Tarih: 05.07.2005 - 14:40 Mesaj konusu: SORUN OLURMU?????
FZ6 FAZER in sele yüksekliği standard olarak 79,5 cm , sele içerisindeki sünger kalınlığını 3-4 cm azaltacak şekilde başka bir sünger ( aynı özelliklere sahip) konulursa , sürüş yada yatışlarda sorunla karşılaşırmıyım? Neden soruyorum çünkü bu işi yapan japon bir sey biliyorki 79,5 cm yapmış Lütfen konu ile ilgili teknik bilgisi olan akadaşlar mail'ime cevap yazarlarsa sevinirim. _________________ TDM 900 A
valla benim bildigim bu yapilan bi uygulama... yani yapanlar var... 3-4 cm'den bisey olacagini hic zannetmiyorum... ama yinede daha detay bilen arkadaslar vardir.... _________________ 2. el motosiklet sitesi
www.motosikletpazari.com Ikinci Elde Motosikletin Tek adresi
Tarih: 05.07.2005 - 21:29 Mesaj konusu:
sünger kalınlığını 3-4 cm nasıl azaltabiliyorsunuz zaten süngerin kalınlığı bildiğim kadarıyla 3-4 cm. bu demektirki siz oraya 1cm kalınlığında sünger koyacaksınız, bu kısa süreli sürüş şartlarınızı bozmaz yalnızca konfor şartşarını azaltacağı için uzun süreli sürüşlerde vücut yorgunluğuna sebep olur. _________________ www.otomasyonetiket.com.tr www.villalevent.com www.tuvturk.com.tr
Tarih: 05.07.2005 - 21:56 Mesaj konusu:
Bak şimdi! Bir de senin mail adresini mi arayacağız şimdi? Neyse artık... Biz de buraya yazalım düşüncemizi. Ne kadar alçaltabilirsen alçalt arkadaşım, sürüşüne negatif bir etki yapmaz (hatta pozitif etkisi olur) ama süngeri inceltilmiş seleye koyacağın poponun durumu ne olur? Bak, orasını bilemem çünkü o senin popon ve bu iş popodan popoya fark eder diye düşünüyorum. _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
ogz_r1, ayaklarn yere tam basmIyormu hantIr ona göre yardImcI olayIm
E TABİ BASMADIĞI İÇİN BOY 1.69 AYAK TOPUZU TAM OLARAK BASMADIĞI İÇİN VEDE FAZER TARZI MAKİNELERİN AĞIRLIK MRK. YUKARDA OLDUĞUNDAN ANİ DURUŞLARDA SORUN YAŞIYORUM. ACEMİLİKTE VAR TABİ BU İŞİN İÇİNDE .. _________________ TDM 900 A
günaydın hunter. aynı problem bendede vardı benim boyum 1.65 senin gene iiyi.benim R1 in amortisöden 4cm indirdim .tektekerde zorlanıyo ama ayaklar yere sağlam basıyo.nasıl indirecegini biliyormusun. _________________
Tarih: 06.07.2005 - 10:08 Mesaj konusu:
hunter_06600, abi bişi olmaz. yukarıda arkadaşların söylediği gibi ağırlık merkezi yere yaklaştığı için sürüşünü azda olsa konforlu hale getirecektir. ama popo konforu ne olur sen tahmin et. ilk motor fazer zor demiştik diye hatırlıyorum tek sorunun bu olsun inşaallah
günaydın hunter. aynı problem bendede vardı benim boyum 1.65 senin gene iiyi.benim R1 in amortisöden 4cm indirdim .tektekerde zorlanıyo ama ayaklar yere sağlam basıyo.nasıl indirecegini biliyormusun.
arka amortisörden de indirince yatışlarda sorun oluyor . sanırım en uygunu sele süngerinini modifiyesi _________________ TDM 900 A
Tarih: 06.07.2005 - 13:05 Mesaj konusu:
Alıntı:
günaydın hunter. aynı problem bendede vardı benim boyum 1.65 senin gene iiyi.benim R1 in amortisöden 4cm indirdim .tektekerde zorlanıyo ama ayaklar yere sağlam basıyo.nasıl indirecegini biliyormusun.
Alıntı:
ön amortisörden indireceksin
arkadaşlar haklı seleyle boşuna uğraşma seleden bir kazanımın olmaz sele süngeri zaten üzerine oturunca süner ve ayak basma seviyenizde de denge seviyenizde de bir değişim olmaz şayet sünger değil de selenin karkas yapısı ile oynarsanız o zaman başka. bence yukarıdaki önerilere kulak tıkamayın ön ve arka amortisörleri ikişer cm indirmeniz yeterli olur.
sürüş konforundan da bir şey kaybetmezsiniz güvenlikten de. _________________ www.otomasyonetiket.com.tr www.villalevent.com www.tuvturk.com.tr
söylenilenlere katılıyorum.amartisörlerle uğraşmak daha mantıklı.sünger işi uzun mesefade felaket yorabilir.. _________________ "KASABALI" Fast and... (?) Only fast...
Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız