Tarih: 27.09.2008 - 01:00 Mesaj konusu:
yeni r1 _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
ZX-10r veya GSX R1000 derim
Bende ilk önce ZX-10R askı vardı sonra GSX-R1000 lacivert renk gördüm ve gsx-r askı basladı ama şimdi YAMAHA ya bakıyorum Ama R1 de az bir parca değil sen bilirsin
tabiki suzuki gsx-r1000 derm bende dehset deli bir motor _________________ Ne Motordan vazgeçerim nede sürmekten motor kullanıyorum die evlenmeyeceklerse çok ta tınnnnnnnnnnnnnnnn
Tarih: 27.09.2008 - 16:00 Mesaj konusu:
acun0 demiş ki:
yine yeniden honda derim
kesin 2009 da düzeltmeler olur
2009 da düzeltme olucaktır mutlaka ama 2009 a kadar bekliyemicem.biraz önce kawasakiye gitti ya biraz estetik olsa alıcaktım hiç düşünmeden zx 10 u aynaları gözüe hiç hoş gelmedi.bu aralar gsxr 1000 aklımda D
Hocam gidecen oturacan motorun ustune,hangisinde iste budur gibi bir his gelirse onu alacaksın. Neticede 4 marka arasinda cok buyuk farklar yok. kiminin torku iyi hp dusuk kimi torq dusuk hp iyi, kimi virajda iy vesaire vesaire bu bole gider bitmez.ben gittim bole yaptım ve oturma pozusyonu olarak en rahat ettigim 1000rr ve R1 oldu. goruntu olarak direk R1 hosuma gitti velakin yag sorununa ragmen ya riski alıp 1000RR alacagim yada bu riski goze alamassam R1. Bakalım kismet
Tarih: 07.10.2008 - 18:12 Mesaj konusu:
K9 tek geçerim, Fuarı bekle belki başka cazip şeylerde var senin fikrini değiştirecektir eminim, yinede fikirlerine ipotek etmiş gibi olmıyım kararını sen ver ve hayırlı olsun, güle güle kullan.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız