SPACEBAR burda birkaç başlıkta konuyla ilgili yazıları okudum,doğru söylüyorsun hocam.Valla bu olay bazen beni korkutuyor,bazen motor almasam mı diyorum ama sonra geçiyor
SPACEBAR +1 SÜPER BİR AÇIKLAMAYDI ERGENE BENCE BURADA OKUDUKLARINA KULAK VER EĞİTİMİNİ İİCE PEKİŞTİR BİR DENEYİMLİ KİŞİ İLE VE DAHA SONRA MOTOR ALABİLİRSİN TECRÜBE YAŞANARAK ÖĞRENİLİR AMA ACILARINI ÖĞRENME LÜTFEN SEN VE BURADAKİ HERKEZ BİZLERE LAZIM HEPİMİZ AYNI ŞEY İÇİN DELİRDİK MOTOR... _________________ BUM BUMMMMMMM
HONDA CBR 600
B RH(-) NEGATYF
35CBR70
ya ben araba kullanmanın teorik kısmını minübüste şoförün arkasında onu izlerken,pratik kısmını da bilgisayar oyunlarında öğrendim.iyi de kullanırım korkmayın
Geçen günde MotoGP2 oyununu aldım.ee artık teori motor delisinden pratikte MotoGP2 den ;-)
dostum motor bu 2 teker şakaya gelmez motogp2 oyununda game over oldunmu resetlersin başa döner bunda pek şansın olmaz ama :P _________________ BUM BUMMMMMMM
HONDA CBR 600
B RH(-) NEGATYF
35CBR70
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 26.06.2005 - 23:17 Mesaj konusu:
Alıntı:
ya ben araba kullanmanın teorik kısmını minübüste şoförün arkasında onu izlerken,pratik kısmını da bilgisayar oyunlarında öğrendim.iyi de kullanırım korkmayın
Geçen günde MotoGP2 oyununu aldım.ee artık teori motor delisinden pratikte MotoGP2 den
o zaman sen bır sımulasyon oyunu ıle de F-16 ucurursun be kardesım _________________
şaka bir yana bayağı faydası oluyor.minübüste adam ne zaman vites değiştiriyor motorun sesi ne zaman vites istediği küfür etme kolunu pencereden sallama bunları hep minübüslerde öğrendim
umarım motorda bunların ilk bölümünü öğrenirsin kafanda kask varken küfür baya zor oluyor kendin dinliyorsun sadece çünkü _________________ BUM BUMMMMMMM
HONDA CBR 600
B RH(-) NEGATYF
35CBR70
Ergene Arkadaşım sen motosiklet al da 6 vitesli bir motosiklet alma. 5 vitesli 125 cc olsun en fazla. Başında yada sonunda R olmasın bide. Yinede sen bilirsin tabiki. Seni sevdim ben o yüzden bu tavsiyeler.
Tarih: 07.07.2005 - 20:34 Mesaj konusu:
Bakın ne diyeceğim. Her motosiklette boş 1. ve 2. vites arasındadır. Ancak, bazı motosikletlerin diğer vites aralarında da küçük bir boşluk vardır. Çok hassas dokunabilirsen orayı yakalayabilirsin. Buna örnek olarak Jawa 250 yi ve Minsk 125 i verebilirim; Bu motosikletlerin ikisini de kullandığım için çok iyi biliyorum. _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız