hakkaten millet patolojik ya...almadığın kaskın resmini koy,almadığın motora benim de,kaza geçirmiş ölmüş ayaklarında dikkat çek...ne gerek var abi.her kim ki motordelisidir günün birinde motoru v.s. si olacaktır.kaçınılmaz son budur...patolojik davranmanın ne gereği var.
motoru olmayan arkadaşlarımız var sitede..bu motordelisi olmadıkları anlamına gelmez..düşmez kalkmaz bir allah!!yarın herhangi birimiz düşüp motorumuzdan hatta canımızdan olabiliriz.
ayrıca MD toplantılarına motorsuz arkadaşlarda gelebilirler(geliyorlar).hatta bazen hakan başkan dobloyla geliyo ..
yapmayın abi böyle..internette olsa dürüst olmalı,yüzümüz kızaracak şeyler yapmamalı _________________ bir ihtimal daha var!
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 3047 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 08.10.2008 - 09:34 Mesaj konusu:
ziban demiş ki:
zibanın aleyküm ..
kaskım sağlam dolapta duruyor o)
Kaskın asıl sahibi belli oldu herhalde.
Peki stonerr kaza topicin vardı senin şimdi ben ondan da şüphe etmeye başladım. Acaba o kazayı kim yaptı. _________________ Dört tekere HAYIR!
Tarih: 08.10.2008 - 10:03 Mesaj konusu:
Fotoğrafı ilk gördüğümde içimden geçmişti burası körfez pistinin halısına benziyor diye yanındada su bardağı olunca antremandan bir fotoğraf diye tahmin etmiştim. _________________ Üssü var,üstü yok
Tarih: 08.10.2008 - 10:26 Mesaj konusu:
arkadaşlar,
bence konuyu uzatmasak daha fazla...
arkadaş belli ki bi cahillik yapmış..
sebebi herne olursa olsun.
yeterince rezil oldu zaten.
umarım bu olay kulağına da küpe olmuştur.
gitmeyelim daha fazla o arkadaşın üstüne.
kaskın fıyatını gorunce aklında olmayan var mı..
orkunuda dedıgı gıbı fıyatı ıkı katından bıle fazla
neyse orj. foto kullanmak lazım _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız