Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ROSSI Nastro Azzurro CBR1000RR Replika

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ROSSI Nastro Azzurro CBR1000RR Replika

ROSSI Nastro Azzurro CBR1000RR Replika
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 14.07.2004 - 23:05    Mesaj konusu: ROSSI Nastro Azzurro CBR1000RR Replika Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rossi replika CBR 1000 RR i nasil buluyorsunuz arkadaslar Dil çıkarıyorum

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dptolga
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ankara - Kavaklydere

MesajTarih: 15.07.2004 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ıyyy
ne bu abi çiçekli böcekli
eskinin vw beetle larına benziyo
bi sürü düzgün replicalar var piyasada corona suzuki falan
rossi abinin hatırına bile olmaz yani :oops:

Başa dön
dptolga Çevrimdışı dptolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 15.07.2004 - 02:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok yok olmaz Aytunc motoru bu hale getiremezsin :evil:

Bakiyom sen arastiriyorsun ne yapayim diye !! Dil çıkarıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
makbas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst./Kadyk?y

MesajTarih: 15.07.2004 - 02:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok çirkin olmuş, üstüne bide dantel koysalar tam olacak. :-D
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 15.07.2004 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:md: :md: :md: :md: beğenmedim
denizim
Üye
Üye

MesajTarih: 15.07.2004 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ay gerçekten çok kötüymüş. tam bir felakeeeeettttt Üzgünüm
Başa dön
denizim Çevrimdışı denizim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2004 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino demiş ki:
Bakiyom sen arastiriyorsun ne yapayim diye !! Dil çıkarıyorum

Arastiriyorum elbett Sino Dil çıkarıyorum sizlerin fikirlerini aliyorum böylece Çok gülüyorum
ama tabiiki bende nekadar cicekleri sevsem de bu fazla olur derim heheheehehee
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2004 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit demiş ki:
:md: :md: :md: :md: beğenmedim

nasil olur hele sen Rabbit rossi diyor baska bisi demiyorken
Rossinin motorunu begenmiyorsun Çok gülüyorum
ben senin yerinde olsam motoru aynen rossi replika yaparim 8) Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 16.07.2004 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aaaane o çicekli böcekli .Hayır beğenmedim.Cık cık cık... Öfkeliyim Ama yane fazla tepki vermemek lazım İşte Rossi'ni Deliliği bir bir çıkıyor ortaya..Rossi ya Deli ya Matrak çocuk Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 16.07.2004 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hawaii motoru...Şöyle kırmızı üzerine falan da olurdu o çiçekler...
Rossi tatilde olsun bu motorun adı...
8)

özgür
Başa dön
ozgur Çevrimdışı ozgur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 16.07.2004 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de beğenmedim :md: Fazla janjanlı olmuş 8)

Rossi, AGV kasklarında kullanılan yarım ay'ı kullansa çook daha havalı bir motor olurdu ! Ki AGV XR-2 Rossi Edition kadar havalı ve güzel bir kask pek yok... Dil çıkarıyorum
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 07.08.2004 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence de çok abartılı olmuş seni bozar aytunç abi Çok gülüyorum
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya Hamburg

MesajTarih: 07.08.2004 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aytunc degisik birseyolmus zevklerle renkler tartisilmazam ama insallah bu senin motor degildir ha ha Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
46falcon Çevrimdışı 46falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2004 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46falcon demiş ki:
insallah bu senin motor degildir ha ha Çok gülüyorum Çok gülüyorum

heheehehe yok be dostum :!: ama dogru ya sen benim Motoru daha görmedin buyur bu benim Motor Çok gülüyorum

flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.08.2004 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

masallah Dil çıkarıyorum

tabiki senin motoruna Çok gülüyorum

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal