Tarih: 07.10.2008 - 22:25 Mesaj konusu: jant düzeltme hakkında bilgi (ACİL)
SELAM ARKADAŞLAR daelim s2 250 lk motorumun bu akşam arka jantını sert bir şekilde yoldaki çukura girerek tabiri caizse yamuldu arka lastik anında indi ne yapabilirim ? acil yardımlarınıza ihtiyacım var. motor jantı düzeltilebilirmi? yoksa yeni bir jant mı alıcaz? tamir yaptırmalımıyım? yoksa sıfır mı almalıyım? bilenlerden bilgi istiyorum .hepinize şimdiden teşekkürler. _________________ ahh piaggio alacam seni seneyee
X9 250 hastayım sanaaaaaaaaa 500 de olsa olurdu valla... ARTIK PİAGİO,YA ELVEDA daelim s2 250 ye merhabaaa.
Benimde aynısı oldu.jant yamulunca lastik hava kaçırdı dipten.indi...çekiçledik =) jant çatladı.ertesi gün sanayiye fiberciye gittik.onda aliminyum kaynağı vardı.çekiçleyip düzelttikten sonra çatlak yerleri doldurdu.lastiği taktı denedi süper oldu.ama avans ayarı yaptırmayı sakın unutma bu arada jantın sıfırı 80 ytl(arka)...bana 15'e mal oldu... _________________
Tarih: 07.10.2008 - 23:51 Mesaj konusu:
ilginize teşekkür ederim motomax yetkili servislerinin daelim ın telefon numaralarını netten buldum yarın sabah arayıp, durumu birde yetkili ağızlardan öğrenicem. öğrendiklerim sizlerle burdan paylaşırım yarın ola hayır ola s2 250 nin arka jant fiatı ne kadardır acep? bi de bu çıktı başımıza hayırlısı ALLAH,tan. _________________ ahh piaggio alacam seni seneyee
X9 250 hastayım sanaaaaaaaaa 500 de olsa olurdu valla... ARTIK PİAGİO,YA ELVEDA daelim s2 250 ye merhabaaa.
Slm benim scooterin da jantı yamuktu çok fazla değildi ama...Sanayide bi jantçıya 15 ytl civarı bi paraya düzelttirmiştim...Senin jantın ne kadar yamuldu acaba keşke bi resim de koysaydın...Ona göre yorum yapsaydık...Bu arada senin motorusn jantı pahalıdır bence...
Belki de piaggioya bu kadar çabuk veda etmemeliydin? Geçmiş olsun _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
Tarih: 08.10.2008 - 09:54 Mesaj konusu:
Kenan Usta kadıköyde 0537 763 62 33
benim jant hem çatlaktı hemde kötü ezilmişti tamir ettirdik. Janta bakar söyler zaten olur olmaz diye işinin piiri biri.. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Kayıt: May 14, 2004 Mesajlar: 901 Nereden: Orlando-FL (Bafrali)
Tarih: 10.10.2008 - 14:41 Mesaj konusu:
>>>>>>D-U-Z-E-L-T-I-L-M-E-Z.<<<<<<<
Tabiki tamiri mumkun ama risk alma, tabiki herhangi bir kaynakciya gotursen sana tamir edilir diyeceklerdir ama dinle ve risk alma, kaynakci = motosiklet ustasi demek degildir, bu tekerlegin ileride ne gibi darbelere magruz kalacagini herkez bilir. Tamir edilmemesi gerekir.
Kayıt: Mar 10, 2006 Mesajlar: 131 Nereden: bostancy istanbul
Tarih: 10.10.2008 - 16:06 Mesaj konusu:
bencede yenısını al ama motor 250 cc onunıcın duzeltsende cok yuksek suratlere marruz kalmayacaktır duzeltılebılırde sen bılırsın _________________ .... önce hüplet sonra gümlet .....
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2631 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 10.10.2008 - 16:51 Mesaj konusu:
düzeltme sırasında janta ısı uygulanır o yüzden ısıya maruz kalan alaşımlı jant üretim sırasındaki normlara, dayanıklılık özelliğini, darbe mukavemetini vs vs lerini nispeten yitirir.
ama bütçesi parası yeterli olmayan nice insanlar düzelttiriyor ve biniyor seçim senin _________________
Tarih: 10.10.2008 - 17:34 Mesaj konusu:
ısıl işlem gördüğü için eski dayanımı kalmaz jantının.aynı yerden bi daha darbe alırsa eskisinden daha kötü duruma gelir.ama yeni jant alacak gücün yoksa yaptırabilirsin.yalnız balansını mutlaka yaptır.
oksijen kaynagı+ çekiç çatlarsa aliminyum kaynagı ama en iyisi yenilemek _________________ Gel,gel,ne olursan ol yine gel, ister kafir, ister mecusi,ister puta tapan ol yine gel, bizim dergahımız,ümitsizlik dergahı değildir,yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel
Kayıt: Aug 16, 2008 Mesajlar: 2289 Nereden: istanbul kasımpaşa
Tarih: 10.10.2008 - 19:10 Mesaj konusu:
arkadaşlar doğru sölüyor hepsine katılıyorum yenile diyenlere tabi
düzeltme işi biraz sorun olur devamlı aklın orada olur yine çukura düştüğünde aynı problem olcak bencede değiştir üstünde gidiyorsun arkadaşım _________________ HAİNLERE ACIMAK YOKTUR ! HAİNLERE MERHAMET YOKTUR ! ASKERİ MAHKEMEYE ÇIKARTILIP DERHAL KURŞUNA DİZİLECEK !
MEİN FÜHRER !!!
SAYGI DUYMAK ACIMAKTAN BİN KERE KUTSALDIR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız