Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - A2 RACİNG DAYANIŞMASI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

A2 RACİNG DAYANIŞMASI
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
STIHL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Gültepe

MesajTarih: 13.05.2005 - 12:05    Mesaj konusu: A2 RACİNG DAYANIŞMASI Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar arkadaşlar benim merak ettiğim bi konu var be bilen abilerimden bilgi almak istiyorum. benim merak ettiğim racing kullanmak için gereken ehliyet ve eğitimi. sitede ki genel yerlerde deneyim olmadan racinglerden uzak durun diyorlar. evet doğrudur. ama ben ehliyet almak için kursa yazıldığımda ve ehliyeti aldığımda racing kullanabilirmiyim.yani ehliyeti alırken racing üstünde de bi eğitim vereceklermi. sorularım bu kadar hepinize kazasız belasız sürüşler....
Başa dön
STIHL Çevrimdışı STIHL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Cem_73
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-GüzelYaly

MesajTarih: 13.05.2005 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Site ana sayfasına bir bak derim detayları oku.. :!:
www.cem73.com
Başa dön
Cem_73 Çevrimdışı Cem_73 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
dogan_86
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/Kosova-prizren

MesajTarih: 13.05.2005 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda veriyomuş eğitim bende siteden öğrendim
Başa dön
dogan_86 Çevrimdışı dogan_86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultra-sure
Üye
Üye

Nereden: Renkli Rüyalar Otelinden

MesajTarih: 13.05.2005 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ama ben ehliyet almak için kursa yazıldığımda ve ehliyeti aldığımda racing kullanabilirmiyim.yani ehliyeti alırken racing üstünde de bi eğitim vereceklermi

maalesef dostum sürücü kurslarının eğitim verdikleri filan yok.yani genel olarak böyle belki A2'nin üzerine ciddi olarak eğilen kurslar vardır.ben ehliyet alırken direksiyon sınavına kendi motorumla girmiştim.kursun motorsikleti hurda bir cz idi ve çalışmıyordu.
İstanbul'da özel race kursu veren yerler var diye duymuştum.Yada son çare race sahibi kankalar.ama en sağlıklısı küçük cc den başlayarak yavaş yavaş büyütmektir diyorlar bu işin pirleri.
İnşallah ehliyetini alır ve istediğin raceye binersin.
cEmirc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.05.2005 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

STIHL, scooter la ders veriligoy genelde oda sen gidip kursa bana ders verin demezsen seni aramıyorlar bile Üzgünüm Buna karşın normal ücretlerinide alıyorlar...
MD üyesi olan eralp bana motor kullanmayı öğretti zaman bulsam ders almaya devam edicem zaten Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
cEmirc Çevrimdışı cEmirc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sakirsenkalayci
Üye
Üye

MesajTarih: 13.05.2005 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kim demiş kurslarda eğitim verilmiyor diye? istanbulda olanlar için söylüyorum etik sürücü & motosiklet okuluna bir gidin derim
125 - 250- 600 cc motorlarla öğretinceye kadar sınırsız eğitim veriliyor
bende eğitimlere dönem dönem katılırım racing değil ama son aşama olarak ducati monster 600 kullanabilirsiniz.
bir şeydaha eklemek istiyorum dünyanın hiç bir yerinde başlangıç için racing motorlar kullanılmaz racing dışında bir motoru bir yıl kullandıktan sonra ancak geçebilirsiniz en mantıklı ve emniyetli yöntem bu..
etiğin zaten sitede banneri var yinede telefonlarını yazıyorum

etik sürücü kursu & motosiklet okulu
0212 282 46 82
www.ehliyetiniz.com web sayfasındanda bilgilere ulaşabilirsiniz.
zaten sitemizin vede kulubümüzün üyesi olan aliihsan her konuda yardımcı olacaktır kazasız sürüşler herkese....
212 276 98 78

En son sakirsenkalayci tarafından 13.05.2005 - 12:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
sakirsenkalayci Çevrimdışı sakirsenkalayci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mikrop
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.05.2005 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hiç bir yerinde başlangıç için racing motorlar kullanılmaz

Çok doğru Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Alıntı:

etik sürücü & motosiklet okuluna bir gidin derim
125 - 250- 600 cc motorlarla öğretinceye kadar sınırsız eğitim veriliyor

Evet bunada katılıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
mikrop Çevrimdışı mikrop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger
fastbanker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.05.2005 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sakirsenkalayci, +1000
Başa dön
fastbanker Çevrimdışı fastbanker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 13.05.2005 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ultra-sure, Etik sürücü kursunu ziyaret etmeni öneririm.. Kuruların yanında yaşlarıda yakmayalım.. Dil çıkarıyorum Bende başta senin gibi düşünüyordum.. Yanıldığımı çok güzel kanıtladılar... Çok gülüyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 13.05.2005 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba STIHL,
İstanbul'da Etik sürücü kursu var. Ben ehliyetimi buradan aldım. Bu arada diğer arkadaşlarıma katıılıyorumki başlangıç için hemen Racing motora binilmez. Racing motorlar cok atak ve güçlü oldukları için cok fazla deneyim ve bilgi gerektirmektir. Bu demek oluyorki deneyim derken motorsiklete daha farklı ve küçük CC lerle başlamalısın. Motora hakimiyeti, nerede nasıl davranman gerektiğini öğrendikten sonra yavaş yavaş CC artırmalı ve motor tipini değiştirmelisin kanaatindeyim. Çünkü motorsiklet şakaya gelmez !!! Etik sürücü kursunda tüm bu bilgiler sana daha detaylı verilecektir ve 125 CC lik motorlardan başlayıp son olarak 600CC lik Monsterda eğitimini tamamlayabilirsin. Dil çıkarıyorum

ikinci el motorlar i?in
http://nihongo.sitemynet.com/pinark/index.htm
Başa dön
pin2001 Çevrimdışı pin2001 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
THe_MoNSTeR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.05.2005 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kim demiş kurslarda eğitim verilmiyor diye

En son THe_MoNSTeR tarafından 11.07.2005 - 00:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
THe_MoNSTeR Çevrimdışı THe_MoNSTeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cEmirc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.05.2005 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüh keşke daha önce bilseydim istanbulda böyle bir kurs olduğunu ama artık ehlieyitimi aldım.
Birçok kursta eğitim verilmiyor buda inkar edilemez bir gerçek...

Alıntı:

dünyanın hiç bir yerinde başlangıç için racing motorlar kullanılmaz racing dışında bir motoru bir yıl kullandıktan sonra ancak geçebilirsiniz en mantıklı ve emniyetli yöntem bu..

Bu konuya şiddetle katılıyorum Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
cEmirc Çevrimdışı cEmirc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
THe_MoNSTeR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.05.2005 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Birçok kursta eğitim verilmiyor buda inkar edilemez bir gerçek...

ben aldığım eğitimimden memnunum.

En son THe_MoNSTeR tarafından 11.07.2005 - 00:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
THe_MoNSTeR Çevrimdışı THe_MoNSTeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultra-sure
Üye
Üye

Nereden: Renkli Rüyalar Otelinden

MesajTarih: 13.05.2005 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jeTaimeX kardeşim.ben A2 alalı 8 yıl oluyor.
O zamandan beri çok şey değişmiş anladığım kadarıyla.Tamamdır, yiğidi öldürürüz ama hakkını yemeyiz Dil çıkarıyorum
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 13.05.2005 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum işte budur... MD'leri gerçek MD'leri bu yüzden seviyorum.. Yiğidi öldür ama hakkını yeme.. Tam isabet..
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.39 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal