Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1069 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 06.10.2008 - 22:16 Mesaj konusu:
sevgili dostlar/abilerimSABER, ve neuremencer, gaz çekme konusunda düşnceleriniz beni çok mutlu etti eğer Allah izin verirse yapalım bir plan ve çevirelim bir tarafa doğru ben bu dağların arasında iyice daral oldum,kurtlar tır gibi oldu valla .yapalım bir plan
SABER, sevgili abim evet burada artık kış hakim olma kıvamına girdi iyi dileklerin için teşekkür ederim,dikkat ediyorum hem soğuğa hem de geçen msn de konuştuğumuz asalaklara
neuremencer, ne demek 250 cc,istersen 25 cc ile gel sen yeterki gelde ben ama motorun arkasına bağlar çekerim ama sırtımda taşırım dostum kafana taktığın şeye bak bu arada sahibindende gördüm GS1100ünü(enduroya kafaya taktık ya dört dönüyoz nette motor bulcam diye )sattınmı onu?
sağlıcakla kalın,Allah a emanet olun _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Tarih: 06.10.2008 - 23:29 Mesaj konusu:
goldminermechanic, Umarım iyi keyifli bir yolculuk bekler olur bizleri,cok sevindim Sahibinden.com daki ilanı ben verdim ama motosiklet bana ait deil,sezon başında onca enduronun arasından ben secip almıştım İst.a dek gidip.Sahibi alt komşum kardeşim gibidir tüm sezon keyifle bindi Yurt dısına cıkma kararı aldı Kanada ya gidecek ve bu yüzden de cok oyalanmadan satmak istiyor fark ettiysen fiatını uygun tuttum dertsiz,kedersiz,sıkıntısız makina eee neticede Bmw _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 07.10.2008 - 08:40 Mesaj konusu:
slowokan, Selam Okan cım,alt komsum Dil egitimi amaçlı gelecek Kanada ya ama eger kafası yatarsa orada yaşayacak sen dönüyor olmasaydın görüşmenizi saglayacaktım ama döndügün için gerek kalmadı.
Geldigi şehri henüz bilmiyorum bu aralar işleri yogun fakat detayları ögrendikce paylaşırım seninle pamati, _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 07.10.2008 - 15:55 Mesaj konusu:
neuremencer! O zaman komsun tam benim yolla geliyor. O sekilde bir sey tutturmasi imkansiz diyebilirim. Daha adam gelmeden moralini bozmak istemem ama gercekler acidir. Tavsiye almak isterse bana yazabilir. Bol miktarda fikir veririm ona. Ama moralini bozmak istemiyorsa hic yazmasin. Cunku orada bilindiginden cok daha farkli seyler anlatacagim ona. Yine de yazmak isterse emailim: oobuz@yahoo.com
Tarih: 07.10.2008 - 16:03 Mesaj konusu:
vay SABER cüneyt abicim yüzünü görebildik sonunda valla maşallahın var 10 numara karizmasın allah nazardan saklasın ama o yemekleri çeken arkadaşı protesto ediyorum bu kadar eziyet edilmez ki bu saatte açı var toku var ki ben fena açtım görünce gözüm döndü ama abi valla bende motoruma atlayıp hatta hakan başkanada hemen söyliycem oraya uzun metraj bir gezi yapalım ne güzel yerler oraları öyle içim gitti valla _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
ZX14, mustafam vallahi hemen çalışmalara başlayın bekliyorum,ama inan benim tabagımdaki eti kedi yese doymazdı da hanımın yemeginden yedikte kurtardık. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 07.10.2008 - 20:06 Mesaj konusu:
neuremencer,umarım dostum görüşelim
slowokan, hayır almadım dostum hayırdır istersen bir daha yolla zahmet olmayacaksa sana.geçen de gülümseme figürü gönderen bir arkadaşada PM atmıştım cevap gelmedi o da ulaşmadı herhalde.ulan benim MD imde bir bozukluk mu var ne
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
SABER,Abi biz gelmeyelimmi yemeğe,üveymiyiz biz,yoksa çoluk çocuk muamelesimi yapıyorsun bana hahahahahahahahahorkhork tamam sen gel ben sana ziganada ziyafet çekeyim olurmu _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Tarih: 07.10.2008 - 20:30 Mesaj konusu:
Yaw goldminermechanic, sana yollamisim diye inboximdan silmisim bana gelen emaili de. O yuzden sana yollayamiyorum.
Kanada'da madencilikle ilgili bir is ilaniydi. Bu tip ilanlar arada geliyor emailime. Gerci basvuru yapildiginda bir sey cikmiyor ama istersen sen de sansini dene diye yollamistim ama ulasmamis sana maalesef.
Simdi groupa bir daha girip bulmaya calisacagim ilani. _________________ R1 Hedef
goldminermechanic, sevgili dostum olurmu ya, ne konuştuk biz, her zaman başımızın üstünde yeriniz var,sen gel testikebabı seni ve tüm dostlarımı bekliyor. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 07.10.2008 - 20:52 Mesaj konusu:
sevgili dostum slowokan, pm ini aldım ve sana bu soylu hareketinden dolayı teşekkür ediyorum,arkadaşlık adına da önünde saygıyla eğiliyorum fakat sevgili dostum o iş maden mühendisliği altında olan kaya mekaniği branşı yani ayrıntısız olarak özellikle yeraltı işeltmelerde yapılacak tahkimat cinsine karar veren bir uzmanlık branşı,fakat benim branşım makina mühendisliği altında olan makina mekaniği,yani sism olarak meslektaşız ama branş farklı ama bu güzel hareketin beni çok duygulandırdı teşekkür ederim
bir kaç kere yurt dışı teklifi aldım(finlandiya-normet/isveç-atlas copco v.b.) ama yurdumda kalmak adına kabul etmedim ama kısmet diyorum,bakarsın Allah bir gün nasip eder kanadada beraber gaz çekeriz ha ne dersin,çünkü kanada ve avustralya altın madenciliği konusunda dünyanın en eski ve en iyileri biliyorsun(laf aramızda şu anda bir kanada firması ve bir yeni zellanda firması ile görüşüyorum belki güney afrika bile olabilir kanadalılar ile şşşşşşttt bizimkiler duymasın heheheheh)kendine iyi bak
SABER, eyvallah Abim şaka yaptım ondan hiç şüphem yok zaten, valla kurtlar biraz daha büyürse gelicem galiba şaka maka derken ama önce sen gel ondan sonra _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Tarih: 07.10.2008 - 21:05 Mesaj konusu:
Rica ederim goldminermechanic abicim. Elimden geldigince her zaman yardimci olmaya calisirim.
Sana da is gorusmelerinde basarilar. Hayirlisi olsun. _________________ R1 Hedef
Tarih: 08.10.2008 - 23:14 Mesaj konusu:
slowokan, Bu arada Kanada ya gelmeyi planlayan arkadaşımda meden mühendisi,acaba bu iş ilanının ona bir faydası olur mu dersin
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ZX14 demiş ki:
vay SABER cüneyt abicim yüzünü görebildik sonunda valla maşallahın var 10 numara karizmasın allah nazardan saklasın ama o yemekleri çeken arkadaşı protesto ediyorum bu kadar eziyet edilmez ki bu saatte açı var toku var ki ben fena açtım görünce gözüm döndü ama abi valla bende motoruma atlayıp hatta hakan başkanada hemen söyliycem oraya uzun metraj bir gezi yapalım ne güzel yerler oraları öyle içim gitti valla
yemekler slowokan a rezerve edildi ne de olsa adam uzaklarda _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız