Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600_RR artık ABS'li

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600_RR artık ABS'li

600_RR artık ABS'li
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
karaprens_08
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Taşı topragı beş para etmeyen memleketten

MesajTarih: 01.07.2008 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
Başa dön
karaprens_08 Çevrimdışı karaprens_08 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NatureBoy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ABS li VFR yi bir inceleyin isterseniz...Koskoca Honda bilir ne yapacagini:)
Başa dön
NatureBoy Çevrimdışı NatureBoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abs iyidir zararı olmaz faydası olur.ama bende abs var değip tehlikeden kaçmak yerine durmayı tercih edenlerin sayısı çoğalırsa o sakat olur. Bravo
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rddkers_riders
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
Başa dön
rddkers_riders Çevrimdışı rddkers_riders Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

takdir ediyorum hondayı Alkışlıyorum Alkışlıyorum
hmustak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmit

MesajTarih: 20.09.2008 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ABS'nin hernekadar faydalı olduğu iddaa edilsede, şahsen motorumda olmasını istemezdim.
Önceki aracımda fren mesafesi uzaması sebebiyle arkadandarbe alıp, tamponu düşürmüştüm. Kaldı ki, bu darbeyi motorla alsaydım...allah korusun... kesin biryerlerimi kırardım.
Çabuk hızlanan ve yüksek hızlara çıkan bu makinelerde duruş mesafesinin, günümüz trafiğinde HAYALET kabul edilen motorlar için fayda getireceğini hiç zannetmiyor, hatta daha ölümcül olabileceğini düşünüyorum.

Beğenmedim
motorizmir74
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmiRR

MesajTarih: 20.09.2008 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lagorda, ewt bncede Bravo
aspire
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara

MesajTarih: 20.09.2008 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way beee 26 yaşına girdim valla Alkışlıyorum
Başa dön
aspire Çevrimdışı aspire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 20.09.2008 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ss 'de ABS .. Acemiler için yapmışlar Gülümsüyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ReD_GhoST
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ELazıĞ

MesajTarih: 20.09.2008 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wawwwwwwwwww ilginç bilgiler
DarkHaze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Eski?ehir

MesajTarih: 20.09.2008 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ss motorlarda ağırlıktan tasarruf için manetlerin ve ayaklıkların ıcı bıle bosaltılırken, motora extra ağırlıktan baska bişi değil. race olan hıcbırseyde araba olsun motor olsun konfor aramamak lazım.
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 20.09.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, eyvallah serkan Bravo Bravo
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 20.09.2008 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

stopie yaparken baya işe yarar abs..
Başa dön
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 08.10.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OFF dugmesi konursa bunu dusunebilirdim. Ama oyle degilse ABS'siz versiyon tercihim olur.
Touring motorlarda guzel bir sey ama sportbiketa fazla elektronik aramamak lazim. Göz kırpıyorum
Honda'ya bravo bu arada. Alkışlıyorum
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 08.10.2008 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motor bir gelsin, insanlar kullansin gorusleri gorelim bakalim. abs'den abs'ye fark var. spor bir araba ile aile arabasi arasinda ciddi fark var arkadaslar. mesela benim arabada bir abs var akillara zarar araba durmuyo resmen. ama hondanin rr modellerine koydugu abs de birakalim bmw lerdeki kadar erken devreye girmesin. honda bu okadarini yapacaktir.

ayrica abs ile abs'siz fren arasinda soyle farklar olacaktir:

1- abs ye guvenip daha kuvvetli-etkili fren yapilabilecektir kitletme korkusu olmadan.

2- on tekerin kitlenme nedeni zaten frenin yanlis uygulanmasidir, yada uygunsuz-kaygan zemin vs'dir.

3-abs kitlenen tekerin tekrar donmesi icin fren etkisini azaltan sistemdir fakat aile arabalarinda daha teker kitlenmeden devreye giriyor ve oyle gorunuyorki bircok kisi bunu baz aliyor.

4- ben on freni kitledigim icin dustum bir defa, abs' olsaydi dusmezdim, ve o olay haricinde abs olmasaydi daha kisa mesafede dururdum diyebilecegim bir olay basima gelmedi cok sukur.

5- bekleyelim gorelim diyorum, elektronik stabilizor nasil gidon amortisorunun en hasi oldu alemde bu abs de racingde ilk olacak, bakalim hondaya yakisir bir onculuk gorebilecekmiyiz
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal