türkmen harbi süper, ön rezervasyon yaptırdık biz geçen sene klimalı bungalow için iki kişi 20 kaat ödedik, kahvaltı ve akşam yemeği içinde _________________ All these moments will be lost in time, like tears in the rain...
Benan BÜYÜKANIT
tl1000s reload
piştt tabiki abiler duymasın hatunum sen şu motoru alırsan varya heryere gelirim ben seninle kurtarıcım benim.. ben şimdi bir alış verişe gideyim tatil için sonrada o günü bekleyeyim _________________ her?eyi ya?a ama hiç bir?ey hatyrlama.... intikam zehir kanymda ...
06 DK 9233 R6...
beniz, ve geceyarisi_rr, ben duydum bu demekkı abılerınızde duyacak ve ben orda olucam ne yaparsanız sanıyesınde abılerınıze bıldırırım rahat yok sıze :md:
saygılar abıler
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
Arkadaşlar bir uyarı yapmayı borç bilirim.Yanartaş'a gideseniz sağa sola dikkat edin ortalık akrep kaynıyor.Kız arkadaşımı akrep sokmuştu tatilimiz zehir oldu.Bir daha gitmeyi pek düşünemiyorum.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız