Arkadaşlar yardım lazım bana, Tekstil montum var mavi renkte çizgilere sahip, mavi olan kısımları yeşil yada beyaz boyamak istiyorum, mavi olan bölgelere reflektör dikmeye kalkıştık olmadı 4 cm den fazlası gerekiyor çok çirkin durdu. Kumaş dikilmiyor herhangi normal bir makina ile dikilmesi zor, derici ayakkabı diken yerlere bile gittim sıcak bakmadılar.
yeni mont almak istemiyorum çünkü montumdan çok memnunum tek hatam renkli mont almaktı, şimdi varsa bilgisi olan bu konuda yönlendirirseniz sevinirim, Montumu boyatmak istiyorum arkadaşlar.
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1069 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 07.10.2008 - 19:57 Mesaj konusu:
sema1980,bu güne kadar mont boyamak hiç aklıma gelmedi ama profesyonel kumaş boyama ile uğraşanlar var onlarla bir görüşsen diyorum,ne biliyim sana yardımcı olmak adına benimki bir fikir _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
1. Profesyonel bir yer bul. Çünkü o şeritler sökülüp, boyanıp, tekrar dikilmeleri gerek. Oyle dikiliyken kısmi boyama bence olmaz. Yalnız şuna dikkat et ikinci kez boyanan kumaş ilk yıkamada boya yayılabilir, montun geri kalanına da zarar verebilir. Ondan sonra anlarsın ... çöpe.
2. Bence montun yerli üretim ise fabrikasıyla görüş. En iyi onlar çözer diye düşünüyorum. Yabancı ise de yine en iyi yerli firmayı bul onlara danış.
Dilerim sorununu çözersin sema1980. _________________ HAYAT 3,5 ILE 4 ARASINDA GECER.
3,5 ATANLAR ILE 4x4 YASAYANLAR!!!
Arkadaşlar yardım lazım bana, Tekstil montum var mavi renkte çizgilere sahip, mavi olan kısımları yeşil yada beyaz boyamak istiyorum, mavi olan bölgelere reflektör dikmeye kalkıştık olmadı 4 cm den fazlası gerekiyor çok çirkin durdu. Kumaş dikilmiyor herhangi normal bir makina ile dikilmesi zor, derici ayakkabı diken yerlere bile gittim sıcak bakmadılar.
yeni mont almak istemiyorum çünkü montumdan çok memnunum tek hatam renkli mont almaktı, şimdi varsa bilgisi olan bu konuda yönlendirirseniz sevinirim, Montumu boyatmak istiyorum arkadaşlar.
Teşekkürler.
Siz yanlış Dericilere ugramışsınız,Bana bir müracaat edin.Yardımcı olurum size. (İşim deri mont imalatı vede satışı) Keser dikeriz işimiz...biçki dikiş öhöm öhöm.... _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
nostorm başlığa dikkat etmemişsin anlaşılan tekstil monttan bahsediliyor. _________________ HAYAT 3,5 ILE 4 ARASINDA GECER.
3,5 ATANLAR ILE 4x4 YASAYANLAR!!!
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 3047 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 07.10.2008 - 22:01 Mesaj konusu:
schony, deriden bahseden topic sahibi. Sen de buna dikkat etmedin sanırsam. Ayrıca derici tekstil mont dikemez diye birşey yok. Dayım da derici. Boyamak yerine daha kalıcı bir çözüm üretebilir nostorm. _________________ Dört tekere HAYIR!
En son AR6 tarafından 07.10.2008 - 22:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
nostorm başlığa dikkat etmemişsin anlaşılan tekstil monttan bahsediliyor.
sende dikkatli okumamışsın anlaşılan,tekrar oku istersen,normal makineler dikemez demiş,bizdeki makineler deri bile dikiyor gerisini bi düşün istersen.. ayriyetten bilgin olsun diye söyleyeyim,bizim iş hem deri hemde textil,derinin içlerine dikilen kumaşları kim dikiyor sanıyorsun..
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
AR6 demiş ki:
schony, deriden bahseden topic sahibi. Sen de buna dikkat etmedin sanırsam. Ayrıca derici tekstil mont dikemez diye birşey yok. Dayım da derici. Boyamak yerine daha kalıcı bir çözüm üretebilir nostorm.
Mesela o şeritleri dikmekten kaçınan derici arkadaşların yerine ben atölyede diktirebilirim,Derici arkadaşlar para ile bile yapmazlar bu tadilatı,ama ben motorcu bi arkadaşa yardım edebilirim,hemde beleş.. _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
tekstilcilerin&dericilerin kralı benim murat abim bee
adamı bütün Rusya tanıyo,siz burda laga luga yapıyosunuz
ha niye tanıyo derseniz bi ara anlatırım _________________
ha niye tanıyo derseniz bi ara anlatırım
Çüşşşşşşşşş beee kimse anlamamıştıRR. ulan sen o montu getir bak ne yapacagım... _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Neyini anlamadın jaddelerin efendisi....
40 yılda bi rusya ya giderim hepsi bu iş geregi tamamen. _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 3047 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 07.10.2008 - 22:19 Mesaj konusu:
ryangt demiş ki:
ha niye tanıyo derseniz bi ara anlatırım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız