Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 17 Nisan Antalya DRAG 2. ayağı (Ankaralı MD. 'lere)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

17 Nisan Antalya DRAG 2. ayağı (Ankaralı MD. 'lere)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
UMUTEMRE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 13.04.2005 - 15:17    Mesaj konusu: 17 Nisan Antalya DRAG 2. ayağı (Ankaralı MD. 'lere) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar 17 nisan pazar günü Antalya Drag yarışına Ankaralı yarışçıları desteklemek üzere hepinizi davet ediyorum.
Ankaralı yarışmacılar
600 cc
1- Yasin KORKMAZ Yamaha R6/Kırmızı,siyah

750 cc
1- Mahmut CESUR Suzuki GSX-R 750/Mavi Beyaz
2- Özkan GELİŞ Suzuki GSX-R 750/Mavi Beyaz

1000 cc
1- Öner DALGIÇ Kawasakı ZX-10R/Yeşil (favorim)
2- Telat CAN Suzuki GSX-R 1000/Mavi Beyaz
3- Mirat FIRAT Suzuki GSX-R 1000/Siyah

1050 cc üzeri
1- Volkan ATASOY Kawasakı ZX-10R/Yeşil
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
greenstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 13.04.2005 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara olarak başarılar diliyorum bol kupalarla ankaraya bekliyoruz,bu yarış olmasada diğer yarışlar sonuna kadar destekçiniziz...
Başa dön
greenstorm Çevrimdışı greenstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
cuneytyzfR1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 25.04.2005 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADAŞLAR BEN KAÇIRDIM BİRDAHA NE ZAMAN ANTALYADA DRAG VEYA YARIŞ VAR BEN ALANYADAYIM AMA KAÇIRDIM YARIŞI BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal