Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Fren yapmadan

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Fren yapmadan

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Dae666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara [ aslen 35? :P ]

MesajTarih: 07.07.2005 - 16:18    Mesaj konusu: Fren yapmadan Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amerikan Motorsiklet Guvenligi Bilmemnesi'nde okudugum bi ayrinti:
Ani olmayan frenlerde, ornegin kavsaga yaklasirken, frene basmadan once arka frene dokunarak freni bi yakip sondurun. Zira, yanip sonen isik surekli yanandan daha cok dikkat ceker.

Bu da Sport Rider magazinin şehir içi motor kullanım için ipuçları. Yeni başlayanlar için ve malesef ingilizce. Gülümsüyorum
http://www.sportrider.com/ride/146_9508_skill/

Not: Valla forumlarda okudugum kadariyla bundan bahsedildigini gormedim, belki de ben kacirmisimdir. Her neyse hatirlatma olmustur hic olmazsa.
Dae666 Çevrimdışı Dae666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
escordabes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BuRsA

MesajTarih: 07.07.2005 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum
Başa dön
escordabes Çevrimdışı escordabes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.07.2005 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TABİKİ HAKLISIN MESELA BENİM FARIM HEP YANIKTIR VE F4 TE FAR VE PARK YANYANA YANAR BEN FREN YAPTIĞIMDA ARKADAN GELEN ARAÇ ONU PARK SANABİLİR ÇÜNKÜ 250 İLE GİDERKENDE AYNI LAMBA YANIYOR FRENE BASTIĞIMDADA AYNI LAMBA BİRAZ DAHA KUVVETLİ YANIYOR O YÜZDEN YAKIP SÖNDÜRMEK DAHA MANTIKLI TABİKİ AMA YİNEDE BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER DOSTUM
35CBR70
Başa dön
asil_sulanc Çevrimdışı asil_sulanc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karayengec
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul / kozyata?y

MesajTarih: 07.07.2005 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Zira, yanip sonen isik surekli yanandan daha cok dikkat ceker.

çok doğru.bazı taksilerde de bir zamanlar frene basınca arka stoplar yanıp sönerdi.taksiciler bizi aşmışlar baksana yıllar önce icad etmişler Ağlıyorum Şok oldum teknolojiyi.ama tesis yok geliştiremediler malesef. Dil çıkarıyorum
thenutcracker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 07.07.2005 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karayengec, dedigin gibi stop un flasor gibi calismasini duzgun bir elektrikci yapabiliyor.
Dil çıkarıyorum

http://www.FazerTurkiye.Org
34 AS 1536
Başa dön
thenutcracker Çevrimdışı thenutcracker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
haruhutr
Üye
Üye

MesajTarih: 07.07.2005 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar boyle bir seye ihtiyac duyarsaniz fren lambasi yanina farkli bir lamba ve bunu suren bir flasor ve bir miktar kablo ve bir anahtar
daha gelismisi icinde elektronik entegre yazilimi ile yapilabiliyor ama bunlarin uretimi pek yok kendimiz yazdik denedik oldu....ister yapin ister yaptirin
Başa dön
haruhutr Çevrimdışı haruhutr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karayengec
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2005 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haruhutr, yavaş yavaş motorlar da fast and the furious oacak yani. 8)
cruiserer
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 07.07.2005 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karayengec demiş ki:
Alıntı:

Zira, yanip sonen isik surekli yanandan daha cok dikkat ceker.

çok doğru.bazı taksilerde de bir zamanlar frene basınca arka stoplar yanıp sönerdi.taksiciler bizi aşmışlar baksana yıllar önce icad etmişler Ağlıyorum Şok oldum teknolojiyi.ama tesis yok geliştiremediler malesef. Dil çıkarıyorum

Mercedes, o bizim taksi ve dolmuşçuların icat ettiği yanıp sönen stop lambası uygulamasını kendi otomobillerinde uygulayacakmış. Yani fabrika çıkışı standart olacak Gülümsüyorum
Başa dön
cruiserer Çevrimdışı cruiserer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
haruhutr
Üye
Üye

MesajTarih: 07.07.2005 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aklima daha neler geliyorda olmuyor iste ...mesala motorlarin yanlarina hava yastiklari......belirli bir egim veya yukdirencden sonra aacilmasi
Başa dön
haruhutr Çevrimdışı haruhutr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karayengec
Süper Üye
Süper Üye

cruiserer,yok canım ciddi misin.
hunter_06600
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 07.07.2005 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kısa ama çok önemli bilgiler. tşk. Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal