Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Trafik cezası ile ilgili

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Trafik cezası ile ilgili

Trafik cezası ile ilgili

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tufan72
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.10.2008 - 07:44    Mesaj konusu: Trafik cezası ile ilgili Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar geçen ay 1 kez kgs den kaçak geçtim.
2 kezde eds li ışıklardan kırmızıda geçtim.
Nette baktım ceza yazılmamış.Ama öğrenmek istediğim daha sonra bu cezalar bi şekilde karşıma çıkarmı.Yani böyle bir olay yaşayan varmı?
Başa dön
tufan72 Çevrimdışı tufan72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 08.10.2008 - 08:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alakalı ama başka bir olay yaşadım. Motorumu 2 sene kullandım, sattım. Sattıktan sonra meraktan köprüdeki cihaza plakamı yazdım, 3 sene önce ogsden kaçak geçiş gözüküyor. Yani benden önceki sahibi geçmiş. Ama sicile işlenmemiş. Yani o bana temiz kağıdı ile sattı, ben başkasına temiz kağıdıyla sattım. Bu cihazda neredeyse çoğu plakaya gelen ceza gözüküyor. Tarih ve saatine kadar yazıyor.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
__BOSS__
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 08.10.2008 - 08:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nisan 2008 kaçak geçişim ekim 2008 de kapıma ceza olarak geldi; ancak internette gözükmüyor.
__BOSS__ Çevrimdışı __BOSS__ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
iptal
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: smyrna

MesajTarih: 08.10.2008 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çoğunlukla birkaç ay içerisinde gelir ceza.
deliruh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 08.10.2008 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Devlet baba alacağı olduğu zaman pek geç kalmaz merak etmeyin Bravo
Başa dön
deliruh Çevrimdışı deliruh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal