Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Saber'le Adana dan Nigde-Nevşehir-Ürgüp-Göreme-Avanos

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Saber'le Adana dan Nigde-Nevşehir-Ürgüp-Göreme-Avanos

Saber'le Adana dan Nigde-Nevşehir-Ürgüp-Göreme-Avanos
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 06.10.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili dostlar/abilerimSABER, ve neuremencer, gaz çekme konusunda düşnceleriniz beni çok mutlu etti Delirdim Delirdim eğer Allah izin verirse yapalım bir plan ve çevirelim bir tarafa doğru ben bu dağların arasında iyice daral oldum,kurtlar tır gibi oldu valla Beğenmedim .yapalım bir plan Bravo

SABER, sevgili abim evet burada artık kış hakim olma kıvamına girdi iyi dileklerin için teşekkür ederim,dikkat ediyorum hem soğuğa hem de geçen msn de konuştuğumuz asalaklara Göz kırpıyorum

neuremencer, ne demek 250 cc,istersen 25 cc ile gel sen yeterki gelde ben ama motorun arkasına bağlar çekerim ama sırtımda taşırım dostum kafana taktığın şeye bak Göz kırpıyorum bu arada sahibindende gördüm GS1100ünü(enduroya kafaya taktık ya dört dönüyoz nette motor bulcam diye Çok gülüyorum )sattınmı onu?

sağlıcakla kalın,Allah a emanet olun Çoook seviyorum Çoook seviyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 06.10.2008 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

goldminermechanic, Umarım iyi keyifli bir yolculuk bekler olur bizleri,cok sevindim Bravo Sahibinden.com daki ilanı ben verdim ama motosiklet bana ait deil,sezon başında onca enduronun arasından ben secip almıştım İst.a dek gidip.Sahibi alt komşum kardeşim gibidir tüm sezon keyifle bindi Gülümsüyorum Yurt dısına cıkma kararı aldı Kanada ya gidecek ve bu yüzden de cok oyalanmadan satmak istiyor fark ettiysen fiatını uygun tuttum dertsiz,kedersiz,sıkıntısız makina eee neticede Bmw Bravo
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 07.10.2008 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

goldminermechanic! Sana birkac hafta once PM atmistim bir is ilaniyla ilgili, aldin mi ?

Vaaayyy neuremencer! Arkadasin Kanada'ya mi geliyor ? Hangi sehir ? Temelli mi geliyor gocmen olarak ?
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.10.2008 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harıkasınız walla...tüm resimler için emeğinize sağlık...gitmiş kadar olduk Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.10.2008 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, Selam Okan cım,alt komsum Dil egitimi amaçlı gelecek Kanada ya ama eger kafası yatarsa orada yaşayacak sen dönüyor olmasaydın görüşmenizi saglayacaktım ama döndügün için gerek kalmadı.
Geldigi şehri henüz bilmiyorum bu aralar işleri yogun fakat detayları ögrendikce paylaşırım seninle Bravo
pamati, Bravo Bravo Bravo
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer! O zaman komsun tam benim yolla geliyor. O sekilde bir sey tutturmasi imkansiz diyebilirim. Daha adam gelmeden moralini bozmak istemem ama gercekler acidir. Tavsiye almak isterse bana yazabilir. Bol miktarda fikir veririm ona. Ama moralini bozmak istemiyorsa hic yazmasin. Gülümsüyorum Cunku orada bilindiginden cok daha farkli seyler anlatacagim ona. Gülümsüyorum Yine de yazmak isterse emailim: oobuz@yahoo.com

Hadi selam komsuya. Gülümsüyorum
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 07.10.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay SABER cüneyt abicim yüzünü görebildik sonunda valla maşallahın var 10 numara karizmasın allah nazardan saklasın Alkışlıyorum ama o yemekleri çeken arkadaşı protesto ediyorum bu kadar eziyet edilmez ki bu saatte açı var toku var Çok gülüyorum ki ben fena açtım görünce gözüm döndü ama abi valla bende motoruma atlayıp hatta hakan başkanada hemen söyliycem oraya uzun metraj bir gezi yapalım ne güzel yerler oraları öyle içim gitti valla
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX14! Yemek fotograflari bana ozel. Göz kırpıyorum O yuzden ben daha cok aciktim gordugumde. Çok gülüyorum
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX14, mustafam vallahi hemen çalışmalara başlayın bekliyorum,ama inan benim tabagımdaki eti kedi yese doymazdı da hanımın yemeginden yedikte kurtardık. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer,umarım dostum Bravo görüşelim Göz kırpıyorum

slowokan, hayır almadım dostum Şok oldum hayırdır istersen bir daha yolla zahmet olmayacaksa sana.geçen de gülümseme figürü gönderen bir arkadaşada PM atmıştım cevap gelmedi o da ulaşmadı herhalde.ulan benim MD imde bir bozukluk mu var ne Dil çıkarıyorum Delirdim Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

SABER,Abi biz gelmeyelimmi yemeğe,üveymiyiz biz,yoksa çoluk çocuk muamelesimi yapıyorsun bana hahahahahahahahahorkhork Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum tamam sen gel ben sana ziganada ziyafet çekeyim olurmu ?
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw goldminermechanic, sana yollamisim diye inboximdan silmisim bana gelen emaili de. O yuzden sana yollayamiyorum. İstemiyorum Üzgünüm
Kanada'da madencilikle ilgili bir is ilaniydi. Bu tip ilanlar arada geliyor emailime. Gerci basvuru yapildiginda bir sey cikmiyor ama istersen sen de sansini dene diye yollamistim ama ulasmamis sana maalesef. Üzgünüm
Simdi groupa bir daha girip bulmaya calisacagim ilani. Göz kırpıyorum
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

goldminermechanic, sevgili dostum olurmu ya, ne konuştuk biz, her zaman başımızın üstünde yeriniz var,sen gel testikebabı seni ve tüm dostlarımı bekliyor.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili dostum slowokan, pm ini aldım ve sana bu soylu hareketinden dolayı teşekkür ediyorum,arkadaşlık adına da önünde saygıyla eğiliyorum Bravo fakat sevgili dostum o iş maden mühendisliği altında olan kaya mekaniği branşı yani ayrıntısız olarak özellikle yeraltı işeltmelerde yapılacak tahkimat cinsine karar veren bir uzmanlık branşı,fakat benim branşım makina mühendisliği altında olan makina mekaniği,yani sism olarak meslektaşız ama branş farklı ama bu güzel hareketin beni çok duygulandırdı teşekkür ederim Bravo Çoook seviyorum
bir kaç kere yurt dışı teklifi aldım(finlandiya-normet/isveç-atlas copco v.b.) ama yurdumda kalmak adına kabul etmedim ama kısmet diyorum,bakarsın Allah bir gün nasip eder kanadada beraber gaz çekeriz ha ne dersin,çünkü kanada ve avustralya altın madenciliği konusunda dünyanın en eski ve en iyileri biliyorsun(laf aramızda şu anda bir kanada firması ve bir yeni zellanda firması ile görüşüyorum belki güney afrika bile olabilir kanadalılar ile şşşşşşttt bizimkiler duymasın heheheheh)kendine iyi bak Göz kırpıyorum Çoook seviyorum

SABER, eyvallah Abim şaka yaptım ondan hiç şüphem yok zaten, valla kurtlar biraz daha büyürse gelicem galiba şaka maka derken Göz kırpıyorum ama önce sen gel ondan sonra Gülümsüyorum
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rica ederim goldminermechanic abicim. Bravo Elimden geldigince her zaman yardimci olmaya calisirim.
Sana da is gorusmelerinde basarilar. Hayirlisi olsun. Bravo
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.10.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, Bu arada Kanada ya gelmeyi planlayan arkadaşımda meden mühendisi,acaba bu iş ilanının ona bir faydası olur mu dersin ?

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ZX14 demiş ki:
vay SABER cüneyt abicim yüzünü görebildik sonunda valla maşallahın var 10 numara karizmasın allah nazardan saklasın Alkışlıyorum ama o yemekleri çeken arkadaşı protesto ediyorum bu kadar eziyet edilmez ki bu saatte açı var toku var Çok gülüyorum ki ben fena açtım görünce gözüm döndü ama abi valla bende motoruma atlayıp hatta hakan başkanada hemen söyliycem oraya uzun metraj bir gezi yapalım ne güzel yerler oraları öyle içim gitti valla

yemekler slowokan a rezerve edildi ne de olsa adam uzaklarda Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal