Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kask mont

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kask mont

kask mont

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
baral
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 31.05.2005 - 14:12    Mesaj konusu: kask mont Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kask ve mont fiyatları hakkında bilgi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...birde max marka kask için ne düşünüyorsunuz bugün yiba çarşısında gördüm...birde delta marka deri mont bunlar hakkında bilgisi olan varsa öğrenmek isterim...yada bildiğiniz başka marka kasklar ve fiyatları lütfen yardımcı olun...
Başa dön
baral Çevrimdışı baral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 31.05.2005 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kasklar 20 ytl den başlar 1000 küsür eurolara kadar gider.. Max de ortalama 60 milyon olan vasat bir kask.. Montlarda 150 milyondan başlar Milyara kadar gider....
Konuyu açarken başlığı daha anlaşılır halde yazarsan sevinirim..
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYT

MesajTarih: 31.05.2005 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçenlerde bir forumda mont imalatı yapan bir arkadaş montları satışa sunmuştu Bravo istersen forumları bir kurcala Dil çıkarıyorum
Başa dön
ALPERG Çevrimdışı ALPERG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cathedral
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2005 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

max marka falan duymadım ...
kask olarak shoei,nolan,airoh,caberg,arai gibi markalar alabilirsin..bunlar sağlam ve kalitelidir.
mont olarakta dainese,richa,uvex,gibi markalar bak derim..

kask en önemlisi alabildiğinin en iisini al..

Başa dön
cathedral Çevrimdışı cathedral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2005 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baral,

-ulusan motor (312) 278 07 57
-rider (312) 439 37 27

olmaz ise; istanbul (kızıltoprak veya sirkeci)

alışveriş esnasında;

-hemen karar verme,
-pazarlık etmeyi unutma...

not: istanbul da (kızıltoprak) kredi kartına 4, 6, 8 hatta 12 taksit yapan yerler var... kask olarak nolan veya caberg öneriyorum...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 31.05.2005 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

alışveriş esnasında;

-hemen karar verme,
-pazarlık etmeyi unutma...

İşte bu noktaya daha önce hiç değinilmemişti.. Ve genelde hepimizin yaptığı ortak hatalar bunlar.. Pazarlıkta usul olsun diye yapıyoruz.. Oysa kıran kırana pazarlıkla ciddi sağlam indirim sağlanabiliyor..
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.05.2005 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim arkadaşlar...
motoru aldığım yer bana bi kask vermişti markasını bilmiyorum güvenemedim tabiki iyi bişey olsun diyorum önce can...
Başa dön
baral Çevrimdışı baral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal