Kayıt: Jul 05, 2004 Mesajlar: 18 Nereden: Ankara - Kavaklydere
Tarih: 15.07.2004 - 00:14 Mesaj konusu:
ıyyy
ne bu abi çiçekli böcekli
eskinin vw beetle larına benziyo
bi sürü düzgün replicalar var piyasada corona suzuki falan
rossi abinin hatırına bile olmaz yani :oops: _________________ Darkphase Tolga
The Drummer of Both Past and Future
www.darkphase.net
yok yok olmaz Aytunc motoru bu hale getiremezsin :evil:
Bakiyom sen arastiriyorsun ne yapayim diye !! _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
:md: :md: :md: :md: beğenmedim _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 16.07.2004 - 00:45 Mesaj konusu:
sino demiş ki:
Bakiyom sen arastiriyorsun ne yapayim diye !!
Arastiriyorum elbett Sino sizlerin fikirlerini aliyorum böylece
ama tabiiki bende nekadar cicekleri sevsem de bu fazla olur derim heheheehehee _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 16.07.2004 - 00:47 Mesaj konusu:
Rabbit demiş ki:
:md: :md: :md: :md: beğenmedim
nasil olur hele sen Rabbit rossi diyor baska bisi demiyorken
Rossinin motorunu begenmiyorsun
ben senin yerinde olsam motoru aynen rossi replika yaparim 8) _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Aaaane o çicekli böcekli .Hayır beğenmedim.Cık cık cık... Ama yane fazla tepki vermemek lazım İşte Rossi'ni Deliliği bir bir çıkıyor ortaya..Rossi ya Deli ya Matrak çocuk _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 16.07.2004 - 13:34 Mesaj konusu:
Ben de beğenmedim :md: Fazla janjanlı olmuş 8)
Rossi, AGV kasklarında kullanılan yarım ay'ı kullansa çook daha havalı bir motor olurdu ! Ki AGV XR-2 Rossi Edition kadar havalı ve güzel bir kask pek yok... _________________ SYM Joyride 200
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız