaRR istiyen kimm.? Gülümsüyorum
malum LAZ.um İyi fikir
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 07.10.2008 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nostorm,

Eğer fazlalık yapıyorsa gönder işte bi kaç kişiye Çok gülüyorum

Valla anahtar isteyen kim bende bilmiyorum o konuda Fransız kaldım yav Çok gülüyorum
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caglar23 demiş ki:
nostorm,

Eğer fazlalık yapıyorsa gönder işte bi kaç kişiye Çok gülüyorum

Valla anahtar isteyen kim bende bilmiyorum o konuda Fransız kaldım yav Çok gülüyorum
inşallah biRRi anlatıRR şu mevzuyuda anlaRRız.. Göz kırpıyorum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
airoh35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İzmir / ErCaNnn

MesajTarih: 07.10.2008 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum MD Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
airoh35 Çevrimdışı airoh35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 07.10.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nostorm, Biraz anladım gibi sema1980 nickli arkadaşımız virajım yoktur ama düz yolda alırım anahtarınızı demiş herhalde Çok gülüyorum

Yani olayın evveliyatı buna dayanıyor herhalde yinede net bi bilgi yok Çok gülüyorum

sema1980 cesaretine saygımız sonsuz.Allah kaza bela vermesin.
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 07.10.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cahil cahill Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum sacı uzun aklı kısa Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caglar23 demiş ki:
nostorm, Biraz anladım gibi sema1980 nickli arkadaşımız virajım yoktur ama düz yolda alırım anahtarınızı demiş herhalde Çok gülüyorum

Yani olayın evveliyatı buna dayanıyor herhalde yinede net bi bilgi yok Çok gülüyorum

sema1980 cesaretine saygımız sonsuz.Allah kaza bela vermesin.
Bir hanım arkadaşımız mı yani demiş Şok oldum yolda sıkarken viraj çıkarsa ne olacak peki ? İyi fikir Neyse ben çekiliyim aradan konu bayan olunca galip (BEN YANİ MURAT) baştan malup.... Gülümsüyorum
SORU: motoru neymiş bu arada. ?
beco_team
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rahatsız la bu Çok gülüyorum
Başa dön
beco_team Çevrimdışı beco_team Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kimin anahtarına sulanıldı,merak ettim valla. ?
Rigs
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ßatman

MesajTarih: 07.10.2008 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yıhyıhÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum koptum yha ne manyaklar var dünya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Rigs Çevrimdışı Rigs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.10.2008 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anahtar işi latifeden ibaret..yahu bu MD de şaka bile olsa anahtar,geçme,geçilme sözü edilmiyo valla.rossiler hemen çıkıyolar Gülümsüyorum
yok abi herkesin anahtarı kendine kimseyle kapışmam.(yalnız tofaş gurubuna bi gıcıklığım var,geçen aydın otobanında birine 3.vitesimle hararet yaptırıyodum,bekliyorum kek hala geliyo.embesil olsa bile der ki "bu motor fena gidiyo,bulaşmayım"moron çıktı abi Çok gülüyorum )
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd demiş ki:
anahtar işi latifeden ibaret..yahu bu MD de şaka bile olsa anahtar,geçme,geçilme sözü edilmiyo valla.rossiler hemen çıkıyolar Gülümsüyorum
yok abi herkesin anahtarı kendine kimseyle kapışmam.(yalnız tofaş gurubuna bi gıcıklığım var,geçen aydın otobanında birine 3.vitesimle hararet yaptırıyodum,bekliyorum kek hala geliyo.embesil olsa bile der ki "bu motor fena gidiyo,bulaşmayım"moron çıktı abi Çok gülüyorum )
Yaw dedim ya canım sıkılıyoRR,maksat muhabbet olsun.. Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
delta0047
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mevlana diyarı

MesajTarih: 07.10.2008 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunu takan da Türk müdür acaba? Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
delta0047 Çevrimdışı delta0047 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ReD_GhoST
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ELazıĞ

MesajTarih: 07.10.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oooo hatun milleti diicem olmuyacak egitim şart Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal