Bir sorum olacak! 1.vitesten 2 ye geçerken neler olduğunu anlatabilirmisiniz? Yani ses,takırtı vs. Araştırmalarıma göre 3.000 km.den sonra bu sesin yokolacağı yönünde... _________________ FAZERANT
VFR 800 V-TEC 2007
VESPA LX150 2006
Olabilir ama daha önceki motorum olan dragstar'da da aynı olay vardı.
2000 km.sonra gerçekten kesildi. Dişlilerin alışması ile ilgili bir durum olsa gerek... _________________ FAZERANT
VFR 800 V-TEC 2007
VESPA LX150 2006
TOPCASE SÜRATTE GİDİŞİ BOZUYOR FAKAT DEVAMLI 200'ÜN ÜSTÜNDE GİTMİYORUZKİ...MOTORUN RUHUNU END.YA ÇEVİRİYOR HAKLISIN.
BİR DE BENİM GİBİ 1+1 TURLUYORSAN PARTNERİN İÇİN KATLANACAKSIN BUNLARA...
1 DEN 2 YE GEÇERKEN MÜKEMMEL BİR "TAKK!"SESİ GELİYOR DOĞRU.İSTEDİĞİN DEVİRDE GEÇİŞ YAP HEP AYNI SES GELECEK,3000 KM YLE FALAN İLGİSİ YOK.
FAZER DA ASIL MESELE SESSİZLİK BENCE.BEN EKSOZU DEĞİŞTİRDİM RAHATLADIM.DARISI BAŞINIZA
Tarih: 30.07.2004 - 14:39 Mesaj konusu:
evet alet çok sessiz, ben GIRGIR'ınkine bindim sanki mercedes (kalite arabanın içinde hiç ses duyulmazya) onun gibi birşey... Yani hoşlaşıyorsanız bu durumdan sorun yok ama aksi durumda ekzos değiştirilmesi şart derim. _________________ TEAM OCAKBASI (TEAM BASI)
Efes ?cretsiz s?r?? kursu
adres: bostancy sahil
Her cumartesi i?in randevu alyn
seçim yapma şansım olmadı REMUS bulabildim ancak,orj. gibi çift tüp,yalnız orj. gibi mat krom değil parlak,4 cm daha uzun 750 euro..... telini bildir MMS gönderirim.
Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 875 Nereden: YZMYR, Alsancak
Tarih: 10.08.2004 - 18:46 Mesaj konusu:
bu dişlilerin alışma olayını anlamadım bir türlü ?!?!
işini bilmeyen usta motoru toplar sonra garç zart zurt sesler duyarsın. alışır abi iki hafta kullan der. ertesi gün şanzıman piston kolu elinde gidersin. izmirde böyle bi usta tanıyorum yakinen. ne yapsa elinde kalıyordu. ama hep aynı laf iyi alıştıramamışsın ondan ?!?
bmw yamahanın bazı modellerinde ikinci vitese geçerken klasik klank sesi azalmaz ama 10.000 den sonra full sentetik yağ (örn. mobil1) sesi kesmese de azaltır.
GIRGIR, Selam,
mesajını daha yeni okudum.En kısa zamanda görüşebiliriz. Ancak işler çok yoğun.Haftaya çarşamba Bostancı için ayarlama yapmaya çalışırım. Artık Detel'de uçarak gelir Bostanlı'dan. _________________ FAZERANT
VFR 800 V-TEC 2007
VESPA LX150 2006
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız