ben ilk yarı otomatikle başlamıştım hiç de saçma değil yeni başlayanlar için çok doğru bir seçim önce ybr125le başlıcağıza honda vave modenas cripton gibi bir motorla başla sonra elle debrijaı daha iyi kavrarsın en azından sürüş hakkında fikir edinmiş olursun... _________________ Lasti?i Yak;Ruhunu De?il...
Tarih: 12.07.2005 - 16:24 Mesaj konusu:
arkadaşlar diyelimki 6 viteste gidiyorsunuz. yavaşlamak istediniz. debriyajı sıkıp2 vites küçültüp debriyajı bırakırsanız (fren sıkmadığınızı varsayıyorum) motor freni yüzünden arka tekerleğin kitlenme ihtimali var. nasıl sert bir arka frenle arka tekerinizi kitlerseniz. aşırı devirlerde vites küçülterek de arka tekeri kitler ve düşersiniz. DD kitabında ve netteki yazılarında bunu cok iyi anlatıyor. DD nin kitabını alın ve tekrar tekrar okuuyun.
ben cok okudum yazıları diyosanız yine okuyun çünkü illa yanlış yağtığınız bi kaç nokta vardır.
eğitim şart ama birilerinin sizi eğitmesini beklemeyin. kendi imkanlarınızla başlayın eğitime. okumak izlemek pratik yapmak kursa gitmek vs vs.
en iyisi vitesleri sıra sıra geçirmek arada atlama yapmamak.
DD nin kitabı şiddetle tavsiye olunur. ben aldım okuyorum sürekli
DD bide motor düşünce nasıl kaldırılır oalyını anlattığında resim koysaydın cok iyi olurdu. link vermişsin ama herkesin bakma şansı olmaabiliyo kolay kolay.
ama cok faideli bi eser. inşallah daha çok eser görürürz türk motosikletçilerinin kaleme aldığı... _________________ ®hONoUR®
Venox 250
onur_battal@hotmail.com
05356362978 A rh +
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız