Valla anahtar koleksiyonu yapıyorlarmış eyvallah dedim bana karışmayında ne yaparsanız yapın ÖSS Modundayım
Sen getiRRme anahtaRRları kalsın
Ya canım sıkılıyoRR veRReyim anahtaRRlarımıda kuRRtuluyum... Hiç anahtaRR veRRmedim bugüne kadaRR.
Bi anahtaRRın lafımı oluRR.... Fazla anahtaRR var biRRini veRRiRR digeRRi ile çalıştıRRıRRım...
Haaa bu aRRada anahtaRR istiyen kimm.?
malum LAZ.um _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 07.10.2008 - 15:47 Mesaj konusu:
cahil cahill sacı uzun aklı kısa _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
nostorm, Biraz anladım gibi sema1980 nickli arkadaşımız virajım yoktur ama düz yolda alırım anahtarınızı demiş herhalde
Yani olayın evveliyatı buna dayanıyor herhalde yinede net bi bilgi yok
sema1980 cesaretine saygımız sonsuz.Allah kaza bela vermesin.
Bir hanım arkadaşımız mı yani demiş yolda sıkarken viraj çıkarsa ne olacak peki Neyse ben çekiliyim aradan konu bayan olunca galip (BEN YANİ MURAT) baştan malup....
SORU: motoru neymiş bu arada. _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
anahtar işi latifeden ibaret..yahu bu MD de şaka bile olsa anahtar,geçme,geçilme sözü edilmiyo valla.rossiler hemen çıkıyolar
yok abi herkesin anahtarı kendine kimseyle kapışmam.(yalnız tofaş gurubuna bi gıcıklığım var,geçen aydın otobanında birine 3.vitesimle hararet yaptırıyodum,bekliyorum kek hala geliyo.embesil olsa bile der ki "bu motor fena gidiyo,bulaşmayım"moron çıktı abi ) _________________ bir ihtimal daha var!
anahtar işi latifeden ibaret..yahu bu MD de şaka bile olsa anahtar,geçme,geçilme sözü edilmiyo valla.rossiler hemen çıkıyolar
yok abi herkesin anahtarı kendine kimseyle kapışmam.(yalnız tofaş gurubuna bi gıcıklığım var,geçen aydın otobanında birine 3.vitesimle hararet yaptırıyodum,bekliyorum kek hala geliyo.embesil olsa bile der ki "bu motor fena gidiyo,bulaşmayım"moron çıktı abi )
Yaw dedim ya canım sıkılıyoRR,maksat muhabbet olsun.. _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
oooo hatun milleti diicem olmuyacak egitim şart _________________ Ne Motordan vazgeçerim nede sürmekten motor kullanıyorum die evlenmeyeceklerse çok ta tınnnnnnnnnnnnnnnn
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız