Tarih: 01.07.2005 - 13:59 Mesaj konusu: Dolmabahçe'ye Doğru Dikkat!!
Arkadaşlar umarım daha önce yazılmamıştır. Bugün başıma gelen küçük bir olayı anlatıp gideceğim zaten Beşiktaş istikametinden Dolmabahçe'ye doğru giderken ekstra şerit açıyorlar, tam çarşının orada yola katılıyor ve son buluyor. Kısa ama etkili bir şerit. Neyse daldım şeride önümde bir araba var aramızda uygun mesafe. Kafamı hafif yana çevirdiğimi hatırlıyorum sanırım çok hoş bir hanıma bakmak içindi 8) yola döndüğümde aniden yolda yatan bir BOA yılanı gördüm. yahu HALAT koymuşlar yola hız kesici olarak. arka teker hafifçe yağlı gemi halatının üstünde kayıverince bir şekillere girdim motor üstünde anlatamam. yani kameraya çekip burada yayınlasam altüst ederim komedi dizileri ratinglerini. toparladım ve devam ettim.
ALINAN DERS NO 1 : Beşiktaş'ta hanımlara bakmayacaksın cinler-periler çarpıyor
ALINAN DERS NO 2 : BOA yılanları sadece amazonda değil Beşiktaşta halat şeklinde yolda yatıyor
ALINAMAYAN DERS NO 1 : Hangi başka ülkede yere halat konur hız kesici olarak.
Tarih: 01.07.2005 - 14:28 Mesaj konusu:
neyse dostum gecmiş olsun.
en azından ufak tefek akrobik hareketlerle kurtarmısın 8)
al sana 1 deneyim daha
artık manitadan once boga yılanlarına dikkat edersin ;-) _________________ 1)05" cbr 125r(r) respol 10.000km
2)kysmetse hyosung gt 250r
Tarih: 01.07.2005 - 14:40 Mesaj konusu:
SICAKEKZOS, geçmiş olsun dostum , o merete ters tarafta deniz müzesinin önünde bende yakalanmıştım oldum , yaratıcı türk milleti işte bakalım daha neler göreceğiz _________________ BMW R1100RT
Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa sen üzerine tekila ve tuz iste.
Tarih: 01.07.2005 - 14:43 Mesaj konusu:
her sabah ordan geçiyorum. Kıl oluyorum o halata bende geliş şeridine ufaktan bi dalış yapıp halatın üstünende geçmekten kurtuluyorum. Diğer 3 şeritli taraf kalabalık oluyo zaten onun için orayıda pek kullanmam. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 01.07.2005 - 14:46 Mesaj konusu:
kadiRR_delisi, dostum bir an kendimi türkiye'de değil almanya'da sandım ve yoldan biraz gözümü dünyevi şeylere doğru çevirdim. işte o sebeple oldu. aman geliş şeridinde dikkatli ol dostum. kapora olayını okudum. hayırlısı olsun Albatros, saol dostum.
Tarih: 01.07.2005 - 16:15 Mesaj konusu:
coook uzun zamandir var o turk yaraticiligi olan halat.
cok dikkatli olun orada gerekmedigi surece o acilan seride gecmeyin bence _________________ --== Ashkin ==--
http://www.FazerTurkiye.Org
34 AS 1536
Tarih: 01.07.2005 - 16:29 Mesaj konusu:
Herkes "burasi Türkiye, burada yere halat koyarlar.." filan diyo ama, kimse "Neden motor kullanirken hatun'a bakiyon?" demiyo! Önüne baksan, o h1rbo icadini görürdün, degil mi?
tüm ülkelerde o halat enayiligi yok ama, hepsinde fistik gibi hatun kayniyor.. yalan mi?
Tarih: 01.07.2005 - 16:35 Mesaj konusu:
mimfer, fırça yemek maksatlı topiği açmadım. hatamı zaten biliyorum. benim amacım gerçekten dalgın olabilecek yeni motosiklet kullanmaya başlamış bir arkadaşımızı olabilecek bir tehlikeye karşı uyarmaktı. genede saol
Tarih: 01.07.2005 - 17:12 Mesaj konusu:
O zaman bende bi uyarıda bulunmak isterim. Arkadaşlar Bağdat caddesinde sarı minibüslere dikkat özellikle cadde kenarından ağır ağır giderken vede çiçekleri böcekleri seyrederken bu sarı minibüslerin her an tamponuyla tanışabilirsiniz. Ben az kaldı giriyodum ki son anda kırdım. Çözüm şu bu güzel kızlar için özel yollar yapılsın millette rahat etsin.. 8) _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 01.07.2005 - 17:39 Mesaj konusu:
arkadaslar ben de zaman zaman 3cm caplı boru (yada sert hortum) uzerınden gecıyorum ozellıkle capraz geçişlerde boru yerde sabitolmadığı için tıpkı halat gibi yer değiştiriyor ve tabiiki denge olayı,
bu gibi hareketli engeller birde hareket istikameti dik yer almıyorsa bayaa tehlike arzediyorlar. _________________ www.otomasyonetiket.com.tr www.villalevent.com www.tuvturk.com.tr
abi geçmiş olsun ya belki halat tehlikesine bir çözüm bulunur ama güzel kızları bilmiyorum artık :oops: _________________ kendini nokta gibi hissetti?in anlardabile birde bakarsyn ki anlamly bir cümlenin sonundasyn
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız