Tarih: 06.05.2004 - 12:25 Mesaj konusu: Etkinlikleri neden ana sayfada duyurmuyoruz ?
Geçen hafta İzmit'te motor camiası için oldukça önemli olduğunu düşündüğüm Türkiye ve Balkan Motorsiklet Pist Şampiyonası vardı. Ancak öncesinde ana sayfada duyurulmadı.
Geçen hafta BMW Motorsiklet okulu açılışı varmış. Varmış diyorum haberim yoktu, gidemedim.
Bu hafta sonu İzmir'de Drag yarışları var. Ana sayfada tek satır bilgi yok !
Bu tür olayları yapılmadan önce buradan ana sayfadan öğrensek güzel olmaz mı ? Bu tür bence önemli etkinlikleri ana sayfaya yapılmadan önce koyup sonrasında yerini yorumları içeren bir yazıya bıraksak...
Tarih: 06.05.2004 - 12:32 Mesaj konusu:
Alıntı:
Ne dersiniz ?
Süper olur derim,ama birşeyi de unutmamak gerekir..Sadece senin yazdığın 1 hafta içinde 3 tane etkinlik war..O hafta 3 tane oldu diyelim,Kenan'ın yarışı ve MotoGp 'de war..Ettimi sana 5 tane..Yani bunlar için gazete çıkarmak lazm Tabii ki HakanR1 ve Rabbit bu konunun ilgilileri..Ama ben bu etkinlikleri yakalamanın ve takip etmenin,gazeteciliğe yakın olduğu kanısındayım.. _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
ilgileneceğim _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 09.05.2004 - 19:57 Mesaj konusu:
hakkan, sen bu organizasyonlar bittikten sonra yada birkaç saat kala Foruma yazacagına bizlere Pm ile bu haberleri versen olmazmı?
Her zaman diyorum bu site hepimizin,sizlerden gelecek haber ve etkinlik yazılarının faydası büyük olacak...
Benim bu site için harcadıgım zaman öylesine büykki inanın kimse tahmin bile edemez...
Böylesine bir portalı yönetmek kolay iş degil..Editörler ile desteklenmeli...
Ama görüyorumki son saniyede yada haber degeri bitiikten sonra sadece şikayet ediliyor,oysaki bu tür haber degeri taşıyan etkinlikleri sizde bana pm ile bildirip yükümü hafifletebilirsiniz...
Ne dersiniz,iyi olmazmı? _________________ Aklımın ipinin ucuda kaçmış
hakkan, sen bu organizasyonlar bittikten sonra yada birkaç saat kala Foruma yazacagına bizlere Pm ile bu haberleri versen olmazmı?
Valla çok iyi olur Hakan. Ama ben sana özellikle yazmamıştım. Konudan zaten haberin olduğunu düşündüm ve ukalalık yaparak tekrar hatırlatmak istemedim. Ama madem iyi olmaz mı diyorsun elbette, bundan sonra herhangi bir organizasyon hakkında bilgi alır almaz hemen sana yazacağım...
Bu arada siteye harcadığın emeği tahmin edebiliyor ve taktir ediyorum. Kesinlikle çok başarılı olduğunu da eklemeden geçemeyeceğim... _________________ SYM Joyride 200
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız