Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - balata baskisi mi orjinalmi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

balata baskisi mi orjinalmi?

balata baskisi mi orjinalmi?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cathedral
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2005 - 22:48    Mesaj konusu: balata baskisi mi orjinalmi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar

arka balatalar bitmis bende..suzuki servise telefon acip nedir hediyesi diye sordum. 100 euroya yapariz dediler.. :md:

bizim sirketin orda bir ozel motor servisi var her turlu scootera bakiyo.valla herifte her marka vardi serviste bi soriim dedim.girdim saolsun bayagi ilgilendi.herseyine bakti.arka balatalar bitmis abi dedi orjinali 80 euro dedi.
ama biz aynen baski yaptiriyoruz orjinalinden hic farki olmuyor 30 ytl ye tamamdir dedi.biraz sasirdim tereddutte kaldim ordaki bi kac motor sahibide bu yontemi kullandiklarini ve hic bi fark olmadigini solediler.ayni yontemi debriyaj icnde uyguladiklarini solediler.

ne yapmaliyim sizce kullanan bilen varmi yardim lutfen..

Başa dön
cathedral Çevrimdışı cathedral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cathedral
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2005 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

de yokmu nu işi bilen..

Başa dön
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 04.05.2005 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arka Balatan disk ise önermem, çakma balata iyi yapılmassa, balata yolculuk esnasında düşebiliyor.Ayrıca devamlı bu yöntem uygulanırsa diskler standart ömrüne göre daha kısa bir zamanda aşınıyor.Tecrübeyle sabit.

En son Tenere600 tarafından 04.05.2005 - 10:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MuadDib
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Erzurum/Ystanbul

MesajTarih: 04.05.2005 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi yapacaklarsa gerçekten de orjinal gibi oluyor. Ford Ka'nın ön fren balatasını bulamayıp çaktırmıştık...10 bin kilometreyi geçti ve hala sorun çıkarmadı. Ama araba bayan arabası, tin tin kullanılıyor işte, zorlanmaya gelir mi bilmem...
Herneyse, bildiğim kadarıyla ömürleri de orjinale göre kısa kalıyor.
Bence madem bulunuyor, orjinalinden şaşma.
Başa dön
MuadDib Çevrimdışı MuadDib Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Gece
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 04.05.2005 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Suzuki İntruder 1500 ün arka balatasını Mz 301 in balatası ile degistirdim bitince. Görünüste hersey aynıydı fakat sürüste anladımki orjinali hic birsey tutmuyor.

Balata sert oldugundan yavaslatma degil direkt kazık frene geciyordu. Söktürdüm ve orjinalini taktırdım. Fiyat konusuna gelince YOL Motor Erdal Usta var Maslak 1 nci bölgede tavsiye ederim. Kendisi cok itina gösterdi.

Cakma balataya güvenme derim ben. Balata derken diskten olmak kilitleyip kaza yapmak var (allah korusun)

Ayrıca 80-100 euro degil orjinal balataları burgman ın !

Yolun Sonu yok bizim i?in... A?ylamayacak engel yok. T?rk Endurocusuyuz biz...
Başa dön
Gece Çevrimdışı Gece Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.05.2005 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinalden vazgeçme

ayrıca unutma

ucuz mal alacak kadar zengin değilim(ingiliz atasözü)

:dans:
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 04.05.2005 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sonuçta burda sağlığın söz konusu :!: Ben orjinal derim Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MehmetAlp
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2005 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede orjinalden şaşma muhakkak farklılıklar vardır. Disk ömrünü kısaltırsın
Başa dön
MehmetAlp Çevrimdışı MehmetAlp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
baytar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul (kadyköy)

MesajTarih: 04.05.2005 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kampana ise bişey olmaz benim arabamdada öyle ; yenisi için bütün takım değişiyor. motorda bilemem disk için hiç bilmiyorum ama çok da kötü olacağını sanmıyorum
0532 617 13 24
Başa dön
baytar Çevrimdışı baytar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
cathedral
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2005 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gece demiş ki:
Ben Suzuki İntruder 1500 ün arka balatasını Mz 301 in balatası ile degistirdim bitince. Görünüste hersey aynıydı fakat sürüste anladımki orjinali hic birsey tutmuyor.

Balata sert oldugundan yavaslatma degil direkt kazık frene geciyordu. Söktürdüm ve orjinalini taktırdım. Fiyat konusuna gelince YOL Motor Erdal Usta var Maslak 1 nci bölgede tavsiye ederim. Kendisi cok itina gösterdi.

Cakma balataya güvenme derim ben. Balata derken diskten olmak kilitleyip kaza yapmak var (allah korusun)

Ayrıca 80-100 euro degil orjinal balataları burgman ın !

hocam ne kadar burgman balatası bana valla 80 euro dediler..

maslak sanayide fevzi ustaya götürdüm ..ii bir usta gerçekten..orjinalden şaşma dedi..ısnınca tutmaz dedi çakma balata.orjinal ön balata 200 (çiftmiş on taraf)ytl.arkada 180 gibi bişey dedi.

birde lasti ihtiyacım var idare eder ama değişmek istiyorum ne marka nerden nasıl alrım kaç paradır?

Başa dön
Limon250
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 04.05.2005 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Orjinal derim ben bu hep böyle olmuştur. Hayatın mı önemli yoksa
100 € mu bi düşün...
Başa dön
Limon250 Çevrimdışı Limon250 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2005 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arabalarda belki çakma balatayla çözüm bulabilirsiniz ama motorda aklınızdan bile geçirmeyin her zaman orjinal derim daha ucuza geldiğini göreceksiniz Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal