Sn doktara o akşam iyade etmişsin,c.tesi can la beraber oraya gittik doktor topladıklarını getirdi,tesadüfen 2 dakka arayla oraya girdik.
Hazır gelmişken 3 ümüz bi goooooo carttttttt yaptık... _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 513 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 07.10.2008 - 21:12 Mesaj konusu:
nostorm demiş ki:
Kenan_cbc demiş ki:
nostorm demiş ki:
EkremSen demiş ki:
nostorm, Murat hocam sen önce go-kart kullanmasını öğren
Ah be ekrem seni biRR kartala karma ya götürebilsem gooooooooooooooo cart yapacagım....
Evet yaw ayarlayında kartal'da yapalım bi go-kart..
çekeriz bi ayar,senide sanki bi goooo cartttttttannnnn gözüm ısırıyor.
Aynen.. GeçenLerde EkremSen'in organize ettiği go-karttan..Autodromdann _________________ "Nefes almak gibi birşey" dediğim motosiklet aşkına asla dur diyemeyeceğim kesin.Siz nefes almaktan vazgeçebilirmisiniz?
Tarih: 07.10.2008 - 21:17 Mesaj konusu:
nostorm demiş ki:
Kenan_cbc, şu arkasında buldok varmışcasına gazlayan sendin galiba..
bi arada direksiyonun üzerine yattım motor kullanıyormuş gibi.. _________________ "Nefes almak gibi birşey" dediğim motosiklet aşkına asla dur diyemeyeceğim kesin.Siz nefes almaktan vazgeçebilirmisiniz?
Tarih: 07.10.2008 - 21:33 Mesaj konusu:
Yok bee ne arayacamm . Arşivime koymuştum go-kart resimlerini..ElimLe koymuş gibi buldum.. _________________ "Nefes almak gibi birşey" dediğim motosiklet aşkına asla dur diyemeyeceğim kesin.Siz nefes almaktan vazgeçebilirmisiniz?
allah kazalardan ve calinmaktan korusun _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız