Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - !!!!BAKIN ŞU SAKARA!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

!!!!BAKIN ŞU SAKARA!!!!

!!!!BAKIN ŞU SAKARA!!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 26.05.2005 - 23:57    Mesaj konusu: !!!!BAKIN ŞU SAKARA!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://dank.bork.ca/pics/Bikes/Pad_na_Americe.wmv
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maxmolla235
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ToKaT

MesajTarih: 27.05.2005 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olur Abi gülmemek lazım aslında Çok gülüyorum Kimin Başına ne gelecegi belli olmuyor Çok gülüyorum
thenutcracker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 27.05.2005 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkettenden gulmemek lazim Çok gülüyorum bencede hepimizin basina gelebilecek bir hadise..

neyin sebep oldugunu anlayan var mi peki ? adamin becerkisizligimi-zemin mi-motor mu ???

saygilar,

http://www.FazerTurkiye.Org
34 AS 1536
Başa dön
thenutcracker Çevrimdışı thenutcracker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SHRETRA
Üye
Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 27.05.2005 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ay gulmeyin yaaa.. Üzgünüm benim de basima gelcek kesin alinca Üzgünüm ama elimde diil..ben de guluyorum.. 8)
0 RH+
Başa dön
SHRETRA Çevrimdışı SHRETRA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxmolla235
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ToKaT

MesajTarih: 27.05.2005 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thenutcracker yazdıklarına kameradan dolayı ve mesur olmanın heyecanı eklenince sonuç ortada Çok gülüyorum
Archon
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.05.2005 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

komik bir düşüş denebilir Çok gülüyorum zemininde payı var ama bütün hata adamda çünki kalkıştan sonra düşerken dikkat edersiniz ön teker hiç hareket etmiyor sağ elinden anlaşılacağı gibi amcam frene sıkıca asılırken bir taraftanda gaz veriyor ve bunu dönmeye başlarken yapıyor düz bir pozisyonda yapsa karizma bir harekette çıkabilir lastik yakma gibi Çok gülüyorum ama dönerken yaptığı için kaçınılmaz son :md:
Başa dön
Archon Çevrimdışı Archon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MehmetAlp
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.05.2005 - 02:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun sahibide bozuntuya vermemiş ama çekimden sonra kafa atmıştır adama Göz kırpıyorum
Başa dön
MehmetAlp Çevrimdışı MehmetAlp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
atahanicli
Üye
Üye

MesajTarih: 19.06.2005 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi kesin zemin ve adamın da cittiyetsizliği var burda...
Başa dön
atahanicli Çevrimdışı atahanicli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
narkoz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2005 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zemın ve on fren Dil çıkarıyorum

Başa dön
narkoz Çevrimdışı narkoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 19.06.2005 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ön freni nie sıkarsın orda be adam Çok gülüyorum Ama dediğimiz gibi gülmemek lazm...Bende en az 5 kere benzinlikte,bir 10 kere de Migros otoparkında kapaklanıyordum yere....Yaw insan 50..000 tane aracın park ettiği yerin zeminini utanmasa buzdan yapacakmış... :-|
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 19.06.2005 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ön frene basıyor dönerken zeminde topraklı oldugu için kayıyor teker. ;-)
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
suzukiyunus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.06.2005 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fani dünya işte Bravo
Başa dön
suzukiyunus Çevrimdışı suzukiyunus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
atahan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/tuzla

MesajTarih: 19.06.2005 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana kalirsa arkadas biraz artist gb ondan!!! Çok gülüyorum
Başa dön
atahan Çevrimdışı atahan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RidersOnTheStorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bodrum

MesajTarih: 19.06.2005 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla merkezi bir yer olmaması onun şansı diye düşünüyorum Gülümsüyorum
MehmetAlp
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2005 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hata güzelim motoru otipe verende kabahat neyseki havaş düşmüş..
Başa dön
MehmetAlp Çevrimdışı MehmetAlp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal