Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - izmit pisti!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

izmit pisti!

izmit pisti!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
stappen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Besiktas / Istanbul-Norfolk / Virginia / ABD

MesajTarih: 20.07.2004 - 20:22    Mesaj konusu: izmit pisti! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar bu izmit pisti nerede..yarısları izlemek istiormda...yerini acık olarak bilen varsa vede yardımcı olusa cok sewinirim...
stappen Çevrimdışı stappen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
makbas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst./Kadyk?y

MesajTarih: 20.07.2004 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

stappen, TEM veya E-5'ten giderken körfez diye tabelaları var. İstanbul'dan yaklaşık 100 Km. Gülümsüyorum
TaKa
Üye
Üye

Nereden: Ist.

MesajTarih: 21.07.2004 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de gelmek istiyorum ama makbas bu pistin yerini biraz daha tarif edermisin? TEM den hangi çıkıştan çıkcaz, sonra nereye döncez, zahmet olmazsa biraz tarif edermisin?
TaKa Çevrimdışı TaKa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 21.07.2004 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, Pazar sabah ekip olarak yola çıkıp gideceğiz. Tarifle filan uğraşacağınıza gelin bizimle hep beraber gidelim. Diğer forum aşağıda, onu takip edin, Pazar sabah, yani öğlene doğru yola çıkıp TEM'den gideceğiz. Araba varsa arabayla takip edersiniz bizi o da yoksa o zaman otobüslerle gidebilirsiniz ki o zaman da tarife gerek yok zaten.

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1752#21075
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.07.2004 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan uyan bence
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 22.07.2004 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar demiş ki:
hakkan uyan bence

? ?

niye anladım yahu :!:
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.07.2004 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uyun olacakta hakkan ben uyanamadım 8)
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 22.07.2004 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yakon mesafede yarış düzenlenecek yürüyerek çıkarım yola Ağlıyorum Nasıl kaçırıyorsunuz yada gitmiyorsunuz böyle şeylere anlamıyorum. Benim hercules dayansa yola ben giderim Sivastan oralara kadar.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hakkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 22.07.2004 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla black o kadar az motorcu katılıyor ki bu organizasyonlara görsen ağlarsın ! Ben yine elimden geldiğinde çok duyurmaya çalışıyorum...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal