Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 29.07.2004 - 02:04 Mesaj konusu:
Donald_Duck demiş ki:
Cok guzel...ama...
Hadi soylemeyeyim de neseniz kacmasin
D.D abicim olmadi simdi
mutlaka söylemen lazim olmaz böyle heheheheee _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Tarih: 29.07.2004 - 21:39 Mesaj konusu:
bence aşşağıya indirmek yerine sadecc bir delikten ibaret olsaymış daha iyi olutmuş dd haklı yani _________________ This is episode 666
destination chaos
Each and all an actor blind
Cok sahanemoruk yaaaaa :md: ben bunu nette görmüstüm ama yinede iyi geldi bir daha görmek......
o eksoz ne ses yapar yaaaa o kadar kücük susturucu ile ... :md:
@ D.D
Öyle deme ya güzelım gixxer'e yaaa köpegin makadı gibi ama zevkler ve renkler tartısılmazmıs.... ;-) _________________ Avlama, öldüremezsin!!!! GSX-R 1000
Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 03.08.2004 - 22:08 Mesaj konusu:
Abi olay aslinda neyin nerden vede nasil ciktigi hele neye benzediyi degil ki :!: :!:
Birincisi bu fikir müthis :!: kimsede görülmemis bir egzoz sekli
ayrica yapilan mükemmel iscilik
Bunlari toplayinca ben +1 veriyorum _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Tarih: 03.08.2004 - 23:45 Mesaj konusu:
CBR954RR demiş ki:
Abi olay aslinda neyin nerden vede nasil ciktigi hele neye benzediyi degil ki :!: :!: ...............
Aman dostum kizma...takiliyoruz iste. Kedi ciger meselesi benimki birazda. Dogrusunu soylersen soyleyecek bir sey bulamadim. Yada bula bula onu buldum... Ve dedigim gibi
Alıntı:
ben normal gixxer e hayranim, zaten dogustan guzel bence namuzsuz
Tarih: 04.08.2004 - 03:08 Mesaj konusu:
dergide okudugum kadariyla yanlis hatirlamiyorsam,
182 ps, 165 kg lik bir 1000 gsx r olmasi lazim, :md: _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız