Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tekstil Montu Boyamak!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tekstil Montu Boyamak!

Tekstil Montu Boyamak!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sema1980
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.10.2008 - 19:13    Mesaj konusu: Tekstil Montu Boyamak! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar yardım lazım bana, Tekstil montum var mavi renkte çizgilere sahip, mavi olan kısımları yeşil yada beyaz boyamak istiyorum, mavi olan bölgelere reflektör dikmeye kalkıştık olmadı 4 cm den fazlası gerekiyor çok çirkin durdu. Kumaş dikilmiyor herhangi normal bir makina ile dikilmesi zor, derici ayakkabı diken yerlere bile gittim sıcak bakmadılar.
yeni mont almak istemiyorum çünkü montumdan çok memnunum tek hatam renkli mont almaktı, şimdi varsa bilgisi olan bu konuda yönlendirirseniz sevinirim, Montumu boyatmak istiyorum arkadaşlar.

Teşekkürler.
Başa dön
sema1980 Çevrimdışı sema1980 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cooper061
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.10.2008 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı montun istedigin rengini al. Göz kırpıyorum
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 07.10.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sema1980,bu güne kadar mont boyamak hiç aklıma gelmedi ama profesyonel kumaş boyama ile uğraşanlar var onlarla bir görüşsen diyorum,ne biliyim sana yardımcı olmak adına benimki bir fikir Üzgünüm
schony
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÜSKÜDAR-İSTANBUL

MesajTarih: 07.10.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anladığım kadarıyla kısmen boyamak istiyorsun.

1. Profesyonel bir yer bul. Çünkü o şeritler sökülüp, boyanıp, tekrar dikilmeleri gerek. Oyle dikiliyken kısmi boyama bence olmaz. Yalnız şuna dikkat et ikinci kez boyanan kumaş ilk yıkamada boya yayılabilir, montun geri kalanına da zarar verebilir. Ondan sonra anlarsın ... çöpe.

2. Bence montun yerli üretim ise fabrikasıyla görüş. En iyi onlar çözer diye düşünüyorum. Yabancı ise de yine en iyi yerli firmayı bul onlara danış.

Dilerim sorununu çözersin sema1980.
schony Çevrimdışı schony Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 07.10.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Re: Tekstil Montu Boyamak! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sema1980 demiş ki:
Arkadaşlar yardım lazım bana, Tekstil montum var mavi renkte çizgilere sahip, mavi olan kısımları yeşil yada beyaz boyamak istiyorum, mavi olan bölgelere reflektör dikmeye kalkıştık olmadı 4 cm den fazlası gerekiyor çok çirkin durdu. Kumaş dikilmiyor herhangi normal bir makina ile dikilmesi zor, derici ayakkabı diken yerlere bile gittim sıcak bakmadılar.
yeni mont almak istemiyorum çünkü montumdan çok memnunum tek hatam renkli mont almaktı, şimdi varsa bilgisi olan bu konuda yönlendirirseniz sevinirim, Montumu boyatmak istiyorum arkadaşlar.

Teşekkürler.
Siz yanlış Dericilere ugramışsınız,Bana bir müracaat edin.Yardımcı olurum size. OK (İşim deri mont imalatı vede satışı) Keser dikeriz işimiz...biçki dikiş öhöm öhöm.... Gülümsüyorum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
schony
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÜSKÜDAR-İSTANBUL

MesajTarih: 07.10.2008 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nostorm başlığa dikkat etmemişsin anlaşılan tekstil monttan bahsediliyor.
schony Çevrimdışı schony Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
AR6
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 07.10.2008 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

schony, deriden bahseden topic sahibi. Sen de buna dikkat etmedin sanırsam. Ayrıca derici tekstil mont dikemez diye birşey yok. Dayım da derici. Boyamak yerine daha kalıcı bir çözüm üretebilir nostorm.

En son AR6 tarafından 07.10.2008 - 22:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

schony demiş ki:
nostorm başlığa dikkat etmemişsin anlaşılan tekstil monttan bahsediliyor.
sende dikkatli okumamışsın anlaşılan,tekrar oku istersen,normal makineler dikemez demiş,bizdeki makineler deri bile dikiyor gerisini bi düşün istersen.. İyi fikir ayriyetten bilgin olsun diye söyleyeyim,bizim iş hem deri hemde textil,derinin içlerine dikilen kumaşları kim dikiyor sanıyorsun.. Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

AR6 demiş ki:
schony, deriden bahseden topic sahibi. Sen de buna dikkat etmedin sanırsam. Ayrıca derici tekstil mont dikemez diye birşey yok. Dayım da derici. Boyamak yerine daha kalıcı bir çözüm üretebilir nostorm.
Mesela o şeritleri dikmekten kaçınan derici arkadaşların yerine ben atölyede diktirebilirim,Derici arkadaşlar para ile bile yapmazlar bu tadilatı,ama ben motorcu bi arkadaşa yardım edebilirim,hemde beleş.. Dil çıkarıyorum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AR6
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 07.10.2008 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nostorm, abi yer Laleli'de mi Zeytinburnu'nda mı?
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AR6 demiş ki:
nostorm, abi yer Laleli'de mi Zeytinburnu'nda mı?
Her ikiside imalat z.burnunda satışımız lalelide..

En son nostorm tarafından 07.10.2008 - 22:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.10.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekstilcilerin&dericilerin kralı benim murat abim bee
adamı bütün Rusya tanıyo,siz burda laga luga yapıyosunuz
ha niye tanıyo derseniz bi ara anlatırım Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
Çüşşşşşşşşş beee kimse anlamamıştıRR. Şok oldum Sinirlendim ulan sen o montu getir bak ne yapacagım... Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rusya derken anlayamadım Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_ demiş ki:
rusya derken anlayamadım Çok gülüyorum
Neyini anlamadın jaddelerin efendisi.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
40 yılda bi rusya ya giderim hepsi bu iş geregi tamamen. Dil çıkarıyorum
AR6
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 07.10.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:

Biliriz Laleli piyasasını hemşehrim sayın abim. Öhö öhö. Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal