Tarih: 03.05.2005 - 22:48 Mesaj konusu: balata baskisi mi orjinalmi?
arkadaslar
arka balatalar bitmis bende..suzuki servise telefon acip nedir hediyesi diye sordum. 100 euroya yapariz dediler.. :md:
bizim sirketin orda bir ozel motor servisi var her turlu scootera bakiyo.valla herifte her marka vardi serviste bi soriim dedim.girdim saolsun bayagi ilgilendi.herseyine bakti.arka balatalar bitmis abi dedi orjinali 80 euro dedi.
ama biz aynen baski yaptiriyoruz orjinalinden hic farki olmuyor 30 ytl ye tamamdir dedi.biraz sasirdim tereddutte kaldim ordaki bi kac motor sahibide bu yontemi kullandiklarini ve hic bi fark olmadigini solediler.ayni yontemi debriyaj icnde uyguladiklarini solediler.
ne yapmaliyim sizce kullanan bilen varmi yardim lutfen.. _________________ suzuki marauder 800cc custom.
Suzuki an 400 Burgman
piaggio x9-250
Tarih: 04.05.2005 - 10:21 Mesaj konusu:
Arka Balatan disk ise önermem, çakma balata iyi yapılmassa, balata yolculuk esnasında düşebiliyor.Ayrıca devamlı bu yöntem uygulanırsa diskler standart ömrüne göre daha kısa bir zamanda aşınıyor.Tecrübeyle sabit.
En son Tenere600 tarafından 04.05.2005 - 10:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Jan 08, 2005 Mesajlar: 263 Nereden: Erzurum/Ystanbul
Tarih: 04.05.2005 - 10:27 Mesaj konusu:
İyi yapacaklarsa gerçekten de orjinal gibi oluyor. Ford Ka'nın ön fren balatasını bulamayıp çaktırmıştık...10 bin kilometreyi geçti ve hala sorun çıkarmadı. Ama araba bayan arabası, tin tin kullanılıyor işte, zorlanmaya gelir mi bilmem...
Herneyse, bildiğim kadarıyla ömürleri de orjinale göre kısa kalıyor.
Bence madem bulunuyor, orjinalinden şaşma.
Tarih: 04.05.2005 - 10:53 Mesaj konusu:
Ben Suzuki İntruder 1500 ün arka balatasını Mz 301 in balatası ile degistirdim bitince. Görünüste hersey aynıydı fakat sürüste anladımki orjinali hic birsey tutmuyor.
Balata sert oldugundan yavaslatma degil direkt kazık frene geciyordu. Söktürdüm ve orjinalini taktırdım. Fiyat konusuna gelince YOL Motor Erdal Usta var Maslak 1 nci bölgede tavsiye ederim. Kendisi cok itina gösterdi.
Cakma balataya güvenme derim ben. Balata derken diskten olmak kilitleyip kaza yapmak var (allah korusun)
Ayrıca 80-100 euro degil orjinal balataları burgman ın ! _________________ www.enduromania.org - O Rh (-) 0 535 565 64 64
Yolun Sonu yok bizim i?in... A?ylamayacak engel yok. T?rk Endurocusuyuz biz...
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 547 Nereden: Ystanbul (kadyköy)
Tarih: 04.05.2005 - 12:52 Mesaj konusu:
kampana ise bişey olmaz benim arabamdada öyle ; yenisi için bütün takım değişiyor. motorda bilemem disk için hiç bilmiyorum ama çok da kötü olacağını sanmıyorum _________________ Suzuki BURGMAN 400 RS
Reha SALGIN
B rh +
0532 617 13 24
Ben Suzuki İntruder 1500 ün arka balatasını Mz 301 in balatası ile degistirdim bitince. Görünüste hersey aynıydı fakat sürüste anladımki orjinali hic birsey tutmuyor.
Balata sert oldugundan yavaslatma degil direkt kazık frene geciyordu. Söktürdüm ve orjinalini taktırdım. Fiyat konusuna gelince YOL Motor Erdal Usta var Maslak 1 nci bölgede tavsiye ederim. Kendisi cok itina gösterdi.
Cakma balataya güvenme derim ben. Balata derken diskten olmak kilitleyip kaza yapmak var (allah korusun)
Ayrıca 80-100 euro degil orjinal balataları burgman ın !
hocam ne kadar burgman balatası bana valla 80 euro dediler..
maslak sanayide fevzi ustaya götürdüm ..ii bir usta gerçekten..orjinalden şaşma dedi..ısnınca tutmaz dedi çakma balata.orjinal ön balata 200 (çiftmiş on taraf)ytl.arkada 180 gibi bişey dedi.
birde lasti ihtiyacım var idare eder ama değişmek istiyorum ne marka nerden nasıl alrım kaç paradır? _________________ suzuki marauder 800cc custom.
Suzuki an 400 Burgman
piaggio x9-250
Tarih: 04.05.2005 - 14:49 Mesaj konusu:
arabalarda belki çakma balatayla çözüm bulabilirsiniz ama motorda aklınızdan bile geçirmeyin her zaman orjinal derim daha ucuza geldiğini göreceksiniz _________________ motora bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için biniyorum.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız