Selamlar arkadaşlar benim merak ettiğim bi konu var be bilen abilerimden bilgi almak istiyorum. benim merak ettiğim racing kullanmak için gereken ehliyet ve eğitimi. sitede ki genel yerlerde deneyim olmadan racinglerden uzak durun diyorlar. evet doğrudur. ama ben ehliyet almak için kursa yazıldığımda ve ehliyeti aldığımda racing kullanabilirmiyim.yani ehliyeti alırken racing üstünde de bi eğitim vereceklermi. sorularım bu kadar hepinize kazasız belasız sürüşler....
Kayıt: Sep 25, 2003 Mesajlar: 89 Nereden: Renkli Rüyalar Otelinden
Tarih: 13.05.2005 - 12:19 Mesaj konusu:
Alıntı:
ama ben ehliyet almak için kursa yazıldığımda ve ehliyeti aldığımda racing kullanabilirmiyim.yani ehliyeti alırken racing üstünde de bi eğitim vereceklermi
maalesef dostum sürücü kurslarının eğitim verdikleri filan yok.yani genel olarak böyle belki A2'nin üzerine ciddi olarak eğilen kurslar vardır.ben ehliyet alırken direksiyon sınavına kendi motorumla girmiştim.kursun motorsikleti hurda bir cz idi ve çalışmıyordu.
İstanbul'da özel race kursu veren yerler var diye duymuştum.Yada son çare race sahibi kankalar.ama en sağlıklısı küçük cc den başlayarak yavaş yavaş büyütmektir diyorlar bu işin pirleri.
İnşallah ehliyetini alır ve istediğin raceye binersin. _________________ Herkez ölür.Ama herkez gerçekten yaşamaz...
Tarih: 13.05.2005 - 12:23 Mesaj konusu:
STIHL, scooter la ders veriligoy genelde oda sen gidip kursa bana ders verin demezsen seni aramıyorlar bile Buna karşın normal ücretlerinide alıyorlar...
MD üyesi olan eralp bana motor kullanmayı öğretti zaman bulsam ders almaya devam edicem zaten
kim demiş kurslarda eğitim verilmiyor diye? istanbulda olanlar için söylüyorum etik sürücü & motosiklet okuluna bir gidin derim
125 - 250- 600 cc motorlarla öğretinceye kadar sınırsız eğitim veriliyor
bende eğitimlere dönem dönem katılırım racing değil ama son aşama olarak ducati monster 600 kullanabilirsiniz.
bir şeydaha eklemek istiyorum dünyanın hiç bir yerinde başlangıç için racing motorlar kullanılmaz racing dışında bir motoru bir yıl kullandıktan sonra ancak geçebilirsiniz en mantıklı ve emniyetli yöntem bu..
etiğin zaten sitede banneri var yinede telefonlarını yazıyorum
etik sürücü kursu & motosiklet okulu
0212 282 46 82
www.ehliyetiniz.com web sayfasındanda bilgilere ulaşabilirsiniz.
zaten sitemizin vede kulubümüzün üyesi olan aliihsan her konuda yardımcı olacaktır kazasız sürüşler herkese.... _________________ ?akir ?enkalaycy
moto-x motosiklet servis
www.sakirsenkalayci.com
212 276 98 78
En son sakirsenkalayci tarafından 13.05.2005 - 12:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 13.05.2005 - 12:48 Mesaj konusu:
ultra-sure, Etik sürücü kursunu ziyaret etmeni öneririm.. Kuruların yanında yaşlarıda yakmayalım.. Bende başta senin gibi düşünüyordum.. Yanıldığımı çok güzel kanıtladılar... _________________
Tarih: 13.05.2005 - 12:52 Mesaj konusu:
Merhaba STIHL,
İstanbul'da Etik sürücü kursu var. Ben ehliyetimi buradan aldım. Bu arada diğer arkadaşlarıma katıılıyorumki başlangıç için hemen Racing motora binilmez. Racing motorlar cok atak ve güçlü oldukları için cok fazla deneyim ve bilgi gerektirmektir. Bu demek oluyorki deneyim derken motorsiklete daha farklı ve küçük CC lerle başlamalısın. Motora hakimiyeti, nerede nasıl davranman gerektiğini öğrendikten sonra yavaş yavaş CC artırmalı ve motor tipini değiştirmelisin kanaatindeyim. Çünkü motorsiklet şakaya gelmez !!! Etik sürücü kursunda tüm bu bilgiler sana daha detaylı verilecektir ve 125 CC lik motorlardan başlayıp son olarak 600CC lik Monsterda eğitimini tamamlayabilirsin. _________________ www.moto-access.com
Tarih: 13.05.2005 - 13:05 Mesaj konusu:
Tüh keşke daha önce bilseydim istanbulda böyle bir kurs olduğunu ama artık ehlieyitimi aldım.
Birçok kursta eğitim verilmiyor buda inkar edilemez bir gerçek...
Alıntı:
dünyanın hiç bir yerinde başlangıç için racing motorlar kullanılmaz racing dışında bir motoru bir yıl kullandıktan sonra ancak geçebilirsiniz en mantıklı ve emniyetli yöntem bu..
Kayıt: Sep 25, 2003 Mesajlar: 89 Nereden: Renkli Rüyalar Otelinden
Tarih: 13.05.2005 - 14:11 Mesaj konusu:
jeTaimeX kardeşim.ben A2 alalı 8 yıl oluyor.
O zamandan beri çok şey değişmiş anladığım kadarıyla.Tamamdır, yiğidi öldürürüz ama hakkını yemeyiz _________________ Herkez ölür.Ama herkez gerçekten yaşamaz...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız