Tarih: 14.07.2004 - 12:37 Mesaj konusu:
Süper olmuş süperrrrrrrr!!!!!!!!! Tam bir deli logosu bu beyler bayanlar..Balık malık bahane,logomuz şahane!!! Hakan abiye ve değerli eşi Arzu ablaya emeklerinden dolayı,Ankara Şovalyeleri Barolar Birliği adına teşekkürlerimizi iletiyoruz.. _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Hayırlısı olsun Hakan Abi...
yaz tatilindeyim fazla işim güçüm yok yardıma ihtiyacınız olursa koşuşturma işlerde elimden geleni yaparım...
hadi bakalım bomba gibi geliyor motordelileri
eheheuuuu... :md: _________________ ???tt!! Ben Geldim, Bi'?ey Deyip Gidicem:)
Tarih: 14.07.2004 - 19:59 Mesaj konusu:
Yahu bız oncekılerdende secmedıkmı... siz sordunuz bız soyledık orda begendıgımız seceneklerı... sonra kararlar degıstı vs vs vs.Neyse ya sonunda yapıstırıcaz motorumuza bızım bı parcamız olacak ıste.Ama bırakın fıkırlerımızıde soylıyelım kızmayınnnnnnn hayırlısı olsun _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BAYAN BOKSOR YOKMU ALLAH ALLAH !!!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
Kayıt: Apr 22, 2004 Mesajlar: 697 Nereden: Besiktas / Istanbul-Norfolk / Virginia / ABD
Tarih: 19.07.2004 - 11:14 Mesaj konusu:
pekim bu sweat ve sticker lar ne zaman gibi olusur acaba???bekleyemicem...yada biz kendimiz bunları su OZALIT cılerde mi yaptircez.... :md: _________________ 2004 Suzuki SV650
ODURC
Sayın Sabırsız Site Üyeleri lütfen bekleyin..İnanın en kısa zamanda görücüye çıkacak hepsi _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 19.07.2004 - 15:18 Mesaj konusu:
durun beeeeeeeeee kardesım zaten yaz gectı.Bıdakı yaza hep bırlıkte yapıstırırız motorlaraa _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
Tarih: 19.07.2004 - 15:28 Mesaj konusu:
ECEDOGUKAN, yoksa sen sadece yazın motora binenlerdenmisin
yani ne bilim sezonlukmu biniyosun cidden..? _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 19.07.2004 - 17:21 Mesaj konusu:
Ben racıngımı bı alayım bırak sezonu,o yorulmasın dıye(motor yanı) haftada bır gun bınerım.Ask bu ıste.Once bılıyosunuz eve sokucam dıye tutturmustum.Ama sımdı bahceye kucuk bır yer bıle yaptırdım.Saglam kılıtlerine kadar herseyı hazır. eeee sırada motoru almak kaldı. _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız