Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 28-29 Mayıs ANKARA MD EĞİTİM GÜNLERİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

28-29 Mayıs ANKARA MD EĞİTİM GÜNLERİ

28-29 Mayıs ANKARA MD EĞİTİM GÜNLERİ
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Sylverio
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: Ankara

MesajTarih: 19.05.2005 - 21:50    Mesaj konusu: 28-29 Mayıs ANKARA MD EĞİTİM GÜNLERİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankaralı md kardeşlerim. Sizlerle konuştuğumuz üzere birçok arkadaşımızın ihtiyacı olan sürüş teknikleri üzerine kapsamlı bir eğitim programı organize ediyoruz. Her yaştan ve sınıftan motor sürücüsü eğitime katılabilir. MD CLUB üyelerine ücretsin olan bu eğitim. 3 aşamadan oluşmakta ve tecrübesine göre sürücünün sürüş tekniklerini ilerletme şansı vermektedir. Eğitim ADVENTURE tarafından verilecektir. Diğer MD arkadaşlarımız da 60 YTL vererek bu eğitime katılabileceklerdir.
Ayrıntılı bilgi için lütfen özelden mesaj atın...
Katılmak isteyen arkadaşlar bu topic üzerinden veya özelden bana ulaşarak isimlerini lütfen yazdırsınlar....
Sevgiler....
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maliboga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA KALEDEN

MesajTarih: 20.05.2005 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok iyi düşünmüşsün Sylverio,
Net Tarihi kararlaştırdıktan sonra haberimim olsun oradayım Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
maliboga Çevrimdışı maliboga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kyzylderili
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.05.2005 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum helal olsun güzel ve faydalı bi olay Dil çıkarıyorum
Sylverio
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 20.05.2005 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankaralı MD CLUB üyeleri sizlere cepten bilgi verilecektir. Vakti olanlar lütfen Pazar günkü toplantıya katılsınlar...
Sylverio
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 24.05.2005 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba Ankara
Eğitim yeri saat 09:00'da hipodromda(akköprü migros karşısı) olacaktır.
İsteyen deliler saat 08:30'da ulusan motorda olsunlar.Kahvaltı etmek isteyenler simit-boğaça alabilirler.
eğitim 16:00 civarı bitecektir. eğitime katılmak isteyen arkadaşlar motorlarıyla gelebilirler ancak motorsuz arkadaşlarda isimlerini bana yazdırıp motorsuz da katılabilirler...
Bütün Ankaralı MD'leri bekliyoruz...
Sevgiler...
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.05.2005 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hani katılım yav? ankaralılar! ilgi bu kadarmı yani? kimsenin eğitime ihtiyacı yok anlaşılan :!:
Sylverio
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 24.05.2005 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkaten yaf...
promosyon yapalım bari...
katılan mdler arasında yapılacak çekilişle bir adet Motorsiklet-DVD hediye edilecektir.
MDler uyumayın ben seyrettim diye söylemiyorum valla süper!!!
maliboga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA KALEDEN

MesajTarih: 24.05.2005 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumartesi mi pazar mı ?
Başa dön
maliboga Çevrimdışı maliboga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 24.05.2005 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

genç arkadaşlar;

mutlaka katılmanızı öneriyorum...

unutmayın ki, sizi iki teker üzerinde yolda tutacak tek şey eğitimdir...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2005 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Egıtım sart arkadaslar,bakın baska bır topıc olsa cosardı.Degerlı arkadasım egıtım konusuna geldımı bızım ınsanımız bıraz pıntılesıyor....Katılanlara sımdıden basarılar dılerım......
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_DeLi_
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 24.05.2005 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ben bilmiyorum ve geliyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Sylverio
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 24.05.2005 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cumartesi gününe bağlı,eğer çabuk bitirebilirsek cumartesi akşamı topluca eğitimin sonrasında gezebiliriz. nasıl olsa hava daha 9 da falan kararıyor
Sylverio
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 24.05.2005 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vedat abi umarım sende katılırısın.
zira yaş,tecrübe,motor sınıfı ne olursa olsun bu eğitimden faydalanabiliyor.
diyeceğim odur ki genç arkadaşlara örnek olmak anlamında sende varlığınla bize destek olabilirsin:)
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 24.05.2005 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_DeLi_, sen once bi ata binmeyi ogren Çok gülüyorum
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 24.05.2005 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_DeLi_ diyor ki;

"...Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ben bilmiyorum ve geliyorum..."

kardeşim sen büstü dikilecek adamsın... umarım bildiğini sananlara örnek olur...

Sylverio diyor ki;

"...genç arkadaşlara örnek olmak anlamında sende varlığınla bize destek olabilirsin..."

gençlerin desteğe değil, teşvike ihtiyacı var... ben de teşvik için her zaman gençlerin yanındayım... programım izin verir ise en azından uğramayı düşünüyorum...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal