Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - jant düzeltme hakkında bilgi (ACİL)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

jant düzeltme hakkında bilgi (ACİL)

jant düzeltme hakkında bilgi (ACİL)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
pelikan31
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.10.2008 - 22:25    Mesaj konusu: jant düzeltme hakkında bilgi (ACİL) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SELAM ARKADAŞLAR daelim s2 250 lk motorumun bu akşam arka jantını sert bir şekilde yoldaki çukura girerek tabiri caizse yamuldu arka lastik anında indi ne yapabilirim ? acil yardımlarınıza ihtiyacım var. motor jantı düzeltilebilirmi? yoksa yeni bir jant mı alıcaz? tamir yaptırmalımıyım? yoksa sıfır mı almalıyım? bilenlerden bilgi istiyorum .hepinize şimdiden teşekkürler. Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
pelikan31 Çevrimdışı pelikan31 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
monneon
Üye
Üye

MesajTarih: 07.10.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benimde aynısı oldu.jant yamulunca lastik hava kaçırdı dipten.indi...çekiçledik =) jant çatladı.ertesi gün sanayiye fiberciye gittik.onda aliminyum kaynağı vardı.çekiçleyip düzelttikten sonra çatlak yerleri doldurdu.lastiği taktı denedi süper oldu.ama avans ayarı yaptırmayı sakın unutma Göz kırpıyorum bu arada jantın sıfırı 80 ytl(arka)...bana 15'e mal oldu...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 07.10.2008 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pelikan31, imkanın varsa git yeni bir jant al,üstünde canını taşıyorsun. OK
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 07.10.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni jant almaktan başkası yalan dostum Bravo
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pelikan31
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.10.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilginize teşekkür ederim motomax yetkili servislerinin daelim ın telefon numaralarını netten buldum yarın sabah arayıp, durumu birde yetkili ağızlardan öğrenicem. öğrendiklerim sizlerle burdan paylaşırım yarın ola hayır ola s2 250 nin arka jant fiatı ne kadardır acep? bi de bu çıktı başımıza hayırlısı ALLAH,tan. Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
pelikan31 Çevrimdışı pelikan31 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 08.10.2008 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Servis'e taşıdım

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamyak
Üye
Üye

Nereden: üsküdar

MesajTarih: 08.10.2008 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slm benim scooterin da jantı yamuktu çok fazla değildi ama...Sanayide bi jantçıya 15 ytl civarı bi paraya düzelttirmiştim...Senin jantın ne kadar yamuldu acaba keşke bi resim de koysaydın...Ona göre yorum yapsaydık...Bu arada senin motorusn jantı pahalıdır bence...
Başa dön
tamyak Çevrimdışı tamyak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 08.10.2008 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Belki de piaggioya bu kadar çabuk veda etmemeliydin? İyi fikir Geçmiş olsun
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 08.10.2008 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan Usta kadıköyde 0537 763 62 33

benim jant hem çatlaktı hemde kötü ezilmişti tamir ettirdik. Janta bakar söyler zaten olur olmaz diye işinin piiri biri..
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 10.10.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

>>>>>>D-U-Z-E-L-T-I-L-M-E-Z.<<<<<<<

Tabiki tamiri mumkun ama risk alma, tabiki herhangi bir kaynakciya gotursen sana tamir edilir diyeceklerdir ama dinle ve risk alma, kaynakci = motosiklet ustasi demek degildir, bu tekerlegin ileride ne gibi darbelere magruz kalacagini herkez bilir. Tamir edilmemesi gerekir.

Saygilar, Yaman
ceday
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: bostancy istanbul

MesajTarih: 10.10.2008 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede yenısını al ama motor 250 cc onunıcın duzeltsende cok yuksek suratlere marruz kalmayacaktır duzeltılebılırde sen bılırsın
nosscu
Moderatör
Moderatör

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 10.10.2008 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

düzeltme sırasında janta ısı uygulanır o yüzden ısıya maruz kalan alaşımlı jant üretim sırasındaki normlara, dayanıklılık özelliğini, darbe mukavemetini vs vs lerini nispeten yitirir.

ama bütçesi parası yeterli olmayan nice insanlar düzelttiriyor ve biniyor seçim senin

Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 10.10.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ısıl işlem gördüğü için eski dayanımı kalmaz jantının.aynı yerden bi daha darbe alırsa eskisinden daha kötü duruma gelir.ama yeni jant alacak gücün yoksa yaptırabilirsin.yalnız balansını mutlaka yaptır.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
konyalimesut
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 10.10.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oksijen kaynagı+ çekiç Çok gülüyorum çatlarsa aliminyum kaynagı Çok gülüyorum ama en iyisi yenilemek
bolivyo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kasımpaşa

MesajTarih: 10.10.2008 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar doğru sölüyor hepsine katılıyorum yenile diyenlere tabi Bravo
düzeltme işi biraz sorun olur devamlı aklın orada olur yine çukura düştüğünde aynı problem olcak bencede değiştir üstünde gidiyorsun arkadaşım Bravo
Başa dön
bolivyo Çevrimdışı bolivyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal